hsv.stoned
Audio Guru
- Učlanjen(a)
- 27.10.2009
- Poena
- 2,095
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk Max
- RAM
- Kingston HyperX Fury 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (CL16)
- GPU
- Sapphire RX 580 Pulse 8GB
- Storage
- Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
- Zvuk
- FiiO K5 Pro + Beyerdynamic DT 900 Pro X/Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W + FiiO E10k
- PSU
- Cooler Master G550M
- Kućište
- Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
- Monitor
- GIGABYTE G27Q & AOC i2481FXH
- Miš & tastatura
- Asus ROG Chakram wireless & ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14 Ultra 16/512GB Black & Sony Xperia™ XZ2 Liquid Black
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Ne cuje mi se leva slusalica ,probao sam cetvoro razlicitih danas,probao sam i da restartujem telefon...znam sigurno da je radilo pre mesec-mesec i po ,u medjuvremenu uopste nisam koristio slusalice i danas mi trebalo kad ono...sta moze biti problem /resenje?
Moze da bude svasta ali da se eliminise jedno po jedno..
To mi desilo ali na prethodnom telefonu. Uzrok - slusalice nisu lepo ''usle'' zbog silikona u kom je bio telefon. Prvo sam pomislio da slusalice crkavaju ali je samo taj lose ''skrojen'' silikon pravio problem.
Problem moze da pravi i prljavstina, ako se nakupila unutra. Probaj da osvetlis hp dzek, cisto da vidis da li ima neke stroke unutra. Moze da se desi i da je jedan od konektora ostao zaglavljen u nekom polozaju..
Vrlo moguce da je u pitanju neki od ta dva problema jer kapiram da je dzek crko - slusalice uopste ne bi radile. Mada ni u tom slucaju ne mora da znaci da je ulaz crk'o, i tada moze da bude do sw/nekog bag-a itd.
Sto se sw tice.. tesko da je to u ovom slucaju problem ali mozes da odradis clear data u smart connect aplikaciji pa restart. Mada mislim da nije to u pitanju..
Na Z2 nisam imao te probleme niti ove sto dex pominje a cesto koristim slusalice i to 3 razlicita modela.. a jos mi je fon (naravno i hp jack) potapan u reku
Poslednja izmena: