Šta je novo?

Sony Xperia Z1 Compact

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ima nešto bitno?

Nisi još ni kupio mobilni, a već bi da mu smanjiš klok, pa ko to radi? (osim Stjepana :d)

BXAClQ7CUAIQJ2H.png:large

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z1s_press_image_leaks-news-7012.php

pa sad kako se zove da li je f ili s, ili je s za ceo svet a f samo za japan?

Mediatek ce imati onaj drugi telefon od 6incha, ovaj xperia s ce biti snapdragon 800. Mene najvise zanima ovaj xperia s jer hocu mali telefon a sa vrhunskim hardverom, dosadili su vise sa ovim 4.7+ incha

Pa da, i mislio sam na taj jeftiniji, slabiji phablet ali i na Xperiu C.

A Z1s ce imati S800.. steta sto nece biti 4.5'' ekran.

Ovaj z1s u pink boji mora biti moj ! 🙂 naravno ako ne uzmem n5 pre toga 🙂
P.s. ocekivana cena je sigurno oko 500e ?

Poslednja izmena:
Ima li nekih novosti kad izlazi itd? Nesto sam procitao da se pominje 11.11.2013 e sad ko zna koliko je to tacno.

E jos kad bi se Sony oglasio da znamo hoce li izbaciti globalnu verziju i kad to bi bilo super, samim cekanjem da izbace telefon samo gube kupce bzv. Cim se pojavi kod nas i ako bude ok a ne kao zezancija sa z1 displejom odmah ga kupujem 😀

^ pa Z1f je verzija za Japan a Z1s za ostala trzista.. sad je samo pitanje kada ce poceti prodaja i kada ce stici kod nas.

To za Z1f znam, ali negde sam procitao da je mozda Z1s ustvari za kinesko trziste, e sad ko ce ga znati.... Nadam se da ce biti pusten uskoro.

Okay the only thing I understood is the price, which seems much lower than the Z1.

In China Z1 is about 800 dollars whereas the Z1F/s is gonna be 590$.

Ako bude ova cena i u Evropi to ce biti odlicno, toliko kostaju S4 mini i One mini.

152134j7jgrx7rlrzomwgw.jpg

152123u7exe33r3xfyv8ek.jpg

152129eg4g7tbiltvukj5t.jpg

Poslednja izmena:
Izgleda da ce se u prodaji naci tek posle nove godine...

Dobar je Sony, sve naj naj, ali ne razumem zasto onako "grozomorno" resenje sa on-screen tasterima. 🙂

Poslednja izmena:
Sony-Xperia-D5503-AnTuTu-Benchmark.webp
175655zprv7jbazozkmamn.webp

mora da ima toliko kada ima s800 a 720p ekran.. cudi me da nije probio 40k

pa ovo je slabo, g2 i n3 imaju više 🙂

^ ti kao da si se juce reg. na forum 🙂

Pa koliko su imali Z1 i G2 u pocetku? Mozda oko 26-27k a sada prebacuju 36k 🙂 Znaci sve je do softvera, ako su ovo SS iz faze prototipa a jesu onda ne vidim nikakav problem, posebno ne u vezi sintetike koja je nebitna u praksi, ovi SS nisu bitni zbog brojki nego zbog samog telefona, da ce poceti da se prodaje uskoro.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno