smileydr0id
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.10.2012
- Poena
- 154
Stock ROM i kernel?
To sto kompjuteri gube signal je verovatno do rutera.
Stock i system i kernel,ranije se to nije desavalo...
Stock ROM i kernel?
To sto kompjuteri gube signal je verovatno do rutera.
PowerSaver postoji i na ICS-u, to je Sony-ev stock App. Na SXU bi trebalo da postoji i neki "jaci" trenutno, ne znam kako se zvase (koji kazu odlicno radi, ali gasi sve zivo kad se lockuje ekran)
Jel se pojavio zvanično ICS update za Xperiu U kod nas? Mislim na standardni update preko PC Companion-a.
Jel si probao da pratiš ono uputstvo sa 5. i 6. stranice? Šta koči?
Jel se pojavio zvanično ICS update za Xperiu U kod nas? Mislim na standardni update preko PC Companion-a.
Meni Pc Companion pokazuje da je up to date, jel ima neka specijalna procedura za ICS ili sam nudi?
Ajde da ne listam celu temu, jel ima neki nacin za sim unlock ovog telefona ?![]()
Sto si ti uopste kupovao G3Pre dva dana sam prodao G III i uzeo ovaj telefon i One S, telefoncic je odlican i za ove pare ne postoji bolji nov android.
Auto-brightness izgleda uopste ne radi kako treba kod XperiaPrvio se tice auto brightness-a. Da li ga ovaj telefon uopste ima? U podesavanjima mi je ukljucen ali nista se ne desava kada prelazim iz mracne u osvetljenu sobu, uopste ne primecujem razliku?
Za U jeste izasao, ali da li je izasao za tvoj primerak je drugo pitanjeDrugo, da li je izasao zvanicni ICS posto meni nema nikakvog udate-a u podesavanjima. Hvala
UsputnaNadam se da je ovo za S3 sala!![]()
Hahah! OTA, ako mislis preko 3G neces moci, ali preko PC Companion-a verovatno ce vec prepoznati da moze update.Da li ICS moze da se odradi OTA? Telefon je kada sam ga ukljucio bio na Kineskom tako da predpostavljam da je namaenjen za njihovo trziste mada na kutiji pise SI 1261-4288.4 ZH,EN.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari