Z3 nocne su iz nekog razloga katastrofa.
Ja kontam da Sony nece da ugrozi prodaju svojih pravih fotoaparata i da zato nece da naprave idealnu kameru. :/
Profi segment je uspešan. Imali su nedavno seriju aparata koja se prodala više nego što su računali. Jer je prilično jeftina u odnosu na ono što nudi.Da može, sony bi sigurno odradio, što ne bi imao najbolju kameru na mob? Ali ne može, apple i samsung odrade najbolje softver za sada. I sony fotoaparati bar meni nisu popularni, niti kamera na mob može da ih ugrozi. Samsung takođe ima fotoaparate i ne vidim kako ih je ugrozio kamerom na mob. Sony se popravlja, ali stvarno sam očekivao da Z3 obriše konkurenciju sa kamerom, kad ono to uradi apple i samsung ponovo.
@fain2daniel, brutalan rezultat baterije.
Samsung takođe ima fotoaparate i ne vidim kako ih je ugrozio kamerom na mob.
Sony se popravlja, ali stvarno sam očekivao da Z3 obriše konkurenciju sa kamerom, kad ono to uradi apple i samsung ponovo.
I sony fotoaparati bar meni nisu popularni, niti kamera na mob može da ih ugrozi
Naravno da ne moze da ih ugrozi u potpunosti ali nisam siguran da znas da sony ima dzepne kamere HX serije (od 280-400e) sa slicnim 1/2.3'' senzorom koje u 20mpix P&S modu (vs Z3 20mpix) daju bukvalno iste rezultate kao Z2-Z3. Naravno da je to delimicno ugrozavanje P&S ponude. Opt. zoom i xenon naravno ne poredim jer Z3 to nema.
Evo i dokaz
http://www.photographyblog.com/reviews/sony_cybershot_dsc_hx300_review/sample_images/
Ovi semplovi nista nisu bolji od Z2-Z3 a ta kamera kosta preko 300e. Da ne pominjem da postoje modele konkurencije zvucnog imena koji prave losije fotografije a cena je slicna.
Upravo dokaz da ne mogu više da izvuku.
Ne vidim kako bi im bilo u interesu da imaju slabiju kameru od konkurencije? I konkurencija ugrožava P&S, time što bi sebe oslabili na mobilnom ne vidim kako bi poboljšali prodaju P&S.
Takođe, sony ima mp3 playere, što nema bolji zvuk od apple i samsung? Samsung S5 i note 3 su odlični na sluškama (S5 bolji od note 3), bolji od većine, Z2 mi je bio tiši sa istim sušalicama. Šta reći za iphone koji ima sjajn zvuk. Opet sony ni tu nije bolji. U čemu je sony bolji i šta ga izdvaja, sem po meni zastarelog UI (lična stvar, lako rešiva)? Ništa ga ne izdavaja da kažem ovo može samo sony
Ništa ga ne izdavaja da kažem ovo može samo sony
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari