Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Da ali nisu svi FTF isti, npr. evo za Z2 za neke regione u update je ukljucen close all sa recentapps a u druge nije. :)

Meni je ponudio update preko telefona regularno.
Zvucnik na spikerfonu dosta bolji.
Baterija mi traje duze, evo od jutros od 5.30h ,sad je na 35% , a SOT je nesto preko 4h trenutno...

I meni je baterija dosta bolja od kada je update na LP,samo sto mi se neka aplikacija isto nadogradila ovih dana pa mi opet sad ide brze potrosnja baterije,samo da provalim koja je u pitanju,ima da leti :)

Kako u Chromu da pregledam tabove koji su mi otvoreni?

Imaš u settingsu opciju da vratiš na staro... Merge tabs and apps

Počele su neke baš čudne stvari da mi se desavaju sa notifikacionim panelom. Na pr,dok je ekran zakljucan i stigne mi neka notifikacija,ne mogu da je uklonim lijevo ili desno,a normalno sam mogao prije,isto tako ne mogu da pauziram player ako je upaljena muzika dok je zakljucan ekran a to je sve ok radilo do juce bukvalno Drugi problem..opet dok je ekran zakljucan,ne mogu da udjem u kameru ili u dialer preko brzih aplikacija a i to je normalno radilo. Treci problem..na pr povucem ka dolje notifikacioni panel i nekih puta ne mogu da ga vratim povlacenjem ka gore,vec moram da stisnem back..misliiim,o cemu se radi..nista u stelovanjima ne mogu da nadjem. Jeli moguce da je zaglupio sistem ovako?

Poslednja izmena:
naravno da je moguce, sistem je jos uvek daleko od savrsenog.

Zvao sam danas ove majstorčine iz Telenora da ih pitam kada će izaći Lollipop za Z3. A za uzvrat sam dobio blago teleći odgovor, "nažalost još se ništa ne zna, radi se na tome, dobićete update u najskorijem roku, hvala na strpljenju i razumevanju". Toliko o tome...

Zvao sam danas ove majstorčine iz Telenora da ih pitam kada će izaći Lollipop za Z3. A za uzvrat sam dobio blago teleći odgovor, "nažalost još se ništa ne zna, radi se na tome, dobićete update u najskorijem roku, hvala na strpljenju i razumevanju". Toliko o tome...

E ti ne znaju dje su šuplji..tačno su primjer kako danas ljudi dolaze do posla a za isti su strucni ko prosjecan covjek u kvantnu fiziku :(

pa odakle operater u call centru da zna kad dolazi LP za vas telefon, budite realni malo

A koga da pitam kada će Telenor da pusti LP za naš region, kada od njih zavisi? LP za Z3 je odavno izašao pa sam ja i dalje na 4.4.4.

Da su rekli,ne znamo,nismo strucni za softver ili sl odgovor al izmlatiti jos se nista ne zna,radi se na tome.. Misliim extra :)

A koga da pitam kada će Telenor da pusti LP za naš region, kada od njih zavisi? LP za Z3 je odavno izašao pa sam ja i dalje na 4.4.4.
Od operatera (u call centru) sigurno ne zavisi. Najbolje da će svaki detalj da im guraju kao info koji treba da znaju. Na kraju krajeva ETA za softver se nikad ne pita, jel si čitao xda nekad :)

Brate na XDA je za dž i zato je tako pravilo na mjestu a ovaj smo platili debelo i ima pravo da pita 10 puta ako treba.

Normalno da ima pravo ali isto tako normalno da neće dobiti odgovor, to je bila poenta :)

Da li se nekome desava na LP da posle nekog vremena umesto imena operatera piše NO SERVICE? Fora je da to samo pise no service a zapravo radi sve, mogu da se vrse pozivi, pise sms i surfuje netom.

Normalno da ima pravo ali isto tako normalno da neće dobiti odgovor, to je bila poenta :)

Pa nije brate normalno da ne dobije odgovor..pa koga da pita za update? Oni bi trebalo da imaju bar nesto u vidu za odredjeni model kad treba koji update. Kako umiju da zakljucaju telefon na mrezu. Znaju da se gadju sistemima kad treba da prodaju telefon al info za update ne znaju. Taj update kasni upravo zbog provajdera i naravno samog proizvodjaca uredjaja . Ako nemaju,onda bi trebalo da imaju znanje u tehnickoj sluzbi da korisnici mogu da znaju bar približno kad bi koji update mogao da bude. Ne shvatam te zašto ti ne misliš tako..

Da li se nekome desava na LP da posle nekog vremena umesto imena operatera piše NO SERVICE? Fora je da to samo pise no service a zapravo radi sve, mogu da se vrse pozivi, pise sms i surfuje netom.

Meni se to javlja na Z2.
Kada ga iskljucim pa ukljucim, nekada pise da nema mreze i ako je ima. Onda samo ukljucim airplane mode i iskljucim i pojavi se.

Isti bag i na z3c

Meni se to javlja samo nakon reboota, sad sam podrobnije istestirao. Nakon sto se restartuje, ne dobije ime operatera pa ga ubacim u airplane i vratim pa onda proradi. Pisu ljudi po netu da treba ostaviti par dana pa ce prestati da se pojavljuje. Meni vise deluje da ce to da resi sw update pre nego 'ostavi ga par dana'.

Meni se dešava konstantan problem sa wifi. Jednostavno na neke konekcije nece da se konektuje sanse nema. Samo pise saved ili authentication problem,dok se drugi normalno kace ja ne mogu. Dok opet na druge konekcije sve radi ok. I za taj problem sam citao po netu kao da se upali air plane mode pa da probam da se konektujem :0 šta je sa tim air plane modom?

Ajmo svo lepo da predjemo na Nokia Lumie i sa duplo slabijim hardverom guramo poslednji update. :)

Kod mene radi sve normalno kako sam stavio LP, nikakvih bugova i restarta za sad.

Ja sam ga probao i ne svidja mi se,suvise mi je nekako siromasan sa opcijama u odnosu na Samsung i Lg.Vozim CFW do daljnjeg.

To je više neg' duplo hahahaha...

Nazad
Vrh Dno