Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Mediatek ce imati onaj drugi telefon od 6incha, ovaj xperia s ce biti snapdragon 800. Mene najvise zanima ovaj xperia s jer hocu mali telefon a sa vrhunskim hardverom, dosadili su vise sa ovim 4.7+ incha
E jos kad bi se Sony oglasio da znamo hoce li izbaciti globalnu verziju i kad to bi bilo super, samim cekanjem da izbace telefon samo gube kupce bzv. Cim se pojavi kod nas i ako bude ok a ne kao zezancija sa z1 displejom odmah ga kupujem 😀
Deluje kao da ima IPS ili neki slican bolji ekran od ovog primerka Z1 ali ko zna, mozda je i razlika u bojama/saturaciji interfejsa.. ipak meni deluje kao bolji panel.
Pa koliko su imali Z1 i G2 u pocetku? Mozda oko 26-27k a sada prebacuju 36k 🙂 Znaci sve je do softvera, ako su ovo SS iz faze prototipa a jesu onda ne vidim nikakav problem, posebno ne u vezi sintetike koja je nebitna u praksi, ovi SS nisu bitni zbog brojki nego zbog samog telefona, da ce poceti da se prodaje uskoro.
Odlicne fotografije ! Po meni trenutno najbolji android telefon (za mene 5" nije telefon..), uz malo srece (novca) bice moj sledeci telefon. Taman mi ugovor istice u aprilu kad ce i ovaj fon da dodje u Srbistan xD