Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Aha,portovane su i nove teme sa Z4,bas super izgledaju.

Poboljsan kvalitet fotki u punoj rezoluciji na Moonwalker Romu :)

Evo jedne test slike sa famozne terase :D

Sad je sasvim solidan kvalitet.

Je l idalje ima onaj odvratan font? :)

Ima,al ja se vec navikao,ok je :)

Ubacen PureX Black custom rom v1.0 isto baziran na poskednjem stocku.
Lepo izgleda a radi jos bolje od Existenza i Moonwalkera

uploadfromtaptalk1435664636318.pnguploadfromtaptalk1435664643705.pnguploadfromtaptalk1435664652232.pnguploadfromtaptalk1435664659359.pnguploadfromtaptalk1435664667617.png

Koliko sam skapirao,to je stock sa crnim bojama :) nista dodato,( bloat) oduzeto :) lepo za nekog ko voli crno, meni baš legle ove lp boje...

Da odprilike tako :) samo sto je brz maksimalno,brzi od ova dva,i na ova dva sam imao bagove neke,ovo radi extra :)

Koje si bagove imao na moon i exi?

Na moon mi je prijavljivao greske nekih app i znao ponekad da zakoci a Ex sam pisao da mi se restartovao jednom i bas prilikom prekidanja veze razgovora,nije hteo da prekine.

Meni je Lollipop potpuno odlepio zadnjih dana. Mislim da nisam trebao da stavljam posle onaj noviji build...
Ili je neka aplikacija s novom verzijom počela da ga kolje.
Kamera nedostupna, reset...
A radio je perfektno.

Takođe neće da mi dozvoli da uklonim zaključavanje ekrana, iz nekog razloga.

Poslednja izmena:
Meni je Lollipop potpuno odlepio zadnjih dana. Mislim da nisam trebao da stavljam posle onaj noviji build...
Ili je neka aplikacija s novom verzijom počela da ga kolje.
Kamera nedostupna, reset...
A radio je perfektno.

Takođe neće da mi dozvoli da uklonim zaključavanje ekrana, iz nekog razloga.
Možda ti viber kolje kameru.
Meni existenz 105 radi kao sat, multitask odličan(nikakav lag na recent, drži mi insta, poruke, fblite, chrome 2-3 taba, tt, galeriju i možda još nešto). Na onom 4.4.4 final existenzu sam strašne probleme imao nakon par dana, ovo sad je ekstra

Dark,sta ti tacno napise telefon kad probas da udjes u kameru.Mozda nije do softvera,sony nema tih problema sa koriscenjem kamere drugih aolikacija.

Dark,sta ti tacno napise telefon kad probas da udjes u kameru.Mozda nije do softvera,sony nema tih problema sa koriscenjem kamere drugih aolikacija.

Camera is curently unavaliable ili nešto slično...restart jedino pomogne. A i zadnji put mi se ukočio i dok sam ga restartovao...
A sada par dana ne pravi problem. Kada stiže 5.1, da vidim da li da radim factory reset, ako ne nađem uzrok, ne deluje mi kao da je hardverski problem, bar se nadam, da ne moram da se akam sa servisom.

Probaj vrati na neku stariju stock verziju ako te bude i dalje zezalo ili na kit kat.5.1 bi trebalo da stigne u julu.

Imam 23.1.A.1.28, na KK neću da se vraćam.

Možeš li da mi daš link od prvog L, ili koji je tačno build?

.726 je build pre. 28 i meni je bolje radio taj,nego me mrzi da vraćam... Ima li naznaka kad će 5.1?

Prvi lolipop build se zavrsava na 690..
Kucaj u google ftf z2 690 izbaci te sigurno negde odakle da skines.

Konacno provalih zasto mi se fon sporije puni nego S5 recimo.Punjac od S5 je od 2A,a ovaj sonijev je verovatno 1,5 tj svi sonijevi punjaci su 1,5A.
Zna li neko gde mogu da kupim,po mogucstvu narucim Sonijev punjac od 2A?

Koliko se sećam, Sony je elektronski ograničen koliko se brzo puni...neće da ti pomogne. A i nije ti bitno da je Sony punjač, bilo čiji na 2A radiće.

Konacno provalih zasto mi se fon sporije puni nego S5 recimo.Punjac od S5 je od 2A,a ovaj sonijev je verovatno 1,5 tj svi sonijevi punjaci su 1,5A.

Nedavno sam primetio da mi se Z1 baš sporo puni i onda negde vidim Ampere program i instaliram ga.
Instaliraj pa proveri kod sebe kolika je struja punjenja. Sa lošim kablom sam imao 250-400mA, a sa novim 1000+mA. Punjač 2A star par godina od samsung tableta.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.ampere&hl=en

...već smo ovo spominjali na nekoj od Sony Zxxx tema (svi Sony Zetovi imaju slične neke fičre), punjenje je brže na dock-u nego direkt na punjaču.

Moje iskustvo... ...Sony Z1 compact mnogo brže puni na onom originalnom dock-u za punjenje, nego samo sa kabela u USB portu (a probao sam isti kabel na vezi punjač - dock, kao i za punjač - telefon, naravno isti punjač i opet ja na dock brže). Problem je u ograničenoj propusnoj moći mikro USB porta koji teško trpi velike struje. Jedan amper je velika struja za tako male kontakte, a da ne pričamo o dva i više.

Poslednja izmena:
Kimins,NShappy hvala.
Sinoc sam preko samsungovog adaptera od 2A i docka zakacenog na njega napunio Z2 za samo 2 sata.Znaci da moze brze da se napuni, a s bilo kojim sonijevim punjacem nije moglo ispod 3 sata.

Vrh Dno