Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Koliko ti to izadje mesecno ? I koliko meseci placas te rate ?

Mesecno 4800 din i placam 24 meseca.Popust na paket je 30 posto tako da je paket 1000 + 3800=4800

Poslednja izmena:
U ***. Ogromne su to pare.. Na dve god 1000 e

Telefon izađe 91.200din. odnosno 750€.

Predji na vip/mts, sa aktuelnim promocijama za oko 800-1000 din mozes da imas sadrzaj paketa bolji od onoga sto nude telenor za 2 iljade, telefon (ako bas oces umesto Z2 a mislim da se ne isplati) mozes da kupis na KP za 430-460e, na taj nacin bi ustedeo oko 200e (za racune u toku 2 godine) i 300e za telefon pa ti vidi koliko je to para.

Nema logike prelaziti na sledecu generaciju Sonijevih telefona ako se poseduje prethodna Z1->Z2 i Z2->Z3... Bolje da se strpi i uzme Z4 ako vec planira da puca toliki kes... Pa cak i razlika u ceni od 100e ne opravdava prelazak sa Z2 na Z3, ja sam mogao da doplatim 240e za Z3 umesto 140e za Z2 i odlucio sam se za Z2... Nije vredno toliko kesa i Z2 je trenutno bolja kupovina... Z3 ima malo bolje zvucnike, malo svetliji ekran, malo manje kuciste, baterije su tu negde, kamere egal cak neki navode da izvlace bolje slike Z2-ojkom... Just my 2 cents...

Lepo je rekao hsv, prodaj Z2 i uzmi OPO ako ti se bas menja telefon iz dosade, i jos ce ti ostati kesa..

On je sony fan.

Pa kakve veze ima sto je fan, kad je mogao da prelomi i uzme S5 onda moze da proba i OPO koji je jedan od najzanimljivijih telefona danas kada se sve uzme u obzir - hw/sw, dizajn, cena pa donekle i unikatnost a uz to nema ozbiljniju manu.

Poslednja izmena:
^ Nije Sony... :smoke:

Tesko da moze da nadje "zaokruzeniju" ponudu od Z2-jke... Osim One+ ako moze da naruci/kupi za 320e u 64gb verziji... Trenutno na trzistu i nema bas neki telefon koji bi u odnosu na Z2 doneo neka drasticna poboljsanja koja bi opravdala neku prodaju/doplatu... Osim ako zeli da menja, cisto eto...

Realno svi uredjaji flagship iz ove godine su i vise nego sposobni da odsluze svoje u naredne 2-3 godine bez potrebe za nekom "nadogradnjom"...

Ma podacu ovaj moj Z2 kad mi stigne i posle cu da trazim od vlasnika Z2 ponovo koji budem kupovao da mi posalje nekoliko landscapre slika :D i ako su dobre ponovo uzimam Z2.Ili cu dodati jos 100 eura i uzeti Z3,to je najrealnija kombinacija,kakav telenor i cuda.

Poreko sam rec *** :)

b1288d0ed2a833e26eaedd030fda7219.jpg

Čestitam Sale. Beli Z3. Lepo. Da vidimo i kameru Z3, naravno sa terase prva slika da padne :D

Terasa be kevu :D hvala Ivane :)

Sad će i ta da bude felerična. Buhahaha.

Hvala daniel,bela boja.

Dark Magician posto si tako velikodusan u cestitci i ja tebi zelim isto takodje,prvi koji kupis.

Ne verujem da je @Dark Magician, mislio ozbiljno, zaboravio je da stavi smajli.
Dobar vala Z3, izbacio je fotku na flickr.

Blue stavi ga na ignore i laganica. On je jedina osoba koju imam na ignore od svih foruma koje posecujem a covek mi ruku na srce nista nije uradio niti lose rekao. Jednostavno mi je smetalo da citam njegove negativne komentare u skoro SVAKOJ temi na forumu.

Evo sad mi se puni prvi put.
Daniel evo jedne fotke u superauto modu.

Odusevljen sam ekranom posebno.

primecuje se da je ram slike blurovan tj van fokusa. Kao sto je hsv rekao nikad vise SA mod u zivotu. Zato full upgrade na camera FV-5 i od tada su bukvalno druge slike.

FV-5?

Aaa aplikacija za manualno fotkanje, će potražim .apk file negde, pa da probamo.

Mozda pisem na pogresnom mestu ali mi treba brzi odgovor. Kupujem za zenu telefon i izbor je suzen na Z3 ili Sams S5. Pretpostavljam da ce ovde vecina biti za SONY kao sto i ja vucem ali mozda me neko razuveri. Kupuje se na paket u Telenoru tako da iskljucite razmisljanje cene i kupovine na drugim mestima.
Hvala unapred.

Za Sony naravno. Samsung je plastikaner i svaka šuša ga ima.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno