Šta je novo?

Sony Xperia Z3 Compact

Mani ga, kako 12 sati SOTa? Koja verzija softvera? Ja ga nosim evo godinu i po dana skoro, 6 sati sot ful korišćenja, a tako je i bilo na početku, eventualno 6 i po.

Min osvetljenje, bez synca... Sve može 🙂

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Imali smo takvog ali je 10h maksimalno izvlacio :d

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Opet problem sa Z3c, jedan sam vec zamenio zbog odlepljenog ekrana, a sada se opet odlepio ekran u cosku!!! Trpeo sam to par nedelja, ali sad proximity sensor ne radi dobro, verovatno bas znog odlepljenog coska i kad pozovem nekoga ekran se isključi i nece vise da se ukljici dok taj neko ne prekime poziv ili ga ja PONEKAD razbudim pritiskanjem ON OFF tastera

Sent from my D5803 using Tapatalk

Pa bilo je ocekivano...sad konacno nazad na garanciju, jel?!

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Zasto ocekivano? Nije valjda svaki z3c felerican ili sam ja takav srecko da ne mogu da ubodim normalan primerak 🙂

Mislim ocekivano da ce proximity prestati pre ili kasnije, na to sam mislio, a za ekran se znalo da nece sam od sebe da se popravi. Izgleda ti se ne da, mada nije bez razloga z3 najozloglasenija serija. Meni je jednog dana samo prestao da reaguje na usb npr, niti da se puni niti da ga kompjuter vidi! Posle uzmem z5c koji se iz cistog mira restartovao, imao sleap of death sindrom i sl...lepo sam se pozdravio sa sonijem

Au brate, ja gledam telefon zeni da kupim isto i pojma nemam sta da joj uzmem. Odlucio se za Nexus 5x, pokazao joj, ona kad ga je videla takvu tuznu facu napravila 🙂 znaci i z5 ima problema? Z3 regularni? Nosim ga u Comtrade, najgore je sto cu cekati mesec dana na popravku 🙁 Ne znam da li da uzmem iphone SE u VIPu? Ali ko da se bakce sa iosom.

Jos ja imam Sony Android W tv, PS4, sve van Sonya mi ono bzvz, tablet z2 strika kao lud, a deca ga gaze po celi dan i svasta mu rade

Ma taj Z3c ima ubedljivo najvise problema od svih sony android uredjaja ikada, Z2/Z3 su provereno dobre kupovine a i Z5/Z5c koliko vidim za sada deluju pouzdano hardverski a u pocetku su imali odredjene softverske probleme, koliko vidim sada na MM rade kako treba osim sto Z5c ume da ostane kratak za ram memoriju pri zahtevnoj upotrebi posto ima 2Gb rama.

ja sam pricao o compact verzijama z3 i z5...za regularne ne mogu da kazem. iPhohe se je odlican izbor po meni...imas na oglasimo ovde za dobru cenu jos je simfree.

ja sam pricao o compact verzijama z3 i z5...za regularne ne mogu da kazem.

Nisam ni ''citirao'' tvoj post 🙂

Za te pare moze 6P da kupi tako da...

Koliko sam razumeo potreban je manji fon za zenu. Ako se Z3c pokazao ocajno u smislu kvaliteta onda za te pare otprilike nema sad neki preveliki izbor, 6P je phabletcina od 450e+ a ovaj ajfon SE je odlican ali skup i 4'' ekran u ne bas toliko malom kucistu..

Ja bih kao zamenu za Z3c uzeo Z5c ili bih presao na veci fon do 300e kao sto su 5X, Z2/Z3, M8.

Poslednja izmena:
Najlepsi telefon ikada, ali sam sa njim disconnected 🙁

Jedino da covek nosi ili makar kuci ima jos jedan z3 tablet 🙂 6P je prevelik 🙁 zato i pricam z compact ili iphone se. Da li ce ovi ******i iz Sonya stvarno da ugase Compact? X compact?

A zasto ne vidis sa ovima iz CT-a da ti daju Z5c kao zamenu? 😀 pozoves se na vrednost tj cenu telefona u trenutku kupovine :d a kapiram da Z5c sada kosta slicno kao nekada Z3c 🙂

Zezas me HSV? To je moguce ili puste zelje? Jedino da mi ooet ne poprave telefon mesec dana i da mi daju novi z5c 🙂 ali wishfull thinking 🙂 onda bi mi se isplatilo odlepljivanje 🙂

A SE je super za odvijavanje od telefona 🙂 tj surfovanja i sveg ostalog... Nedavno ukljucim lifeblog i smrznem se ciframa surfovanja i chatovanja na raznim servisima... Jedino ponosan na bicikl 🙂

Lifelog aplikacija je klasicno spijuniranje, nikada je nisam koristio :d

A ovo za CT ''foru''.. pa minimalne su sanse da to prodje ali se desavalo, npr neko sa foruma je posle vise reklamacija M7 htc-a na kraju dobio M8 (valjda jer vise nisu imali stariji M7 u ponudi a cene su se ''poklopile'') a bilo je i primera da nekome npr rikne graficka posle 2-3 godine upotrebe tj pred sam istek garancije a prodavnica nema vise taj model u ponudi (neka je kostao npr 25k din) i onda su im u okviru garancije/zamene davali novije i bolje gpu tog proizvodjaca (naravno u okviru te cene od 25k din). Ali ne desava se to tako cesto..

Lifeblog odvaljuje i bateriju, ja ukljucio samo.zbog pracenja aktivnosti na netu. Videcemo sta ce reci CT,zadovoljan sam da ovo zalepe i trajno naprave kako bog zapoveda

Ma trazi novi tel, sta da ti krpe i budze, nisi za to platio... to je ip68 telefon, kad ga jednom zalepe sumnjam da ce to da bude posle.

Gre'ota uzeti iPhone SE pored 6P za iste pare, ma koliko bio ogroman. 🙂

Xperia Z2

Jedno je traziti, a drugo dobiti 🙂 mada kada bi i ovaj zamenili kupili bi me zauvek. Kad su prvi zamenili odmah sam u njihovoj radnji kupio UX305 notebook. I realno je i prva zamena pozitivan primer za Srbihu, npr imao sam problem sa tepisima na Hondi u garanciji i ladno su me iskulirali, cak ni Honda centrala u Nemackoj nije priznala potpunu zamenu tepiha vec samo 30% popist, mada su u Americi recimo menjali sve uz izvinjenje jer je fabricka greska, ali u Srbiji i Evropi je borba protiv vetrenjaca. Evo Volkswagen sad otkupljuje 500 000 vozila po prodajnoj ceni u Americi, u Srbiji dobijes SIPAK

Potreban mi je savet, u sklopu software update mi je stigle Marshmallow nadogradnja za Z3 compact. Nisam zadovoljan kako nova verzija funkcionise na ovom telefonu, Lollipop je mnogo bolje radio, bio je pre svega brzi.
Kako se vratiti na prethodnu verziju?

Skines firmver fajl koji ima ekstenziju FTF i flesujes preko Flashtoola,lako je.

Sent from D6503 using tapatalk

Postoji li neki guide, meni je Z3 prvi smart telefon. Zaista ne znam kako se sve to tadi.
Kakve su impresije drugih korisnika, Lollipop je meni radio izvrsno. Marshmallow bas i ne, verovatno je prevelik zalogaj za ovaj telefon. Ili da cekam neke zakrpe, mozda ga optimizuju.

Pa kucaj u google how to flash ftf firmware xperia via flashtool,izbacice ti neki sajt gde je objasnjeno korak po korak,ali u sutini prosto je.

Red je da izvestim ( inace benchmark forum je notorno poznat po odsustvo bilo kakvog feedbacka od drugih korisnika ) da sam se uspseno vratio na Lollipop 5.1.1. Android Marshmallow ne radi dobro na Z3 compact telefonima, Lollipop je brzi, optimizovaniji i prvi izbor za ovaj model.
Mozda ce se stvari promeniti za koji mesec, moja je preporuka da ignoriste software update.

Moj Z3C je opet oživeo, stavio sam mu Marshmallow i ne mogu reći da si u pravu. Radi jednako brzo kao i na Lpopu.

Opet problem sa Z3c, jedan sam vec zamenio zbog odlepljenog ekrana, a sada se opet odlepio ekran u cosku!!! Trpeo sam to par nedelja, ali sad proximity sensor ne radi dobro, verovatno bas znog odlepljenog coska i kad pozovem nekoga ekran se isključi i nece vise da se ukljici dok taj neko ne prekime poziv ili ga ja PONEKAD razbudim pritiskanjem ON OFF tastera

kada sam pisao o tome da je fon boli glava ali sklapanje njesra, dezurni geek dragudravci su poceli da koprofagisu u temi.. Fon sam probao i serviser ga je prelepio. Vise nikada problema nije bilo. .jednostavno lepak je los...

Sent from Note 5

Nazad
Vrh Dno