I have info Sony'a many smartphones.
Cameraphone series
fashion series
and OnePlus like series
every sony's new smaetphones with different design
I have very acurate sony's new two smartphone design
A short while ago I posted that I'd seen the new design but I couldn't share anything, unfortunately that's still the case but expect some visual leaks soon and believe me your jaws will be on the floor! #Stunning
A whole new design!
Not just the XZ series with smaller bezels. Nodar's renders are about as close to the real thing as I am to Jupiter.
Just wait and see, it'll be worth it.
What I can say is the design is totally new but still recognisable as a Sony product.
Oh and by the way Mr Blurry Cam will have something to share with us all very soon....... #TheFutureOfXperia
Ja sam svaki vodeci model iz Z serije ubacivao u vodu. Znaci cim ga kupim, kad dodjem kuci prvo ide u serpicu punu vode na desetak sekundi, onda sam ih nekad s'vremena na vreme prao pod cesmom i nikad nisam imao problema, naravno pre nego sto sam bilo koji model ubacivao u vodu vodio sam racuna da su sve klapnice dobro zatvorene, ne racunajuci Z5 koji nema ni jednu zastitnu klapnicu, kao ni noviji modeli iz X serije. [emoji6] Ubacivao sam u vodi Z5 i XZ koji nemaju klapnice i nikad nije bilo problema, samo sam vodio racuna da je ulaz za punjac suv pre nego sto ga povezem na punjac.Već sam jednom pitao, ali niko nije primetio
Zanima me, kakav je xzp u vlažnim uslovima?
Imao sam Z2, kog sam mogao komotno da potopim u vodu, pošto je imao zaštitne poklopce
Bukvalno sam ga po par minuta, držao pod vodom i ništa
E sad, XZP nema zaštitni poklopac na usb priključku, pa me zanima koliko je pametno izlagati ga vodi?
Drugar, jel ti ukljucen alarm na telefonu za svaki dan?Drugari jel vam se ukljucuje redovno battery care? Ja nesto nisam primetio, a punim ga manje vise svako drugo vece do 8 - pola 9 ujutru. Jedino vikendom se to malo razlikuje, i samo sam jednom video sad u subotu da je iskocilo obavestenje kako je aktivan battery care.
Drugar, jel ti ukljucen alarm na telefonu za svaki dan?
Sent from my G8141 using Tapatalk
Battery care bi svakako trebao da prati a samim tim i nauci u koje vreme najcesce stavljamo telefon na punjenje. Ja obicno stavim telefon da se puni oko ponoci i tada kad ga povezem, izbacu mi notifikaciju od battery care. Ako ga stavim na punjac oko deset uvece, ili nekad popodne, naravno da se battery care nece aktivirati, jer to nije najkonstantnije vreme u koje ja stavljam telefon da se puni.^^ I meni battery care uglavnom ne radi.
Kakve to veze ima sa alarmom? Istim za svaki radni dan. Pa valjda bi baš alarm trebalo battery care-u da kaže kada ću da se budim i uzmem telefon?!?
...ili sam nešto propustio?
Pa npr: ako telefon punis svako vece otprilike u slicno vreme, trebalo bi da ti svaki put kad ga povezes na punjac izbaci notifikaciju od battery care. I ako ti je alarm podesen ujutru u devet, u toj notifikaciji ce ti pisati da ce batrtija biti puna npr u pola devet. E sad ako iskljucis alarm i povezes telefon u isto vreme uvece na punjac, onda logicno da battery care ne zna kad ces ti da ustanes jer je alarm ugasen i onda ti on izbaci neko njegovo vreme kad ce ti baterija biti puna, a obicno to bude ranije nego sto bi inace bilo kad bi ukljucio alarm. To je neko moje iskustvo. [emoji6]Aha ako sam dobro razumeo, battery care radi kad je ukljucen alarm samo sto tad ne izbacuje obavestenje da je aktivan? Ako je tako onda super![]()
Malopre sam ga instalirao. Ne ocekujem neku razliku jer je ovo samo redovan security patch. Ako primetim neku razliku u odnosu na prethodnu verziju softvera podelicu ovde sa vama. [emoji3][emoji6]Šta je u poslednjem update?
Sad sam primetio. U novom azuriranju moze da se udje iz home screen-a u app drawer samo prevlacenjem prsta preko ekrana na gore, i da se izadje iz app drewer-a prevlacenjem prsta na dole. [emoji6]Samo dec security
Sent from my G8141 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari