Ovaj case cvrsto deluje, nema sta 😀 uzeo sam danas Teracell ultra thin silikonjaru, morao sam bilo sta jer deluje da je magnet za ogrebotine, zadnja strana pogotovo (crni model je u pitanju), a i nije lose leglo uopste, videcu za dalje sta bih.
Vidim da svi uzimaju taj dock i magnetni kabel, jel to pod morati ili sta je u pitanju, ne kontam? Sta fali punjacu koji se dobija uz njega? 🙂
Telefon zaista odlicno lezi u ruci, doduse ja imam malo vecu saku, ali sa svojom velicinom od 5.2" lepse lezi od Lenova P780 koga sam zadnjih godinu dana koristio. Posto dolazim sa P780 ovaj Z3 je svetlosnim godinama brzi u svakodnevnom radu, zaista prija ta fluidnost...mozda neko nadje i zamerku ali po meni ovo sasvim lepo radi za pocetak. Videcemo kako ce se baterija ponasati, ali posto dolazim sa zverke od baterije cenim da se necu oduseviti ali takodje i mislim da se necu zaliti, nije ovo slaba baterija uopste. Skinut sa punjaca jutros u 5h, ima za sada 2h SOT-a i baterija je na 70%, 3G upaljen konstantno...videcemo kako ce se ponasati, generalno utisci su OK na prvu loptu.