Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Stojane sine ne kukaj nego prioni na posao :d nema ovde nista komplikovano kad se prati procedura. :)

5 min, ako imaš sve skinuto od fajlova :)
Sjajna fotka!!!

Poslednja izmena:
Kad će više 5.1.1, trebaju mi izmene za notifikacije i brz pristup mrežama.
Koje ne znam inače kako su zaboravili u 5.0...

Bice uskoro,mozda kao i za Z3 mozda za 20ak dana.

Već je sertifikovan za Z3. Ne znam zašto bi se čekalo...

It's online - forum.xda-developers.com/xperia-z2/development/rom-existenz-y-1-0-0-preparing-thread-t3113649

Deluje lepo ovaj novi Existenz,a ja se taman navikao na stock :)

Sutra ujutru uz kafu :D

Pozdrav svima da vas pitam Ja sos nisam dobio Android 5.0 na telefonu inace sam telefon kupio u vipu neznam sta je u pitanju.

Operateri...i kašnjenje po regionima.
Par strana unazad imaš uputstvo kako da instaliraš sam originalni Lollipop.

Ko ce da se pohvali da je ubacio novi ExistenZ? :)
Nemojte da sve ja moram prvi :d

Radi,ko ga *be,ja stalno radim.

uploadfromtaptalk1432285228863.pnguploadfromtaptalk1432285234550.pnguploadfromtaptalk1432285239575.pnguploadfromtaptalk1432285244688.png

Evo par ss :) za sada sam izuzetno zadovoljan :)

Sve moze da prodje, ali trenutno vreme u Beogradu: "Sunny, Belgrade" - total fail :)

@nikola jel ima puno modifikacija rom?Jel nastelovan xposed i xperia xposed?Za bateriju ces nam javiti.

Možda sam očekivao još, tipa da mogu da promenim status bar ikonice(pre svega mislim na bateriju-krug je meni najbolja animacija) , double tap to sleep na lockscreen, malo bolja prečica za lte switch(mada ni ova ni loša)... Uglavnom, ima dosta modova, ali s obzirom da je prva verzija, biće još mnogo toga, ostavio je prazno dosta mesta u modovima. Xposed nisam pronašao tu, verovatno mora ručno da se instalira, ali ne drži me za reč, nisam pronašao. I baterija nije loša za sad, 2h sot i 75% ostalo(uglavnom ceo sot na nameštanje app i 20ak min coc)..
Edit:
72fe6d6c68f43bdb4903a4f6b64167d9.jpg

Sad videh ovo, može..
Edit 2: ambient ne radi loše, mada ne prepozna odmah da ti je u rukama telefon. Liči malo na glance sa wp kad se upali :) za nav. bar mora restart da bi proradilo ja sam stavio na 40dp (48 je default)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno