Pa tako da iz istog hardvera i sa baterijom istog kapaciteta izvlaci 40% manje SOT. To znaci da nesto ovde nije uradjeno kako treba... Iako generalno mislim da je super telefon.
Da, to znaci da sam aktivno koristio telefon. Najmani problem da razvucem i ja to na 2 dana...
Ako moze bez peckanja.@ darko
Ja i dalje ne razumem o cemu pises.. i kako tako mozes da poredis. Za 24h i Z2/Z3 izvlace opusteno toliki sot.
Ali ako si skoro sa wp presao na android treba malo da pohvatas ''fazone'' i termine android sekte
@ chobby
+4G mreza..
P.S. 4G po testovima uglavnom manje trosi bateriju nego 3G.
Sa svim ukljucenim kao sto je wifi kod tebe na SS ili sa osvetljenjem ekrana na 20% radi natezanja brojki?Tako je Darko,pokazi ti lepo nama rezultate tog cuda sa 9h sota za dva ipo dana sa svim ukljucenim bez punjenja da nas prosvetlis malo ;-)
Mesas babe i zabe,no offence.
Ne natezi cifre da ti idu u prilog. Ako cemo da cepidlacimo na tih mojih 8.5 sati sam sa preostala 4% mogao da dodjem na 9h. Danas sam sa par minuta manje od 5h bio na 68%, laganija upotreba nego sa SS.Uleteo si u temu sa ovim postom - Pa diskutabilno. Z3 mi je bio "jedan od" varijanti no odustao sam. Na OnePlus na identicnom hardveru imam 3h SOT vise. To je ozbiljna razlika a istu bateriju imaju.
Znaci kao da je 100% tako. Nekoliko nas ti objasnjava da nije, da gresis i da poredis nesto sto ne moze bas tako da se poredi (8h sot za 17h i 6h sot za 62h, na kakva da je upotreba). Nista vise ne bih pisao, nema svrhe..![]()
Nista vise ne bih pisao, nema svrhe.. ocigledno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari