dule0911
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.01.2009
- Poena
- 350
Uzeo danas sestri polovan, maltene nov, Z3 compact D5833, nikako ne uspevam da ga nateram da proradi data transfer na MTSu. Pokusavao sam uz pomoc USSD koda, SMS poruke da mi posalju podesavanja jer automatski nije htelo, nista nije stiglo. Onda sam rucno uneo i gprswap i gprsinternet i koji god da aktiviram, ne pojavljuje se nista pored oznaka za signal, niti E niti H/H+, ne znam u cemu je problem 🙁 Os je 5.0 tj lolipop.
Inace pozivi rade normalno, poruke isto, kartica je nano sim danas uzeta u mts poslovnici, ako to igra bilo kakvu ulogu. 3G je na prethodnom telefonu radio sasvim normalno sa starom karticom (nokia n8). Telefon inace radi odlicno, ne greje se i slicno. Da sumnjam u ispravnost ili postoji neka fora? 🙁
Inace pozivi rade normalno, poruke isto, kartica je nano sim danas uzeta u mts poslovnici, ako to igra bilo kakvu ulogu. 3G je na prethodnom telefonu radio sasvim normalno sa starom karticom (nokia n8). Telefon inace radi odlicno, ne greje se i slicno. Da sumnjam u ispravnost ili postoji neka fora? 🙁