Šta je novo?

Sony Xperia P

ne znam za vas, ali ja izludeh vise sa ovim poluminutnim cekanjem za pozivanje nekog broja i za prekid poziva....

Vrati se onda na fabricki ICS i uzivaj, meni fon radi kao sat (uz neizbezno, nebulozno, povremeno lagovanje :)) a prilicno maltretiram XP u poslednje vreme.. Bas sam razmisljao, ne postoji ni jedan jedini razlog da predjem na JB osim sto kazu da je zvuk malo bolji u toku razgovora (meni je i sada sasvim solidan) i da su nocne fotografije bolje (bez xenona i veceg seznora u svakom slucaju lose).

Mozda predjem cisto iz zezanja..

kako se vracam na prethodni? rado bih se vratio.

Ja sam mob dao u servis I vratili su ga na ICS..@hsv niposto nemohj na jb prelazit..meni pored priblema sa javljanjem bio je problem I sa gps,koji opet radi sad na ics..znaci dok(ako) ne izbace 4.2 ne radim update

Meni kod prekidanja poziva nema nikakvih problema. Kod pozivanja ima cekanja, ne uvek, ali desava se cesto, no dobro ne smeta mi to toliko. Iskreno se nadam da ce doci bar jedna zakrpa za trenutnu verziju. Koliko mogu videti za E verziju je stigao update.

evo privremenog resenja koje je kod mene resilo problem sa call lagom - samo umesto Swipe stavite None za otkljucavanje telefona. Pisalo je na Sonijevom forumu i ja probao i za sad funkcionise kako treba... Nadajmo se skorom apdejtu, iskreno me mrzi da downgrade-ujem sada na ICS... :)

@gordan84, settings/security/screen lock
Dal' ima šanse da dođemo do 4.2? Ja sam se već pomirio sa činjenicom da je ovo poslednji update.

Poslednja izmena:
Samo se ti nadaj :d :d

Zna se odavno da XP ostaje na 4.1.2.

I SP je ostao na 4.1.2 ali je stigao firmware update na verziju 12.0.A.2.245. Ocekuje se i za ovaj fon. Iskreno se nadam da ce sledeca zakrpa biti pun pogodak. Vise nam nista ne treba. :)

Ova priča oko screen lock off za sada "pije vodu". Od kako sam isključio zaključavanje ekrana, nije mi se dešavao call lag.
Što se tiče updatea, mislim da smo završili sa 4.1.2. zbog politike firme koju su već primenili na ranijim modelima. Kada sam ja kupio fon i počela cela priča fama oko updeta sa ICS na JB, u startu su bili odbačeni svi telefoni koji su pušteni u prodaju 2011. godine. Pa čisto zbog toga mislim da updatea neće biti.

Ista prica i kod mene, za sad dobro radi. Eto, otkrili smo Ameriku! :)

Jel laguje dialer na JB?

Na ovom fabrickom ics dialer i imenik bas umeju da smaraju pa sam presao na ExDialer & Contacts
Ima dobrih skinova, sada koristim ovaj (dark ili black ics tema)
beaqMqdmK08O0BXlAfIS0Z-FCP6n6V7LWU_xQVCc8SIzgCZkth0fiGYzeJm2PF52YRk=h900
Desava se i dalje da ''zalaguje'' ali u sustini radi dovoljno brzo.

Poslednja izmena:
Pa oni mu daju leak-ove i infromaciju za buduce Sony telefone :D

Niste u tim vodama, ovo su lerdiji :d :d

I ne samo da više nema ehoa kod poziva, već nema ni pauze od sigurno sekunde-dve kad se javim, pa do trenutka kad čujem sagovornika. Ranije kad me neko pozove, javim se, pa moram da pogledam u ekran i tek kad mi se pojavi brojač, tek onda sam čuo sagovornika. A znalo je to da smara jer sam masu puta čim se javim vikao po 2-3x "Halo, halo?" dok ne čujem sagovornika.

i sve to resava prosto iskljucivanje screen lock-a ?

meni npr taj lag kad se desi,onda restartujem tel,onda radi sve lepo tipa 5-6 dana,cim sledeci put vidim lag,opet restartujem i opet radi jos par dana lepo :)
na ICS je sljakalo kako treba ...

Probaj, 'leba ne traži. Ja nisam restartovao fon ko zna od kad. Provalio sam da me zeza fon kad nešto instaliram, a ne restartujem ga. Ko nekada na Windows XPu:) Ali više call lag nemam. Bar nekih 10 dana od kako je jaygee podelio ovu informaciju sa nama, a ja to primenio. Znam neke ljude koje bog zna kako zaključaju fon swipeom, patternom, šifrom kako bi to bila prevencija ako im ukradu fon, a mislim da to može za čas da se provali.

od kada sam iskljucio screen lock nece da mi se automatski startuje wifi,tacnije uvek je ugasen pa moram 'rucno' da ga palim,ne kapiram u cemu je problem ...
edit:
problem bio u better wifi-u,cackao sam podesavanja,sad radi ok

Poslednja izmena:
nema vise laga ali se desava nesto novo ...
naime kad se javim,onda cujem zvono jos recimo pola sekunde,ali ne na zvucniku nego zajedno sa glasom onoga koji me zove :/ (al sam ga objasnio)

definitivno cu se vratiti na ICS ukoliko ovo ne poprave uskoro ...

nema vise laga ali se desava nesto novo ...
naime kad se javim,onda cujem zvono jos recimo pola sekunde,ali ne na zvucniku nego zajedno sa glasom onoga koji me zove :/ (al sam ga objasnio)

definitivno cu se vratiti na ICS ukoliko ovo ne poprave uskoro ...

Jel se to javlja non-stop ili samo nekad. Pitam jer se to isto ponekad desi i na ICS-u... Ako vise nema laga kad je iskljucen swipe onda cu ponovo flash JB-a

Nazad
Vrh Dno