Kako dosta povoljnije kad ljudi nove primerke sa mts mreze prodaju za oko 300e? Samo cekaj takav oglas i to je to.. ili do 6m star Z2 sa domacom garancijom za 250-260e, imas i takve oglase.
Mada ni taj Z2s sigurno nije los, skoro sve je isto kao na Z2, samo je razlika u velicini displeja, dimenzijama i materijalima kucista.. i ima 200 mAh manje sto i nije problem uz 0.2'' manji displej.
Pre neki dan sam izvukao 5h 10 min sot za 24h uz oko 2.5h igranja sonic dash/hill c.r, red ball itd, oko 45min poziva, dosta slusanja muzike, whatsapp itd, H+ only sve vreme, G+/mondo i sl. notifikacije, gmail, malo 4k snimanja.. ali uz forsiranje osvetljenja na min 80% a cesto i na 100%. Veoma sam zadovoljan autonomijom, telefon se nije grejao kao sto sam ocekivao mada te igre nisu previse zahtevne, do 3 min po 4k snimku bez gasenja kamera aplikacije.. sve u svemu odlicno.
Ali.. na one epske sot 7,8-10h uz takvu upotrebu za 24h zaboravite tj moze ali uz auto osvetljenje do 50% kada je displej prilicno taman, moze da prodje za indoor/sobno-kancelarijske uslove, napolju displej mora da bude min na 75% a ja drzim na 90-100% (450-460 nitsa) jer hocu sve jasno da vidim a ne cimam se za autonomiju pored 3200 mAh

Mozda na 4.4.4 moze da izvuce malo vise, ne znam.
Znaci, autonomija je odlicna. Ali nikako
bolesno brutalna/nestvarna itd.. to bi mogla da bude tek sa jedno 4500 mAh+
I da, preko usb kabla povezanog na PC.. telefon se puni jbno jezivo sporo! :d Preko fabrickog punjaca.. nisam tacno merio ali jedno 3h 0-100%. Imam i punjac od XP koji vazi za jedan od brzih sony, moram probati i sa njim.. sve u svemu ne smeta mi, fon napunim nocu i miran sam ceo dan mada bi svakako bilo dobro da ima neko brzo punjenje s tim sto ne znam kako bi to uticalo na vek baterije.. mozda je ovako i bolje s obzirom da je IP58 fon u pitanju. Kupicu ipak dock u skorije vreme..