Šta je novo?

Sony Xperia Z

Gizmo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
05.02.2008
Poruke
7,326
Poena
570
Čudno da nemamo temu o ovom telefonu. Dobio sam priliku da se poigram sa njim nešto ranije nego ostali, i mogu reći da mi se jako dopada. Dizajn je odličan, što je kod Sony-a uobičajna stvar. Staklo napred, staklo pozadi, sa tim što me dosta brine kako će to zadnje staklo izgledati posle dužeg korišćenja, jer ovaj sempl koji sam dobio već ima par ogrebotinica iza.

Ono što odmah upada u oči kada upalite telefon je koliko su stvari oštre - 441 ppi, njam, njam :) . Ovo je prvi 1920 x 1080 telefon koji imam prilike da koristim i mogu reći da je ekran perverzija. Ej ljudi, pa tu rezoluciju ima moj 40-inčni LCD i 51-inčna plazma, strpano u "malih" 5 inča :) . Quad Core Krait na 1.5 GHz - yes please :) . 13 megapiksela kamera, why not. Antutu izbacio 17536, Quadrant 7956. Kažu otporan na prašinu, prosipanje, ali i vodotporan do metar, možda ga stavim pod česmu ili u čašu kad skupim hrabrost :) Stigao sa 4.1.2 Jelly Bean. U ponedeljak ide preview na sajtu, pošto je ovo još uvek sempl - meni deluje kao gotov proizvod iskreno, mada moguće je da će još nešto da dorade do marta, ja ne vidim šta.
 
Evo vam neke fotke da vam krene voda na usta :)








 
Ima tema a cudi me da ti to ne znas? :D

Edit: Toliko o bar na ovom forumu izvikanom dragontrail ili tako nesto staklu.
 
Poslednja izmena:
Ne pratim ja forum toliko kao pre. Pa ja tražio temu na prvoj strani i nije je bilo, čak ni pretraga mi nije izbacila ništa... Nema veze, može i da se briše, napisaću tamo.
 
Ima Odin/Yuga tj. Z i ZL. Vec 18 stranica pa moze samo da se preimenuje bilo bi najbolje. Jer vec ima dosta linkova i info u toj temi.
 
Skroz mi je to promaklo, a znao sam da sam posećivao tu temu.
 
Nazad
Vrh Dno