Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Meni je trenutno najviša glupost što su uradili da sada widget-om ne možete izgasiti mobile data :( ne kontam zašto su to dirali. Sada mi je aplikacija koju koristim da mi gasi data i wifi uveče a ujutru ih pali,jednostavno ne upotrebljiva,gasi i pali samo wifi :( zašto su ovo dirali mi stvarno nije jasno,baš glupost.

Od jutros mi nudi automatsko azuriranje na LP na Z3...razmisljam da li stavljati..

Znas kako,LP stvarno fino radi,al ova na pr stvar sto su uradili sa mobile data je bas glupost,i sa recent aplikacijama isto,nema mogucnost da izbrises sve recent na pr i sad ne znam kako radi ovaj chrome sa LP al sada chrome svaki tab stavlja u recent,tako da izmiksuje sve zajedno i recent tab i recent apps,totalna glupost,bar po meni..al bar ova stvar se lako vraće na staro,udje se u settings i pod merge tabs and apps staviti na off.

Poslednja izmena:
@Ice,ne moras ni ubacivati,nista revolucionarno neces dobiti.
@niitro kod mene moze da se iskljuci mobile data tj manuelno sam mogu da iskljucim.

@nitro

Ovde ugasis to za chrome i tabove u recents.

uploadfromtaptalk1428143565921.png

kod mene moze da se iskljuci mobile data tj manuelno sam mogu da iskljucim.

Nije problem u rucnom gašenju već u gašenju preko widgeta,kao i automatski preko aplikacije. To jednostavno vise nije moguce uraditi.
@fkloznica znam za stelovanje i sam sam naveo već kako,nisi do kraja pročitao..al što je to toliko ne potrebno po meni,samo su zakomplokovali bez ikakve potrebe,bar po meni.

Izgleda da ipak mozda nisam pogresio, kao sto su mi rekli u Z2 temi. Kada sam okacio onu vest za LP 5.1
Posto je Sony upravo sertifikovao novi update za Z3

Manufacturer: Sony Mobile
Model #: D6653 (PM-0806-BV)
A 23.2.A.0.278 ECO Apr 3, 2015

https://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=26400

Posto je 4.4.4 bio 23.0.xxxx
5.0.2 je 23.1xxxx
a ova je 23.2 vrlo verovatno da je LP 5.1

Ali videcemo jos sretifikovan je samo za 6653 ne i za 6603

Poslednja izmena:
Ma sigurno je to 5.1 za sve Z3 i verovatno Z2.Nesto mi cudno to sa memorijom,prekjuce,valjda sam gledao stanje sa memorijom,imao sam 1,5 gb slobodno,a sad 1,2 gb.

Koliko imate ukupno rama na raspolaganju kod svojih xperia? Čudno mi je što meni na xperia Z ultra vidi 1695MB. Znam da ide uglavnom stotinak MB na GPU. Tako mi vidi od prvog dana. Android 4.4.4 je u pitanju.

Pa to je to,nama vidi 2,7 gb odprilike.

Nije problem u rucnom gašenju već u gašenju preko widgeta,kao i automatski preko aplikacije. To jednostavno vise nije moguce uraditi.
@fkloznica znam za stelovanje i sam sam naveo već kako,nisi do kraja pročitao..al što je to toliko ne potrebno po meni,samo su zakomplokovali bez ikakve potrebe,bar po meni.
Moze da se iskljuci mobile data iz padajuceg menija.
Jel vam se izgubila opcija automatskog osvetljenja?

Moze da se iskljuci mobile data iz padajuceg menija.
Jel vam se izgubila opcija automatskog osvetljenja?
Brato,padajući meni nije widget a ponajmanje aplikacija koja pali i gasi druge aplikacije u odredjeno vrijeme..
Jednostavno necu data da gasim iz padajuceg menija,nije ovo mali telefon da je padajuci meni uvijek na ruku da se izrazim. Ovo je čista glupost šta su uradili.
Jeli moguće da niko ne koristi TimeDo ili sl aplikaciju na pr za gasenje wifi i data uvece,za smanjivanje zvona i pojacavanje istoga ujutru i za jos dosta stvari..i jednostavno od kada je LP stavljen,nema mogućnosti više da aplikacije gase i pale data,isto kao što su posle JB zabranili airplane mode. Bas *****ski i jedno i drugo sto su uradili. Sve se vise ogranicavaju kao Ios :(

Poslednja izmena:
OK, moja greska jer ja sve palim/gasim iz padajuceg menija. Tu su izbacili opciju za zvuk, da menjam na silent/vibrate i sl. sto sam bas svakodnevno koristio. I automatsko osvetljenje, nelogicno mi je da su izbacili tu opciju...

Izbaceno je podesavanje ovetljenja iz padajuceg menija.Ma...kit kat je usavrseniji od ovoga,na ovom jos treba da se radi.

Podešavanje osvetljenja je i dalje u padajucem meniju ali su izbacili auto opciju. Inace za tu svrhu savršeno mi radi posao Lux aplikacija.

Pa treba malo navike, ali nije lose usminkan na prvu loptu.

OK, moja greska jer ja sve palim/gasim iz padajuceg menija. Tu su izbacili opciju za zvuk, da menjam na silent/vibrate i sl. sto sam bas svakodnevno koristio. I automatsko osvetljenje, nelogicno mi je da su izbacili tu opciju...

Da,i auto opcija za osvetljenje..stvarno neke nebuloze totalne,umjesto da se usavrsava sistem,da se rade neke inovacije a one provjerene i funkcionalne da se ne diraju oni naopako.

Zato ostanem i uzivam na onom sto mi radi kako treba i ne zurim nigde. Vise ni aplikacije sa stora necu da updateujem,i tu su poceli da brljave sa novim verzijama,valjda prate lolipop!!

Čist primjer da sve što je novije nije nužno i da je bolje :/

Ne znam,mene nije odusevio ovaj lp pa sam vratio portovani custom rom za Z2 koji slajaka extra i ima pregrst podesavnja.

4.4.4 je,zaboravio sam koja je oznaka u broju verzije,reci ce ti vec neko.

Ako mislite na adaptive brightness, ja sam ga ukljucio u dispay settings i ne diram.

Sto se tice gasenja i paljenja 3g, wifi i ostalog, koristim sony smart connect. Stavim mu vreme od 1:30 do 7:00 da bude sve pogaseno i to je to.

Ako mislite na adaptive brightness, ja sam ga ukljucio u dispay settings i ne diram.

Sto se tice gasenja i paljenja 3g, wifi i ostalog, koristim sony smart connect. Stavim mu vreme od 1:30 do 7:00 da bude sve pogaseno i to je to.

Da,adaptive brightnes,isto kao auto brightnes..samo sto je ta opcija bila zajedno sa padajucim menijem da se pali/gasi a sada mora da se udje u opcije za to.
Sto se tice smart connect-a,nisam znao da aplikacija moze da se aktivira i bez konekcije nekog perifernog uredjaja,samo u opcije za uredjaje kada se biraju,izabere se nijedan i odredi vrijeme i radnja sta da radi. Ovo je super,sinoc sam probao i radi odlicno,u kombinaciji sa interruptions extra!

Isto sam probao smart connect sinoc i super stvarcica. Takodje, adaptive brightnes i sve radi OK.
Baterija je slicna, mozda za nijansu i bolja tako da je meni ovaj LP posle par dana privikavanja skroz OK.

Update na LP mislis?
Ako cekas na telefon,neces ga dobiti,idi na racunar

Ako ti je bas frka ima na netu da skines firmver ftf fajl i da flesujes preko flashtoola.

Nazad
Vrh Dno