Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Sa skriptom sa cak i ja izvalio brze punjenje putem power banka na 2A outputu.

Uspeo sam nekako da isečem bez greške :) Meni mnogo dobro izgleda i telefon sad ne klizi iz ruke što je dobra stvar.
uploadfromtaptalk1452622091879.jpguploadfromtaptalk1452622095209.jpg

Prilicno precizno si isekao. Lepo deluje al' ja bih ipak to zavio u neku stealth, dark foliju :)

Ići ću da pazarim crni karbon,450 dinara izađe parče folije od koje može da se napravi desetak ovakvih komada.
Samo što sa crnom ne sme da se omane jer se sve vidi, ova je providna pa se sitne greške i ne mogu videti :)

Mozes da razvijes biznis :D

Dobro je to sto se zadrzava elegantan izgled telefona uz manju zastitu a u isto vreme se i sprecava/ublazava klizanje iz ruke, dobitna kombinacija :)

Sviđa mi se, i to više ovako belo nego crna.

Tel prije 9h skinut sa punjaca, i od 9h do 15h bio na 3g net, kasnije na wifi. Zadovoljan sam

Koiiko ti je star telefon?

@dex i diabolic hvala na linkovima.

Meni je crno beli Z2 najlepsi od sve tri kombinacije koje su dostupne. :)

Ja to nista ne cuvam :-D evo na ebay zadnje staklo u svim bojama 6 ili 7 €. Naručio... Da se nadje

Pa lepo.Koliko si imao na onom rezultatu ukupno up time,nisam video?

Toliko je ovaj Z2 dobar i meni dizajnerski prelep telefon da bih sad da imam love uzeo nov beli da imam za rezervu :d

A da ima kameru da budem "skroman" u rangu G4 pa sig da ovaj tel ne bih mijenjao sl 3 god. I da sad kupujem opet bih kupio z2 bijeli jer je meni najljepsi.

Ma kamera je odlicna na Z2 od lolipopa,dovoljno je samo da ne koristis skoro nikad superauto mod i slike su vrlo vrlo dobre. ;)

Evo pogledaj sliku sto sam danas uslikao,jedino je provucena kroz filter gde je dodata malo vise zelena boja,inace nije nista menjano tipa ostrina i slicno. :)

https://flic.kr/p/C89s5x

Uopste mi ne treba kamera sa G4 ;)

Ppz, odlicno si uradio sa folijo. Za z2. Zanima me da li mogu i ja da narucim jedan komad. Mada je moj fon crn.

Ja mogu da ti napravim jedan komad, samo vidi kako hoćeš da ti pošaljem.

Ne bi trebalo.. evo sad sam prvi put pokrenuo tu aplikaciju posle 4 meseca, neki efekti dolaze preinstalirani a upravo vidim da ih ima jos mnogo na raspolaganju za besplatan download.. tako da je verovatno sve isto na Z2/3 uz mogucnost da su neke novije efekte ostavili samo za Z5 seriju ali verovatno i to moze da se ubaci u svaki noviji Z fon.

Poslednja izmena:
Da, u kamera app imas odvojenu aplikaciju ''AR effects'' i onda imas preinstalirane i ostale koji se skidaju iz marketa.

Od svih tih dodatnih aplikacia u kameri jedino vredi necemu Timeshift Burst,ostale su bzv,mozda eto ta za obradu slika Clear + ili kako se vec zove :)

On misli na one decje AR effects :)

A dobre kamera app su: background defocus, timeshift burst i timeshift video (odlicne), time lapse, sound photo, motiongraph for xperia, perfectly clear a juce sam skinuo panorama 360 pa cu probati sad za vikend.

Timeshift video nisam probao,a background defocus uz malo umeca moze da se izvuce kad slikas regualno u kameri macro fotku :)

Ma da ali moze da posluzi. Mada je u nekim situacijama bolja ''lens blur'' app. iz google kamere samo snima i 3MP.

A Timeshift burst i posebno Timeshift video su (za mene) stvarno odlicne i korisne aplikacije, cesto ih koristim (mada najcesce video).

Kada su u pitanju panorame nisam probao sa perfectly clear ali se do sada google kamera tu najbolje pokazala, bolje spaja panoramu od stock sony app, postoji vise nacina za spajanje a rezolucija je daleko visa - od 10MP do mozda i malo preko 30MP i na kraju je kvalitet samo malo losiji od Samsunga koji je tu najbolji na trzistu.

Uglavnom nikada vise necu upaliti stock sony panorama mod, samo gugl :)

Ova npr je 18.9MP

Poslednja izmena:
google panorama kida.
jel si probao onaj mod kojim hvataš dve ose?

Nisam.. ako mo's da nadjes neki primer pa postavi link, bas me zanima :)

mislim da sam već kačio ovu u temi za fotke... 22mpx :)

Nazad
Vrh Dno