Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Samo da javim - na 35c+ kada se pregreje posle x min 4k snimanja dovoljno je potapanje od 10ak sekundi (recna, 'ladna voda) i nastavlja da snima :d

Sent from my D6503

Zašto ne ideš ispod 10-15%?
To je opet neka alternativna medicina za baterije?

Pa valjda mnogo brze degradira baterija kada se skroz prazni?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa valjda mnogo brze degradira baterija kada se skroz prazni?

Nije ovo Sams da degradira i eksplodira. Samo ga lozi do daske, zato je i kupljen. Ja sam moj par puta bukvalno zapalio, pocne da smrdi na plastiku kad gori i nikom nista

Kod Samsunga degradira kako god da punis.
Ali definitivno joj manje steti kad se ne prazni bas do kraja. Meni na Z2 posle 8 meseci nije degradirala bukvalno nista. Isti SOT sam imao.

Nexus 7

Posle godinu i 3 meseca jos uvek isto. Često sam ispod 10 % a punim preko noći. Stavim na punjač i kad ustanem skinem. Ne fali ovoj bateriji nista

Sent from my D6503 using Tapatalk

I ja isto punim nocu dok spavam svaku bateriju, samo eto vodim racuna da ne ide cesto ispod 15.

Nexus 7

Jedino sto je problem sto dugo puni,al zato baterija ostaje jaka i ne oslabi.
Ja punim sa Samsungovim punjscem od 2A i treba mi minimum 3 sata da se napuni od 0 do 100 %

Sent from Xperia Z5

Pa zato sto su ogranicili punjenje sto je i dobra stvar. Ja sam ga uvek punio nocu i to je to. Vrlo retko sam morao da dopunjavam u toku dana.

Topla preporuka za flapove sa alija, placeni su 4,85 evra i odlicni su. Vec mi je jednom ispadao, porucio sam sa kp-a, platio 1000 din. i dobio celog izgrebanog.

Takodje, uzeo sam i zastitno staklo za 80 centi, zalepio bez ikakvih problema i onih mehurica, dok sam muku mucio sa skupljom zastitom. Svakako, ne bih ih uporedjivao

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Stigao MM final 23.5.A.1.291

Capture.JPG

:D Nebi Turke, cekam Ruse :) pre-rooted sto pre pravim :)

Capture2.JPG

-- - - -- - - - - - - -- - -- - -- - - - -- - - - - - -

Nego ljudi da li je neko cistio ove membrane?! Hocu da bude kao sa SS - el moguce? :)

Capture.JPG

Poslednja izmena:
Aj javljajte kako radi i da li su jbno konacno sredili kesiranje.

Ako jesu tj ako je bar kao na 5.1.1 eto lepo produzenog "zivota" za ovaj fon.

A mogli su da nas caste i sa N :d

Sent from my D6503

@dejan87dex
Nestrpljivo cekam taj pre-rooted koji ces da okacis :D

Poslednja izmena:
Aj javljajte kako radi i da li su jbno konacno sredili kesiranje.

Ako jesu tj ako je bar kao na 5.1.1 eto lepo produzenog "zivota" za ovaj fon.

A mogli su da nas caste i sa N :d

Sent from my D6503

Ne preteruj taj N bi dosao do kraja 2017 :D vidis kada su pustili MM final za Z2,Z3 :D Sony sta reci :)
Prerooted gotov sad cu ja da ga flesnem :)

HSV daj vidi neki savet za ovo ciscenje zvucnika, hocu kao sto je na SS :)

@Slash LOL evo ide na megu, slab mi upload *** za 2, 3 sata :D

Poslednja izmena:
Dosao bi u dec. 2017. al sa ocajnim kesiranjem :d

Ocekivao sam da ce Gugl da izbaci N u okt-nov. a ne ovog meseca, bas me zanima da li ce iskulirati Z3 koji je poceo da se prodaje u okt. 2014 i koji ce biti izgovor.

Ako su Z uredjaje (4 ukupno) castili sa 5.1.1 i posle dve-dve i po godine starosti mogli su i Z2/Z3 da zaslade sa Nougatom, posebno jer imaju sasvim dobar soc i 3Gb rama. Ali sanse su male..

Sent from my D6503

@ dex

Nisam odavno zagledao zvucnike al' verovatno su cisti s obzirom da nekoliko puta nedeljno perem fon a i potapa se cesto vikendom. Mada mozda zbog recne vode ima vise stroke, pogledacu kasnije.

Usisivac je tu najlogicnija opcija :d da izvuce prasinu.

"Ozvucenje", ledena voda i vir, pluta Z2 ovako satima i napaja usi i mozgove :d

Sent from my D6503

@ dex

Nisam odavno zagledao zvucnike al' verovatno su cisti s obzirom da nekoliko puta nedeljno perem fon a i potapa se cesto vikendom. Mada mozda zbog recne vode ima vise stroke, pogledacu kasnije.

Usisivac je tu najlogicnija opcija :d da izvuce prasinu.

"Ozvucenje", ledena voda i vir, pluta Z2 ovako satima i napaja usi i mozgove :d

Sent from my D6503

bole te q, uzivas, a gde je pivce?

Evo ga [emoji482]

Sent from my D6503

Ja skidam ovaj novi Customized Italy,pa cu da flesnem i javljam kako radi.Obzirom da bi trebalo da je zadnji update valjda su sve sredili.

Naravno patch level zastareo.
156f933cb78a422959a0e7786d7d8c84.jpg

Ja cekam mega link pa da flesujem :) Oni na xda mi nisu 100% sigurni sa njihovim pre-rooted :-D

Ja cekam mega link pa da flesujem :) Oni na xda mi nisu 100% sigurni sa njihovim pre-rooted :-D

Bice do 19h uzas tek sad video da su torrenti bili na seed :D ceo dan 1.3GB uploaduje uzas...
2d96d4faf467a84acc94bdc00ae9f761.jpg

4ac3d500e199e0190474b0ad5a388638.jpg

Sta znam ima razlike u odnosu na 575 deluje vise smooth, kesiranje cemo videti posle par dana :) root radi super, xposed isto.

Preeroted je zaista mali, skinuo sam najmanji moguci ftf, latin amerika [emoji41] nema nikakve razlike, nema bloat-a sve radi lepo.

Capture.JPG

Standard Indie :D

Poslednja izmena:
Odlicno! Taman dok pogledam neki film :-D Hvala dex :)

A je sređen problem sa privatnim pozivima u call log-u

Pise "bandwidth quota exceeded", ne dozvoljava mi da download-ujem :(

Uspeo na kraju, nesto se zbagovalo bilo :D
Evo boot-uje telefon, treba mu malo vise vremena posle brisanja Dalvik/ART-a.
Hvala Dex :D

mozes da skines paranoid android 6.0.2 koji ima najnoviji security patch sa aospa, a mozes i existenz 4.7 mm, kesiranje je kao na lollipop, nemam problema sa uredjajem sa existenz mm vec mesec dana.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Vrh Dno