Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Ne, prvo da ucenjuje i dodatno podigne cifru, uzme kes i prijavi sefu da je nekako napravio profit i onda dobije unapredjenje :d :d

Taman ce im se dici profit malo za 0.000000000000000000000001% :d

Koje su boje vase Z3-jke? Ne mogu da se odlucim izmedju crnog i belog modela...

Po meni je najlepsi bronzani model, pa beli,copper green,pa crni :)

Copper all the way baby :) inace mozda bih isao i na crvenu varijantu kao Z3c da su ih pravili za Z3.

Poslednja izmena:
Bakarna za sve pare. :)

Jel mi se cini ili je kod MTS-a naglo pojeftinio na paketima? Ja sam na BizMixNet L paketu i gledam da je 46 hiljada na 2 god, a cini mi se da je prosle nedelje bio 59 hiljada!?

Ako ima neko voljan da napise.Treba mi misljenje nekoga ko koristi Z3. Kako radi,zapucava li,kakva je kamera,ekran,SoT,baterija generalno? Ali da to ne bude sa nacune strane nego ovako dnevno koriscenje telefona,par igrica,par aplikacija,slike mi ne trebaju profesionalne nego da nisu muljave da su zadovoljavajuceg kvaliteta(i zadnja i prednja),ekran kakve su boje da li pri nekom vecem uglu gledanja ima izbeljivanja boje (kao na Z1), SoT me isto jako zanima prilikom normalnog koriscenja(wifi stalno,par igrica,par aplikacija,data off,sync on,gps on),baterija koliko traje generalno jel moze da se izdrzi ceo dan(24h) bez punjenja pri normalnom koriscenju,koliko mu treba da se napuni? Veoma bih mu bio zahvalan. :) :D

Ako ima neko voljan da napise.Treba mi misljenje nekoga ko koristi Z3. Kako radi,zapucava li,kakva je kamera,ekran,SoT,baterija generalno? Ali da to ne bude sa nacune strane nego ovako dnevno koriscenje telefona,par igrica,par aplikacija,slike mi ne trebaju profesionalne nego da nisu muljave da su zadovoljavajuceg kvaliteta(i zadnja i prednja),ekran kakve su boje da li pri nekom vecem uglu gledanja ima izbeljivanja boje (kao na Z1), SoT me isto jako zanima prilikom normalnog koriscenja(wifi stalno,par igrica,par aplikacija,data off,sync on,gps on),baterija koliko traje generalno jel moze da se izdrzi ceo dan(24h) bez punjenja pri normalnom koriscenju,koliko mu treba da se napuni? Veoma bih mu bio zahvalan. :) :D
Pisali ovde...imas..

c1e96fbafbf484d4f71c61c2501398e7.jpg

d34a0d2c80d3070ed724662efc01798e.jpg

cf485116b1d8b6979f97674009b62ee0.jpg

Normalno koriscenje,sve ukljuceno.
Primetio sam da mi duze drzi baterija kada je ispraznim do 1% i od jednom napunim do 100%.
Imaxe kada je punim po potrebi tj sa 20% do recimo 40 ili 60% brze se isprazni.

Daniel,*** si mu kevu :) svaka cast [emoji41] Z3 razbija.

Dominacija,impresioniran sam licno! Jel koristis staminu? 2g ili 3g mreza?

Van kuće i na poslu 4G,kuci WiFi. Ekran na auto, na sredini podešeno. Stamina uvek uključena kao što se i vidi na slikama, lifelog i ostale *******cije. Sasvim slučajno sam pogledao sot vreme kada mi je baterija bila pri kraju i zaključio da je vredno slikanja, možda sam i više od toga uradio ali bem li ga. Odavno sam prestao da testiram bateriju i ostale stvari, slikanje i sve. Telefon jednostavno ne stuca, nema bogova, zaboravim na punjač.Zanima me samo da li će sa Lom biti još bolje posle update-a.

Poslednja izmena:
Nije ni google ispeglao LP tako da me ne bi iznenadilo da se sačeka na 5.0.2.
Plus treba i fabričke aplikacije uraditi kako treba za ART, a Sony ih vala ima dosta.

Sony je dosta spor sa tim novim Android update-ima za svoje telefone. Dojmim se, ne pre proleća.

E sad, ne volem ni da budem prvi sa novim softverima. Neka oni to malo upeglaju, pa onda neka masovno šire. Pogotovo što 4.4.4 radi stvarno dobro.

Jedno polu glupavo pitanje. Koji mod daje najbolje rezultate za fotografisanje. Konkretno me interesuje slikanje u mraku sa blicom. Na galaxy 4 i trojci sam samo cepao auto i kad okinem uvek bude slika ok. Ovde mi slika bude skroz bela.

Poslednja izmena:
Prejak je blic na Z3 i naa Z2 posl apdejta.Probaj da slkas u manual modu i da ISO spustis na 400 eventualno da podesis white balance i slike budu ok.

^ne znam na koji apdejt mislis.. Meni trenutno deluje da je blic duplo slabiji nego na prethodnom Nexusu 5... Mozda sam modul nesto osetljiviji na svetlo...

Inace nisam mnogo uspeo da se zezam sa slikanjem, ali kako mi deluje SA valja samo po dobrom danu koristiti... Treba ipak posegnuti za manuelnim modom ali nisam imao bas vremena da cackam...
Jedino sto me nervira je izgleda ne moze da se izabere multi-focus square, vec samo jedan... Nigde ne postoji opcija... Isto tako HDR je ogranicen na P&S i na manju rezoluciju od 8 mpix...

Meni je blic bio prejak posle apdejta na 4.4,dominirala je bela boja i jako osvetljnenje.Moze i da se smanji ekspozicija za tamnije fotke.Multifokus ima u podesavanjima fokusa,aa HDR radi samo u 8 mpx i nizim rezolucijama.

Što se tiče blica u odnosu na notu 3 samsung,on je pomalo slab zbog samo jedne diode..jedino tu nisam zadovoljan..nije strasno ali navikao sam na jaci

[YOUTUBE]A7kXlsx3Pmo[/YOUTUBE]

:D opet su stavili pogresan thumbnail :d

Razmisljam da odem sutra da ga uzmem u Telenoru na 24 mesecne rate po 3870 din uz paket od 1500 dinara.Mnogo li je to? :trust:

Nazad
Vrh Dno