Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Meni je v2.35 , isto je ogranicena rez za long+ al kad pogledam detalje,isto je okinuo 20mpx ..tako da ne znam šta je u pitanju..

To ljudi dajte te neke settinge koje koristite u raznim svetlosnim uslovima. I ja cu pazarim FV-5 :)

Ma nema ovaj fv 5 ništa. Ima ta dva moda i ako kamera dozvoli produžiće malo više ss sa manjim iso vrednostima. Nije najsretnije rešenje ali za z3 nema bolje.

na pravim telefonima ima sve što treba :p

Taj one plus one bi možda probao. Nexus kad naprave da mogu dan da izdržim bez punjenja onda ću i njega da uzmem u razmatranje.

Ako si mogao na G3 moći ćeš i na nexusu

Meni je sa ovo podesavanja sto mogu da izvucem sa fv 5 sasvim dovoljno,kombinujem sony sw sa SA kad mi treba nesto na brzinu,google cameru za panorame najvise i fv 5 za nocno slikanje najvise..preko toga ako mi zatreba kupicu profi digitalac,mislim da za dzepni aparat stvarno nema sta da se trazi bolje..

Nexus 6?

Sa Opo se nećeš usrećiti sa fotkanjem, to zaobiđi. Sa note 4 imao si veoma dobre slike.

Evo sad na sugestiju jednog člana probao sam 8mp i gle čuda ima predefinisanih modova da se izvuče što duži ss. Al *** 8mp. Al mogu piriznati da nije loše.

I? Sve pršti od opo slika u temi slike. Ne vidim da se ljudi hvale opo slikama. Imao je i 1020 podršku za raw, previše se gubi vremena na obradu, ljudi žele odmah upotrebljive slike.

Poslednja izmena:
A "tema slike" je referenca za... šta?

Piše u prvoj rečenici člana koji je pokreno temu:
Mislim da bi mnogima od nas koristilo da vidimo kakve slike prave pojedini mobilni telefoni.

Evo sad na sugestiju jednog člana probao sam 8mp i gle čuda ima predefinisanih modova da se izvuče što duži ss. Al *** 8mp. Al mogu piriznati da nije loše.

8 mpx je najbolja rezolucija,najcistije slike daju Z2/Z3 sa tom rezolucijom,pri tom imas da biras i 4:3 format i wide.Na 20 mpx je zeznuto sto mu treba par sekundi da sacuva fotku pa ako nemas bas mirnu ruku ne dobijas cistu sliku.Ovaj fon pati za OIS.
A za 8 mpx ima dosta predefinanih modova mada ja ih nesto nisam puno koristio do sad.

Moze i za Z1,dobra je aplikacija,ima razna podesavanja.

Losija?! Evo kod mene stanje sa baterijom

Prilozi

• Screenshot_2015-01-09-12-37-31.png
    Screenshot_2015-01-09-12-37-31.png
    829.1 KB · Pregleda: 178
Koliki ti je sot na dva dana korišćenja

Trenutno je 5h. Proslo punjenje je trajala 50h i preko 7h ekran

Prilozi

• Screenshot_2015-01-09-13-09-28.png
    Screenshot_2015-01-09-13-09-28.png
    793.3 KB · Pregleda: 170
Prokletstvo zasto u camera fv5 nece da mi radi kad izaberem iso. Sta god da stavim on prilikom slikanja promeni u sta on hoce

Juče baterija ceo dan sot preko 7h. Ma jel moguće breee. Ovo sam imao samo na not2 tek kad je izašao. Neko opušteno može i 9h pošto ja bas urnisem tel. Baš sam oduševljen telefonom u svakom pogledu,skoro :) jedino zamerka na zvuk u slusalici. Pre tiho je ali je iznenađujuće čist zvuk. Jel neko probao neke dr slušalice,sa kojima bi najbolje radio.

hunder zaboravih jel rece da preferiras 2g ili 3g mrezu?!

@hunder, zvuk u slušalici u toku poziva? Ili zvuk na slušalicama?

Vrh Dno