Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Naso na kp SanDIsk ultra 64 gb ,nova, 20 evra ? ( dovozi ih iz nemacke haha)

Ja ti savetujem ako on tvrdi da je original isprobaj je ispred njega, proveris karticu preko app SD insight i speed test preko A1 sd bencha.
Cak i da uvozi to je slaba cena za original, trancendovu sam platio 3k a tih je performansi kao ta na slici.
Ako je original moze sigurno da ide 40/20 mb R/W

Ma nismo u istom gradu. Nema nista od licnog preuzimanja. Necu da rizikujem uzecu neku Kingston 32gb za 2ooo, ima da se nadje za tu cenu original.

Takva SanDisk kod nas kosta preko 100e, sumnjam da je ta original za 20e. Da jeste, verovatno bi lik prodavao za 50-ak evra.. Mada je sve moguce..

Te ultra se prodaju legalno za 45, 50 e te su cak i niza klasa po r/w performansama, za 100 se moze naci Sandiskova Extreme, 60/40 ili Extreme pro koje su UHS3 najbrze na trzistu 95/90 znaci ludilo ;-)
Tacnije cene su mnogo nize od 100e ;-)
Za 100e uzmes od 128gb takvu a ove su upola jeftinije.

http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-Memory-Speeds-Ready-SDSDQXP-064G-G46A/dp/B00NUB3530

Naravno bolje legalno i original nego rizik preko tih online ducana, gde se valjaju kopie samo tako, za takve stvari su ok ovi nasi prodavci, ipak je garancija bitna.

Poslednja izmena:
Ok po Amazonima nego znam kakve su cene kod nas po fensi prodavnicama.. pa vecina tih svercera zna za to i onda prema tome odredjuju cene s tim sto je IT roba skoro uvek jeftinija kod njih..

Poslednja izmena:
Ja sam kupio tu ultra ovde u nemackoj , original je. Mislim da sam je platio ni 30e

Ako je to ta sa slike. Kako ti radi,jel okej. Posto nismo u istom gradu pa ne mogu da isprobam

Radi odlično. Brza. Normalno je nešto iznad 30e...do 40 ali bila neka ponuda i ugrabio. Nikakav problem do sad s njim nisam imao, sve fercera

Da li je moguce da mi je baterija oslabila jer vec nekoliko meseci punim sa samsungovim punjacem od S5 koji je od 2A?

Pogledajte ss od stanja,speedtest a jednom odradio merenje,facebook koliko vuce,google usluge i skype na koji cak nisam ni ulogovan???
I lokaciju sam iskljucio sinoc.

uploadfromtaptalk1446216377631.pnguploadfromtaptalk1446216385115.pnguploadfromtaptalk1446216392134.png
uploadfromtaptalk1446216479652.png

Lokacije su ti pravile problem, ali posto kazes da si ugasio sad bi trebalo da je ok. Facebook i Skype su samo prijavljeni u listi, ne bi trebalo da su pravili problem oko baterija (mobile radio bug). I kod mene tako ostane "zaglavljena" neka app ali nema uticaja na bateriju. Proveri da li si skroz ugasio lokacije, odradi restart i postavi sutra ponovo sliku.

Imaš dosta awake - a. Vidi to šta se dešava

Pa i nema nesto mnogo awake u odnosu na ukljucenost ekrana. Tu su verovatno lokacije napravile problem.

Videcu.
Evo konacnog stanja,sinoc ugasena lokacija i od jutros od pola 7 je na samo edge konekciji bez wifi do 14h,sad do kraja opet wifi.

uploadfromtaptalk1446218392250.pnguploadfromtaptalk1446218400598.png

Kakav ti je to Kineski rom :-D kakvi su ti to navigacioni tasteri :-D

To je do teme. :)

Pa ovo uopste nije lose, a bice jos bolje sledece koriscenje bez lokacija.

Sad sam uzeo da ga punim originalnim punjacem od Z1 koji je slabiji od ovog Samsungovog.Bas cu da vidim koliko ce da drzi.

Ne mogu iskluciti lokaciju za neke aplikacije pa dajte nam vise MM

Postoji li prerooted 232?Ako zna neko,moze link? Ja sam probao ranije jedan i nije hteo da mi startuje fon nakon flesa.

Ja sam neki flesovao sa xda i radio je par dana ok,ali sam presao posle na purex sto bih i tebi preporucio.
Ali nemoj v9 jer ima neki opasan drain baterije,na v8 mi je odlicna baterija 7-8h sot na 24h.

Pa jesam na Pure X v9,i iskljucio sam lokaciju,ali mi nekako brzo opadaju procenti.Ne secam se dal je tako bilo na v8 jer sam i nju koristio.Tripujem da mi oslabila baterija iako sad imam 22h up time sa 6h 25 min sot,ali sam na 2g i mobil data nisam ni koristio.

Evo konacnih rezultata.Nekako mi malo ovo.Meni je Z2 znao da drzi dan ipo dva sa ovim sot.

uploadfromtaptalk1446318438867.pnguploadfromtaptalk1446318447279.png

Ma ja nisam jer znam koliko mi je drzao do skoro.

Nazad
Vrh Dno