Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Izbacio da valja i da sluzi kako treba a ne da bukvalno napravi problem kao u slucaju tih magnetic konektora - usb , jaci magnet i cupa konektor na z2....a taj konektor nije bas najsrecnije spojen za kuciste telefona tako da je bolje da koristis originalnu opremu.

Ja sam skoro uzeo style cover, odlican je, uzeobsam i dk36 na njemu punim telefon retko kada otvaram flap, mozda kada je neki transfer podataka ili mi treba brzo punjenje ali to je tipa jednom nedeljno.
Sve je u navici, danas ce te nervirati futrola ili dock ali vremenom ces shvatiti da je to dobro za tel, itd...

Ja gledam ako npr telefon neću dugo da koristim, za isti onda i necu kupovati opremu, ne isplati se, onaj kupac nece sigurno da ceni tu dodatnu opremu kada mu kazes sta si sve dokupio a njemu ostavljas...

Poslednja izmena:
Je l moze neko da mi ukratko opise razliku izmedju Z1,Z2 i Z3? Nisam koristio ni jedan od njih pa me zanima. Na papiru su svi skoro isti S800, S801, kamera ista rezolucija, 2/3 GB rama. 3 generacije telefona a skoro isti, posebno 2 i 3 :D

Z2 bolji od Z1 u svemu. Z3 od Z2 bolje osvetljenje, malo glasniji zvučnici quad core 2.5 umesto 2.3 ništa više.

Z1 ima fabričku foliju preko ekrana na kojoj je i logo, i malo gori ekran.
Z2 ima sporiju internu memoriju od Z3.
Z3 ima gore kalibrisan ekran od Z2, ali može da se namesti.

Sve ostalo skoro identično, baterija gore, dole skoro ista.

Izbacio da valja i da sluzi kako treba a ne da bukvalno napravi problem kao u slucaju tih magnetic konektora - usb , jaci magnet i cupa konektor na z2....a taj konektor nije bas najsrecnije spojen za kuciste telefona tako da je bolje da koristis originalnu opremu.

Ja sam skoro uzeo style cover, odlican je, uzeobsam i dk36 na njemu punim telefon retko kada otvaram flap, mozda kada je neki transfer podataka ili mi treba brzo punjenje ali to je tipa jednom nedeljno.
Sve je u navici, danas ce te nervirati futrola ili dock ali vremenom ces shvatiti da je to dobro za tel, itd...

Ja gledam ako npr telefon neću dugo da koristim, za isti onda i necu kupovati opremu, ne isplati se, onaj kupac nece sigurno da ceni tu dodatnu opremu kada mu kazes sta si sve dokupio a njemu ostavljas...

Gde si pazario Style Cover i koliko para?

Jedan sam dobio djabe a jedan platio bilo me sramota caletov drugar poslao dva komada reko bar jedan da platim :-D
Imas na ebayu za 15e ako ne i jeftinije, samo gledaj da je u kutiji,posto ima prevaranata prodaju kopie pa malo spuste cenu.

Poslednja izmena:
de za weather widget podesavam time freq? na koliko ce da se updejtuje ?

Z2 bolji od Z1 u svemu. Z3 od Z2 bolje osvetljenje, malo glasniji zvučnici quad core 2.5 umesto 2.3 ništa više.
Skoro isti SoC. Ako je MSM8974AB rev 3 onda GPU radi na istoj freq kao kod Z3. Verovatno je tako. Jedino je CPU overclock-ovan za 200MHz, drugaciji PSV bin, podrska za eMMC v5.0(verovatno i Z3 ima brzu internu memoriju) itd.

Ne razumem se bas oko jacine signala i to ,ali kakva je porkivenost u bg od strane mts,EDGEi HSDPA+ kakvo je stanje tu . Inace kod mene je jacina signala oko103 dbm i 5asu ,sta god to znacilo ?? Inace nikad mi nije pun signal ,2 crte ,3 max , dok sa vipom mi je sve uvek ful bilo.

Ficaaa toliko se vremena puni sa originalnim punjacem.Probaj sa nekim od 2A.
Starlord,pa znaci jaci ti signal bio na Vipu.
Pogledaj na aplikaciji Speedtest koje brzine dobijas sa HSDPA.Bg bi trebalo da je najbolje pokriven,glavni grad.

Ne može, ja nisam uspeo ni 5.0.2 da rutujem sa tim king rootom.

Nema click root.Najbrze do 5.1.1 preko flashtool-a ili iz recoverija zip.

Nema one click.Moraš na 4.4.2 pa onda root, recovery i fleš 5.1.1.

Nema, rekao sam ti gore.

Ne nisi skapirao ovde je pitanje kako da rutujes stock fw direktno na telefonu / putem pc-a za to je potrebno nesto ovako za odredjene verzije, posto Sony vrsi zakrpe i blokira root expoite - mogucnost da rutujes tel.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3212108

To sa tog tvog linka su pree rooted verzije LP-a koje flashujes preko recovery-a na vec rootovanom telefonu ;-)

Poslednja izmena:
Ima nego nisi upoznat, moze se rutovati 5.0.2 ima na xda rootkit.
Fora sa 4.4 je prevazidjena, Japanac je pronasao metod za LP.
Upoznat sam dovoljno.Mislim bar ja nisam video da može 5.1.1 da se rutuje.

O boze, nisam ni rekao za 5.1.1 nego 5.0.2, isto je LP posle se flesne iz recovery-a prerooted. Nista tesko.

Pa on je pitao za 5.1.1, ja sam rekao da ne može a ti si mi rekao da nisam upućen.
Za 5.0.2 postoji taj king root već duže vreme ali kod mene nije hteo da rutuje.

To nije king root... Nego xperia rootkit odavno poznata na xperiama kao proverena metoda rootovanja. Lik je nasao nacin za 5.0.2, fora je ako provali za x64 modele z5... M5... 5.1.1

Poslednja izmena:
To je ovo što si ti kačio,a on je pitao za king root pa sam na to odgovarao, čitaj malo njegova pitanja i moje odgovore, nema razloga za dalji off.

Nazad
Vrh Dno