Msm da ne, bar nisam to video među navedenim poboljšanjima. Pominje se smanjenje pregrevanja, bolja bat, neki bagovi ispravljeniVidim da je sertifikovan 5.1.1, zanima me da li se zna hoće li konačno biti podržan RAW?
Ne važi garancija ako prodre vodaE vala comtrade bi morao da odradi posao,ipak sam njihov student [emoji14]
Imaš tri markera, ispod svakog poklopca - za sim karticu, sd i slušalicu. Ukoliko je neki od njih crven oni jednostavno mogu da kažu da poklopac nije bio lepo zatvoren i da nije njihova greška. Što se tiče same garancije, evo šta Sony kaže:
Pogledajte prilog 175262
Imao si sličan slučaj ovde na forumu sa Z2, čovek je jedva uspeo da se izbori sa tim ološima, prelistaj malo tu temu i kontaktiraj ga na pm, možda će imati neki savet za tebe
Samo ti kažu da nisi dobro zatvorio poklopac i etoŠto ne bi važilo?
Тест притиска у телефону
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2908333
Мени минимална одступања при притиску, изгледа ништа од потапања.
I kod mene su minimalna,ali koliko sam skontao ako negde ima lufta pritisak se uopste ne menja.
Sto ce reci da bilo kakva razlika u pritisku nakon stiskanja telefona koliko toliko govore da je uredjaj zasticen
Mada se ja jos ne odlucujem da ga potopim,pogotovo jer sam uzeo polovan![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari