Madridista
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 25.07.2015
- Poena
- 69
Meni pet meseci stoji neki od 1000 dinara i nema nijedne ogrebotine, reč je o onom što je na ekranu.
Kakva peticija, dolazi i 6.1.1 il koki bude na Z2...
Vec od 7 nece biti nista..za to z4,z5 i noviji ce biti nagradjeni...
Prvi Z je dobio 5.1.1 i odakle ti da Z2 nece dobiti 6.1.1?
To je navodno zakrpa za stagefright exploit što je i bilo očekivano da će doći. Mada i taj update još uvek nije "pušten" kako treba.Sto jes jes, i sad skoro je dobio Z update neki mali 10.7.A.0.228... Pre nepunih mesec dana ni toliko![]()
Uzeh pre nekoliko dana ruter (privremeno neki najjeftiniji), sad mi je jasno kako neki izvlace 7-8h sot sa ovim telefonom![]()
Do sada sam koristio pretezno 3G (i to kilav vip net) pa je i u tom slucaju autonomija bila odlicna, uz wi-fi moze da se kaze da je sjajna..
Ja svakako svaki dan punim telefon, plaćam Mtsu 3g pretplatu a ne mogu ga koristiti :-/Valjda oko 6 meseci a sot, potrosnju baterije itd retko kada gledam (koristim fon i ne razmisljam o potrosnji veci deo upotrebe) ali je jasno da je trajanje baterije primetno bolje uz wi-fi nego sa 3G netom koji ne radi kako treba.
Nisam to primetio.Ne znam kako je kod vas ali ovo nema teorije da posle 500-600h uptime-a kesira kako treba. Postane sporiji i drzi app u ramu kao Samsung.
Ipak je Nexus daleko...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari