Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Jel moze na 5.0.2 da se vidi podatak koliko je proslo od poslednjeg punjenja, ali ne grafik, nego u brojkama?

Na grafiku pokazuje približno tacan podatak kada je skinut sa punjaca kao na ovoj slici npr.
a7085423a9f723b608fdedab481f5ddf.jpg

Inače ja drugi podatak nisam video...

Jedina mana koju sam do sada primjetio na lizalici :)

Mozes da vidis u stanju pripravnosti koliko je ukupno drzala bateija i tu vidis tj izracunas.

Sta je stanje pripravnosti? Ma mogu i sa grafika izracunati, ali prije je lijepo pisalo, toliko sati, minuta...

To ti je stavka u podesavanju prikazu baterije,pogledaj redom stavke.

Za sve: cini mi se da je zvuk bolji i jaci na Z2 i Z3 na 5.0.2.Furao sam neke cfw,danas ubacim LL u oba i slusao malo muziku i bas je uzivanje.

Za sada jedina zamerka sto nema close all u recent apps (ili sam ja corav) i sto nema ona opcija da je wifi iskljucen dok ne prepozna sacuvanu mrezu, al aj ovo drugo manje vise. Deluje mi kao da je baterija bolja u stand by-u.

Jel zna neko koji se model laptopa tacno dobija u Vipu uz Z3?Sigurno im prodaja Z3 ide ocakno ali mu je cena preterana na kvadrat a taj laptop sigurno nije nov u radnji vise od 20000.

I mene nervira sto nema opcija close recent apps pa kad se nakupi app smoris se dok rucno ne uklonis.

A zasto bi ih uopste uklanjao?
Sta se postize time?

To sigurno kod tebe u Sapcu.Ja lepo pitam,ko zna,a ne da neko lupeta nebuloze.Ali i na ovom forumu ima svakojakih naravno.

I mene nervira sto nema opcija close recent apps pa kad se nakupi app smoris se dok rucno ne uklonis.
Ako te iz nekog razloga nervira gomiletina kartica u recents ima app recently da to podesiš. Ako brišeš da bi oslobodio memoriju, nemoj :)

To sigurno kod tebe u Sapcu.Ja lepo pitam,ko zna,a ne da neko lupeta nebuloze.Ali i na ovom forumu ima svakojakih naravno.

Javljas se samo da provociras kako je Z3 skup. A ako te bas zanima, okrenes VIP i dobijes tacne informacije i proveris cenu na bilo kom sajtu. Ima u Sapcu sve i sto u Bg-u, nemoj da brines ;)

Ako je to sto mislim da je - HP Stream 11.6
Win8.1 x64
Intel Celeron N2840 dual core
2GB ram
HD antiglare ekran
Cena je nekih 200$

Nadam se da si zadovoljan odgovorom.
I uopšte nije u redu provocirati s tim ko gde živi, ko dete neko.

Poslednja izmena:
Ako te iz nekog razloga nervira gomiletina kartica u recents ima app recently da to podesiš. Ako brišeš da bi oslobodio memoriju, nemoj :)
Vise me onako nervira da mi stoji gomila aplikacija,znam kako stoji stvar sa koriscenjem ram-a kod androida,nego sam ja navikao s vremena na vreme da to pocistim :D

Nije mi rootovan telefon.Mada su se pojavili na xda stock prerooted romovi koji se ubace preko flashtoola,mozda probam to.

Jel moze da se skloni nekako xperia system update iz notifikacionog panela?!

Držiš prst pa app info pa odčekiraš show notifications?

Zahvaljujem,znao sam da ima negde opcija.
Blue moon zar ti prerooted romovi ne sluze samo da se preflesuju preko stare rutovane verzije?!

Ne,nego recimo ako hoces da imas 5.0.2 rutovan onda ubacis njega preko flashtoola,jer je on uradjen sa root-om,jer jos ne postoji zvanicni root za 5.0.2 dok je za ranije verzije druga prica.

Pa ima i 4.4.4 prerutovan ali sam skontao da neces dobiti root samo ako njega instaliras preko fleshtoola na nerutovan stock...ili sam nesto istripovao?!

U pravu si,dobio bi root i u tom slucaju,samo ako hoces da ides posle na 5.0.2 ne znam koja je procedura da zadrzis root.

Da li je popravljen propust iz poruka kada hocemo da zovemo da svaki put moramo da biramo uvek ili samo jednom ukoliko imamo i viber?!

Mozes da izaberes od onog sto ti nudi opciju uvek ili samo tad

To mogu i na 4.4.4 samo sto svaki put moram iznova da biram iako sam izabrao uvek opciju, zato i pitam

Nazad
Vrh Dno