može, settings/sign outNe mozes da se izlogujes sa hangouts-a![]()
može, settings/sign out
Ok, nakacio sam tel na punjac i raskacio, necu ga cackati par sati pa cu snimiti dump.
U medjuvremenu ako ti nesto znaci evo ti ovog od 22h sto radi, since unpluged (sve mi je ostalo stiklirano, i alarms iako nemam root ***)
to misliš na onaj gtalk_async_conn wakelock (ili kako već)? ja sam to imao i dosta ga smanjio kad sam u autostarts pogasio pod GSF sve što ima gtalk u imenuAli i dalje on radi nešto u pozadini čak i kad obrišeš skroz hangouts.![]()
@ Djilkosh
Pazi kad nema sanse da sam pricao 38min. Siguran sam da nisam ni 10min, ajde da se na to racuna i viber, ali problem je sto nisam ni na viberu pricao uopste u ta 22h, samo par poruka.
Nesto sto sam jos ranije video kod ovog telefona a nisam uspeo da podelim sa vama, mada verujem da vec znate a to je jedna jako dobra mogucnost ovog telefona. Verujem da vecina pametnih telefona ovo ima, mozda i nema, a to je kada okrenem nekog i prislonim telefon uz uvo automatski se gasi ekran da ne bi slucajno zakacio neku od opcija tokom razgovora. Sad mene interesuje da li imaju svi smartfoni ovu mogucnost? Nisam primetio da svi imaju senzor na prednjoj strani...ako nista drugo bar nisu vidljivi...
Ja citam kako pise tamo, jer te nisam pratio kako si koristio telefon
Sto se tice dump-a, ti nisi update-ovao na hangouts? Vidim i dalje talk da pokazuje. On ti je prvi koji trosi. E sad problem je kod losijih mreza (citaj: nasih) da nekad se zaglupe i da im treba malo duze da povuku (ping) to se sredjuje tako sto se nakacis na wifi, ali generalno ovo sto ti imas 1% na sat vremena je OK, jer imas dosta sync-a, tako da od ovoga ne moze bolje. Sem da iskljucis sync i internet, ali onda nemas vise smartphone![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari