Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Pa to sam i rekao, sto se phableta tice N3 je keva mada stizu i ostali dobri android phableti a tu je i L1520 koja je hw i jaca od N3 (materijali/dizajn, senzor kamere i kamera, mikrofoni..)

Ali ovo nije tema o phabletima ;)

Znam ja da bi ti najradje da svakoga vidis u WM jatu ,ali ce to iako mi se 1520 svidja pricekati jos malo ,neka sazri ;)

Pomesao si me sa nekim (po ko zna koji put), nemam nista protiv WP ali trenutno su mi ios/android broj 1 sto se mobilnih sistema tice :)

verovatno,izvini onda :)
da dodam jos samo ,sem par ljudi ovde na forumu bas bih voleo da visim koliko nasih ljudi ima m.... da udje sa telefonom od 600 evra u vodu i da slika ,mislim da je taj postotak 0,1 %

Zašto bi bilo ko tebi dokazivao da li ima m... Ili ne. Ne vidim poentu tvoje recenice. Ja prvi ne bih koristio telefon u takvim uslovima jer smatram da je to potpuno nepotrebno. Dobro je znati da bi taj telefon in case of emergency sigurno preziveo. To se sigurno može uzeti kao plus.

Ko spominje dokazivanje meni??
Ne citas fanboju,bitno ti je samo da odgovoris nesto ,pa makar nemalo veze ni sa cime
Hajde ponovo na citanje ,mozda shvatis celu ovu pricu

Poslednja izmena:
ne mogu da otvorim ni sa jednim brauzerom preko tapatalka ,prijavljuje eror illegal ....

Преко компа ради.

Ko spominje dokazivanje meni??
Ne citas fanboju,bitno ti je samo da odgovoris nesto ,pa makar nemalo veze ni sa cime
Hajde ponovo na citanje ,mozda shvatis celu ovu pricu

Fanboju? O cemu ti to? Po cemu si zakljucio da sam fanboj? Za tvoju info, nisam naklonjen niti jednoj kompaniji.

Ova gsm arena nema pojma.Zanima me samo kako oni mere ovo web browsing vreme i okolnosti.Ovaj prvi link je najrealniji bar prema onim statistikama i telefonima koje sam ja imao.

pisao sam ja vise puta.. taj gsmarena test je skroz cudan. logike bez

Nego meni ovaj audio out jako cudan. Jedva struje ja ima da pokrene neke ozbiljnije sluske. Al zato M8 ubija.uploadfromtaptalk1400508297726.jpguploadfromtaptalk1400508305912.jpg

Pa imas G2, imaju isti jacinu izlaza, in ear slusalice i one ''velike'' do 32 oma ce gurati bez problema. Da li si primetio da G2 preko slusalica ima slab zvuk? Ja kad sam procitao arena test tog LG-a mislio sam da je zvuk stvarno slab ali kad sam probao sa cx150 uverio sam se da to nije tako i da je jacina zvuka sasvim dovoljna za in ear slusalice. Sam kvalitet je odlican jer je u pitanju S800.

E sad, naravno da bi bilo bolje i da se Samsung/Sony/LG i svi ostali ukljuce u trku sa Apple-om/htc sto se tice jacine izlaza/zvuk i to sam ocekivao od S5/Z2 ali i dalje su iza njih (posebno sony).

Ta jacina izlaza ne znaci toliko za bubice/in ear nego za kvalitetne slusalice sa impedansom od 56Ω+, da mogu da ih ''poguraju'' kako treba.

Ove in ear sa super izolacijom sto na nekim trzistima stizu uz Z2 su 32Ω i onaj iz pocketnow rece da je odusevljen kako sve to funkcionise, znaci nema tu vecih problema osim sa 56Ω+ slusalicama koje ce verovatno zvucati tise nego na M8/IP5s.

Ja iskreno sam prezadovoljan izlazom tj kvalitetom na G2. Nego onako mi pade u oko velika razlika...

Pa to ti kazem.. ipak ko ima neke slusalice koje su ''teske'' za pokretanje verovatno ima razlog da izbegava sve osim M7/M8 i Iphone modela.

Neke glasine o Z3 (zomg)

Possible Z3 information. Not even close to 100% though...
5.2" 1080p IPS, new anti-reflective and anti-glare filters borrowed from their TV division.
Significantly smaller bezels.
Same sized battery.
S805 @ 2.5GHz.
4GB RAM.
Waterproof.
Slightly slimmer by around 0.5mm.
Wireless charging in built, but requires the purchase of some kind of charging accessory.
One prototype uses the new USB micro standard which is reversible and holds a higher charge.

Ne verujem da ce imati 4Gb rama, to se cuva za prelazak na x64 a ogroman deo konkurencije ce da predje tek sad na 3Gb. Ovo za rezoluciju ekrana je po mom misljenju odlicna odluka ali i opasnost da slabo popunjene lobanje nedostatak 2k rezolucije na 5,2'' proglase za fail, malo je 424ppi, vide se pikseli i kvare vid :d :d

Znaci 1080p 5,2'' ekran sa manjim bezelima je odlicna odluka. Ma sve preko 5'' je vec phablet al ajde. To je izuzetna rezolucija a potrosnja ce biti ista ili manja uz brzi cipset, performanse bolje nego da ima 2k rez.

A ovo je dosta zanimljivo, ne znam da li je istina ali zvuci sjajno

Got some more info on the screen. Best in class contrast, around 1700:1, and the filter has some new ambient light rejection stuff which allows people to view it in direct sunlight without any issues. It is technology exclusive to Sony and from what I was told they are not licencing it to anyone. It will help save battery life as direct sunlight viewing will no longer require full brightness.

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]QAm15POqOsE[/YOUTUBE]

ovaj covek ima ok opise,a vidim niko ih ne kaci :)

edit: znaci ne dobijaju se one fensi sluske u paketu.

Poslednja izmena:
@ loznica

Prvi put ''cujem'' za tog lika ali nemam vremena da gledam sad..

editovao sam ovaj post, nemam vremena ni volje za te gluposti

Poslednja izmena:
Nisam ni mislio da ce te fensi sluske davati u paketu,ili mozda pojedini operateri daju uz odredjeni broj telefona za neka trzista,kao sto je kod nas npr Vip davao dobre sluske za prvih 100,200 kupaca Htc One X telefona.

Na nekim trzistima te slusalice dolaze uz telefon. Pa cak i dock. Vidim i Gizmo je dobio neke slusalice ali nisam proverio da li su to te nahvaljene. Ali tesko da ce se tako nesto desiti kod nas.

Evo da potvrdim da se u paketu preko Telenora ne dobijaju te bolje sluške. Možda će situacija biti drugačija kod ostalih operatera mada sumnjam ako je isti uvoznik.

koliko sam ispratio internacionalna verzija nema te sluske.

Poslednja izmena:
Bio sam te sreće da kod telenora dobijem smart watch ali mislim da je punuda planula posle samo par sati od stavljanja na sajt. što reče neko, sve se to podeli rodbini, prijateljima i sl.

Jel ga je neko u zadnja dva dana uzeo u Telekomu mozda,da kaze da li jos daju smart satove.Cim odem u Beograd provericu pa ako daju odmah uzimam Z2.Neka da neko pouzdanu informaciju.

Ja sam juce bio u Telenoru u Novom sadu, rekose da imaju i telefona i satova tako da jos nisu raspodeljeni

Nazad
Vrh Dno