Šta je novo?

Sony Xperia Z2

@Hsv sta kazes na kvalitet nocne fotke? :) mali test sa terase ali dobro :D

Ovo je po meni odlican kvalitet :)

^ Pucaj :)

Ok je blue moon ali nemoj vise tu terasu sunce ti.. :D

Neka roka sa istog mesta lakše je za poređenje i kad promeni telefon :)

Hehe,ali samo dokaz koliko je zapraavo kamera dobra i poboljsana na Z2 od lolipopa. :):smoke:

Je l neko upoznat sa Lenovo super camera app ,ima pregrst opcija (ne mislim na ono ulepsavanje,skinove,efekte itd) Moze biti od koristi.

Cisto da napomenem za bateriju, SOT od 7:40h... Osvetljenje na skoro 50%, WiFi i mobilni net uvek ukljuceni. GPS nije, retko kad ga koristim.

Ma odlican evo mog, mada i gps ukljucen, svetlo malo ispod 50% mozda oko 45.
Jedino sto sam menjao u vezi je brightness kontrole, skripta sa xda, Jackos_AssertiveDisplay1.0_rev1 ;-)

c2cac7e477128fb10fd39b97daf5aa62.jpg

A na androidu M kako ce tek biti kada ga ispeglaju, bice i 8h sot :)

Poslednja izmena:
dex,jel to 7h sati sot sa 5.1.1. ? Baterija duze drzi na 5.0.2 provereno.

Da 5.1.1 poslednja verzija, sta znam meni je ovo super, mada svaako tvrdi da na 4.4.2 je baterija naj naj :-D
A oko 50% brightness mi je ok, i na svakom fonu sam tako drzao.

I ja sam na 5.1.1 i nikad nisam imao ovakve rezultate sto se baterije tice... Skoro 8 sati SOTa, prosto neverovatno.

Moze da se nakrca 7-8h ako se cita tapatalk ili nesto sto malo vuce. Ja sam imao juce 5h ekrana i ostalo 20% na 2 dana uptime-a. To je laganih 7h za jedan dan. U pitanju je prerooted 1.200

Ok, 5h sam imao sa non stop 3g-om, ali većinu vremena je net išao preko wi-fi, automatsko osvetljenje, oko pola sata poziva, najviše browse-a i tapatalk-a, nešto malo WU, i Hangsouta...
Sad na Z ultra, imam od 4-4.5h u dva dana (dešavalo mi se da u danu imam i po 5h) jedina razlika je što držim mrežu na 2g-u. Ipak, s obzirom na razliku u ekranu i bateriji , to je extra rezultat

Poslednja izmena:
Bas bzv sto z2 ima jacu bateriju od z ultra, u tom phabletu mogli su ladno da nagruvaju neku od 4000mah ili bar 3600.
Ko sto rece Batak moze i 8sati sot-@ na z2 kada je tapatalk, dopisivanje i tako neki light usage, ovako sa malo jacim app ili igricama oko 5h.

Poslednja izmena:
Google Play usluge jedu bateriju na 5.1.1 to je neminovno.Doduse ja sam koristio 2 custom roma na 5.1.1,nisam stock.
Postoji li root za 232 verziju,poslednju?

Ne postoji root za 232.A gugl usluge mi ne jedu bateriju ni na jednom 5.1.1 romu, ne znam odakle ti to?

Meni jedu,ne znam zbog cega,mozda je do neke app
..

Ugasi lokaciju.

Ok, 5h sam imao sa non stop 3g-om, ali većinu vremena je net išao preko wi-fi, automatsko osvetljenje, oko pola sata poziva, najviše browse-a i tapatalk-a, nešto malo WU, i Hangsouta...
Sad na Z ultra, imam od 4-4.5h u dva dana (dešavalo mi se da u danu imam i po 5h) jedina razlika je što držim mrežu na 2g-u. Ipak, s obzirom na razliku u ekranu i bateriji , to je extra rezultat

Slicno koriscenje kao i kod mene, 3g stalno ukljucen ali wifi vecinom, auto iznad pola u vecini slucajeva, pozivi od 30-45min, tapatalk, fb, instagram, chrome najvise.

AppsOps Exposed module

5a279e0ab124b81f051bf1db079f5df2.jpg

ili cekaj M build B-)

Ne mora app ops,dovoljno je u podesavanjima lokacije da ukljuci prvu opciju da se obavlja preko Wifi. ;)

Nisam uopste razmisljao o tome..

Nazad
Vrh Dno