ali zašto pretpostavljate da bi ubacivanjem kap tastera telefon ostao isti?
vrlo verovatno bi bio veći par za 2, 3 mm.
ovako imaš manji telefon sa istom veličinom ekrana (kada je potreban full screen, jelte).
Kako smarate za tim on-screen tasterima pa to je neverovatno, kada se gleda video, slike, i igraju igrice ti tasteri se sklanjaju. A i uvek se moze odratiti root, i skloniti ti tasteri, ja sam se na mojoj xperii u navikao na te tastere i od sad samo telefoni sa on-screen tasterima dolaze u obzir.
Kako smarate za tim on-screen tasterima pa to je neverovatno, kada se gleda video, slike, i igraju igrice ti tasteri se sklanjaju. A i uvek se moze odratiti root, i skloniti ti tasteri, ja sam se na mojoj xperii u navikao na te tastere i od sad samo telefoni sa on-screen tasterima dolaze u obzir.
ne sklanjaju se na igricama.. jedino ako igrica podrzava immersive mod koji dolazi sa 4.4 androidom
Ljudi jel vam nedostaje mozda plavi model ovog telefona, ovako cu birati izmedju crnog i zutog, sta vi mislite koja boja 🙂
Kad dajem 500 i vise eura za telefon hocu i da on bude sto blize onome sto je za mene savrsenstvo! Naravno idealnog nikad nece biti ali opet nije mi jasno zasto ne bi napravili recimo 4 varijante istog (tj slicnog) telefona i time zadovoljili sve...nprE nek' si rek'o 😀 *** neko voli ovako a neko voli onako, meni samo bzv jos dok telefon nije bio predstavljen svi su ono kao govorili woooooow kakav telefon, ubica, to ce biti hit, sad kad se pojavio jednima ne odgovara cena, drugima smeta debljina, trecima baterija, cetvrtima ne valja ovo, petima ne valja ono, i onda se malo razmislis i dodjes do zakljucka da ce ljudi naci makar neku manu da bi sami sebe odvratili od kupovine telefona, u nadi da ce se uskoro pojaviti neki slican telefon koji ce sve ovo ispraviti 😀 Ali se to nece dogoditi ***.
Obicno su mi gadni telefoni u bojama svi sem Lumia.
Ali ovaj zuti malisa je fenomenalan, jedini telefon koji bi pre uzeo u zutoj nego u crnoj boji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari