Koju kameru koristis i koja podesavanja?
Kako mislis koju, pa stock (ICS) kameruMozda po nekada upalim jos 2-3 aplikacije iz marketa i to je to, sve inace stock i menjam neka osnovna podesavanja koja su dostupna.. onaj full idiJot mod (SCN Auto) bukvalno nikada nisam koristio niti imam nameru. A posle samo uz malo PS obrade dobijem jos bolje fotografije. Uglavnom pro contrast alat, uklanjanje suma i to je to, za pola minuta eto odlicne fotografije, na taj nacin delimicno ispravim ono sto 1/3.2'' senzor ne moze da odradi.
4.0.4, onaj prvi-fabricki ICS.. nema vece bagove.
Na kom custom nema call lag-a? Mene zanima da li ima neki JB sa sony interfejsom i aplikacijama a da radi normalno? Znaci necu neke tamo custom romove sa nekim ''obicnim'' interfejsima..
@masamunea, ja sam stručnjak za calla lag jer ga imam u izobilju na mom fonu. Radi se o tome da kad me neko pozove, zvono se ne uključuje odmah, već nakon 5-6 sekundi, a kad se uspostavi poziv, treba još sekund-dve da možeš da čuješ sagovornika. Upravo sam odneo u servis fon da vidim da li mogu da rešavam taj problem ili ne.Sta je u ovom klupu call lag? Stalno ga spominjete, al ne kapiram o čemu se radi. Kod mene je zadnji zvanični jb i telefon radi ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari