Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Taj YT link ne radi. Invalid URL

Na koji post mislis? meni svi linkovi i klipovi rade..

Meni rade svi yt linkovi koje si postavio ukljucujuci i zadnji.Nego mozes li otvarati moj link sto sam stavio za Z3 i slusalice na elgiganten stranici?

Tvoj link za slusalice ne radi.. inace primetio sam u poslednjih par dana da se desava da otvaranje nekih linkova ne radi ni u chrome-u ni u ff/wf.

Tapatalk nesto *****ava, evo iz browser-a na PC-u radi kako treba taj link, doduse fain2daniel za slusalice nece ni ovde.

as it is powerful enough to hear in noisy environments, but the voices coming through sound a tad muffled, and slightly distorted at the highest volumes.

*** sve vise prave telefone sa kojima osnovna funkcija ne moze da se radi a to je razgovor. Strasne stvari.

as it is powerful enough to hear in noisy environments, but the voices coming through sound a tad muffled, and slightly distorted at the highest volumes.

*** sve vise prave telefone sa kojima osnovna funkcija ne moze da se radi a to je razgovor. Strasne stvari.

Da,bas to,neverovatno...

Moj link ne radi van SWE tacnije primetio sam da sajt www . elgiganten . se nece da otvori iz Srbije nemam pojma zasto pa zato pitam.
Letos bio na odmoru i nisam mogao uopste da pristupim njihovoj stranici.Zasto je to tako ko zna ?!
Da znam u buduce da ne stavljam linkove sa njihovog sajta jer ga ja odavde otvaram najnormalnije.
Bio danas u njihovoj radnji i narucio Z3,malo ga cackao i uporedio ga sa Z2 i primecuje se razlika u dizajnu,tanji je,ivice su bas lepo zaobljene,manji bezeli cini mi se.Uzeo copper boju i dobio i te sluske koje sam video uzivo i deluju jako minijaturno oni jastucici u poredjenju sa mojim starijim sony sluskama tako da cu to odmah baciti na prodaju.
Rekli su da im stize na lageru za deset dana.

Odlicna je kamera,mada nije nesto bolja od Z2. :)

Moze li neka preporuka za neku kvalitetnu zastitnu foliju prednja/zadnja strana.

Što bi je stavljao? Samo će da poružni telefon.

Pa da, testovi su djubre, kao i na drugoj areni i ostali slicni ali je zanimljivo to sto u istom PA testu Z3 izvlaci oko 80min duze od Z2 i pri samom je vrhu. To je zato sto testiraju verovatno na odredjenom procentu osvetljenja a ne na isto podesenoj jacini osvetljenja ali svejedno, uopste ne sumnjam da ce Z3 imati odlicnu autonomiju, u rangu Z2, mozda za nijansu bolju i pored 100 mAh manje.

A gde onda mogu da se vide realni uporedni testovi autonomije baterije?

Prakticno nigde :d Na osnovu ovih rezultata i baze podataka samo otprilike mozes da zakljucis kakvu autonomiju ima neki telefon. Kad Gizmo nece da me poslusa i uvede nov nacin testiranja koji sam mu predlozio :)

PA izgleda ponovo radi test Z3c autonomije, ne mogu da veruju da su izvukli skoro 15h :d

Realni testovi baterije samo na anandtech sajtu i mozda jos jednom. Ali nisam siguran koji je tacno to sajt..

Na anandu testove rade sa 200cd/m2 osvetljenjem pa moze lepo da se vidi kakve su autonomije (pre svega wifi surf) ali nemam pojma koliko su pouzdani oni battery bench programi koje takodje vrte. Ali u praksi je posebna prica.. svi mi manje-vise drugacije koristimo telefone, mreze su raspad, signal varira, neko drzi osvetljenje na auto, neko sam menja po potrebi, neko non-stop na 50% npr.. mada sve to postaje manje bitno jer retko koji noviji telefon ima slabu bateriju.

Hsv sve stoji sto si napisao za koriscenje i kako je svaka individua drugacija, ali opet bitno je da kad se testovi rade sa istim aplikacijama i na istom osvetljenju opet dobijes realnu sliku koliko je neki telefon tj baterija bolji ili losiji od nekog drugog. Znaci imao sam s4 koji ima lupam sad 70 rating i hteo bih da pazarim z3c recimo koji ima 110, logicno je da cu programe koje sam imao na s4 staviti i koristiti na z3c, i samim tim mogu da ocekujem da ce duze da traje baterija...ja tako gledam na to.

http://www.androidauthority.com/sonys-mobile-business-struggles-528720/

Zanimljiv tekst, tacno se vidi koliko nedostupnost ili ogranicena dostupnost kostaju sony mobilnu diviziju. Takodje se vidi da su u dosta dobroj poziciji u prakticno celoj Evropi, u Aziji kinezi gaze sve ali koliko vidim opet su u boljoj poziciji od LG/htc. Ne treba zaboraviti da LG prodaje nekoliko izuzetno popularnih telefona (G2/G3 i Nexuse a telefoni nizih klasa im imaju povoljne cene kod vecine operatera) pa je sony opet malo ispred njih u Aziji, u prakticno celoj Evropi ta razlika je jos veca (toliko o tome da niko ne kupuje njihove telefone, tamo gde su prisutni prodaja je dobra). Nesto sumnjam da osnovu prodaje u bogatoj Zapadnoj Evropi cine E1 i slicni od 100e, kapiram da ih tu drzi pretezno Z flagship serija i visa srednja klasa.

Ono sto je problem za sony je ocajna dostupnost u USA i prakticno nepostojanje u Centralnoj i Juznoj Americi gde je LG po prodaji odmah iza mocnog Samunga. Znaci tamo gde prodaju svoje uredjaje ide im ili prihvatljivo (Azija) ili dosta dobro (veci deo Evrope). Ako misle da povecaju prodaju prosto moraju da se fokusiraju na deo sveta gde su trenutno mizerno prisutni ili ih i nema. Naravno moraju sto pre da pocnu sa prodajom novih telefona, odlaganje kao sa Z2 samo moze da ih dotuce. Ima tu jos nekih stvari koje moraju da poprave ali iz ovog teksta se jasno vidi glavni problem.

Poslednja izmena:
Sami su krivi, znaju valjda da ne mogu da prodaju, ako ne može da se kupi.

Drugi su na domacem trzistu i treci u Zapadnoj Evropi (iza Samsunga i Apple-a) sto je realno uspeh. Ali dzaba sve kad moraju da imaju ponudu u svim delovima sveta, posebno u ''amerikama'', bez toga ce ostati na ovom sadasnjem nivou sto im se apsolutno ne isplati. Ostatak Azije mogu i da batale, samo flagship i mozda 1 dual sim srednje klase, cisto da budu prisutni, tu kapiram da ni Samsung uskoro nece moci da se izbori sa Kinezima.

Dok sam gledao ove grafike primetih da je htc jos vise propao.. u skoro svim delovima sveta. To je dosta lose.

Poslednja izmena:
Hsv, z3 nema qi bezicno punjenje ?
I da li znas koliko onaj dock za punjenje sporije puni od klasicnog punjaca koji ide uz z2/z3 ?

Hsv, z3 nema qi bezicno punjenje ?
I da li znas koliko onaj dock za punjenje sporije puni od klasicnog punjaca koji ide uz z2/z3 ?

Mislim da ima a vidim i postavio je sonic vec :)

A za dock.. mislim da sretenBG ima dock pa moze da napise koja je razlika u duzini punjenja, bar za Z2.

Inace ja bih kupio dock obavezno.. i kul deluje onako u landscape i jednostavnije je za punjenje, naravno bezicna opcija je jos bolja. Jos bezicna sinhronizacija sa kompom i poklopce i ne moras da otvaras, mogu i da se dolepe super lepkom :d

low light poredjenje verovatno auto vs auto 930, Z3, N4, S5

Ili ovako http://pp.screenshotlink.ru/v1530/150/y0XXPrh6cbA.jpg

Dok ne dodje vise podesavanja sa nekim novim apdejtom tesko da ce moci realno da se uporede sve ove kamere.

Poslednja izmena:
Ma kod tih telefona sa ip zastitom treba sto vise izbegavati otvaranje poklopaca,to ako ti se olabavi mozes da bacis mob.

Inace ja bih kupio dock obavezno.. i kul deluje onako u landscape i jednostavnije je za punjenje, naravno bezicna opcija je jos bolja. Jos bezicna sinhronizacija sa kompom i poklopce i ne moras da otvaras, mogu i da se dolepe super lepkom :d
Upravo to, usb otvaram samo kada flešujem fon iz flasfhtoola.
Punjenje charging dock a za transfer fajlova wifi/Software Data Cable.

Nazad
Vrh Dno