Šta je novo?

Sony Xperia P

Ja nisam bas merio vreme ali je tu - do minut, uglavnom upalim gps kada ulazim na stadion, odmah upalim i sports tracker i krenem da trcim za pola minuta-minut. U odnosu na Wave/badu ovo je raj.

Poslednja izmena:
Kad smo već kod GPSa, koji je po vama najbolja GPS app za navodjenje?

Sad sam bio na trcanju, Sports Tracker se povezao sa satelitima sa 10-15 sekundi a onaj raspali Handy GPS opet ne radi al i ko ga j*be.

Ja prodao telefon...

Elem, jesi probao wipe ili drugi rom pa da cisto vidis jel hvata kako treba ?

Ma jok, cekam JB pa cu onda da rootujem i da probam neki custom rom. Mada nisam ja bas u tom fazonu, meni je bitno da sve dobro radi po defaultu i ne lozim se na custom romove niti imam volje i vremena da se smaram sa bagovima, flesovanjima.. jedino me zanima onaj Acid Sound Mode i Cybershot Mode za XP, to moram da probam.

Inace GPS radi kako treba, imam preko 15 trcanja i x jos voznji koje je sports tracker odradio kako treba, onaj handy gps mi je bio koristan samo za neke osnovne brzinske podatke tipa nadmorska visina itd ali ako vec ne radi ima da ga obrisem.

kraj marta :d

Znam da je krajem marta, ali je l' neko nešto konkretno? Ja sam se pre nekih 20-ak dana video sa likom sa Xperiom T i nije mu tada izašao update, a pričalo se da će u veliko krajem februara dobiti T i TX.

Kraj marta... Medjutim cisto sumnjam da ce se pojaviti u Srbiji odmah, ali na xda hoce. Inace topla preporuka za CM9 FXP rom, radi poprilicno brze od official ICS-a. Za sada jedini problem jeste problem sa LED diodom (valjda je u zadnjoj verziji i to ispravljeno) - i da ako nekome znaci - ne radi osvetljenje na onim tasterima u dnu (back, home, menu). Inace perfektno stabilan i radi osetno brze

Ma samo kameru da srede sa JB i biću prezadovoljan! Ubija me u pojam ovo što sve što je noću mora sa 6mpx a ne sa 8mpx. Daće Bog da srede i to, ne znam kako neka ozbiljna firma kao što je Sony je mogla da ima takav propust.

Znam da je krajem marta, ali je l' neko nešto konkretno? Ja sam se pre nekih 20-ak dana video sa likom sa Xperiom T i nije mu tada izašao update, a pričalo se da će u veliko krajem februara dobiti T i TX.

Moze preko Flash toola da se flashuje bilo koji firmware. Cim izadje JB, mozes na svojoj Xpera-i da ga flashujes tako.

Oznake su im retardirane pa nisam bas siguran da je ovaj novi SP naslednik Xperie P ali evo da postavim ovde :

http://blogs.sonymobile.com/press_release/sony-mobile-adds-two-new-xperia-smartphones-to-its-spring-line-up-bringing-best-of-sony-experiences-to-a-broader-device-range/

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_sp_announced_with_720p_lcd_dualcore_krait_and_lte-news-5719.php

Wk12-G-Launch1.jpg

[YOUTUBE]pgA4YCAIGBI[/YOUTUBE]

Ako nista drugo baterija obecava, 2370mAh a dijagonala 4.6''.

Poslednja izmena:
Jeste naslednik. Ima aluminijumsko kuciste i kompaktnije dimenzije u odnosu na flagship. Isti princip kao P. :)

Kuciste je kombinacija alu i plastike i to je ok samo smara sto ima ovoliko praznog prostora oko displeja. Vise mi se svidja stari NXT dizajn mada je i ovaj SP ok. Ako cena bude nerealno visoka nemaju sta da traze sa ovim modelom. A onaj L mi lici na naslednika Xperie J, bar po obliku a i rezolucija od 480x854 na 4,3'' govori da ce ovaj telefon biti u najnizoj srednjoj ili visoj nizoj :d klasi.

Poslednja izmena:
SP ce biti €399. Toliko je i P bio na launchu, ako se dobro secam.

Moze preko Flash toola da se flashuje bilo koji firmware. Cim izadje JB, mozes na svojoj Xpera-i da ga flashujes tako.
Izvini, nov sam u ovome. Flash je ubacivanje novog softvera, a root je odključavanje fona? Da li sam u pravu? Jel' mogu da zeznem nešto sa flashom?

Root je root, znaci da mozes da pristupas systemu i da prckas po njemu, kao administrator na Winu, a unlock je otkljucavanje. Flash je instaliranje ROM-a. Ne mora da bude nov, moze i stari.

Uvek postoji mogucnost da se zezne nesto. Sve se radi na svoju odgovornost i to uvek lepo pise. Mada meni se nikad to nije desilo, sem kad sam eksperimentisao, dva tri brick-a nista strasno :D

Ne, prvo flesujes stok rom pa onda rutujes, a zatim ubacujes custom romove.

Ovo je flashovanje stock ROM-a, preko zvanicnog Sony softwarea. :) Nema nikakvih akrobacija sa tim. Custom ROM-ovi su nesto drugo.

Dajte neki link za flashovanje stock ROM-ova, da se edukujem. Da vas ne zapitkujem svaki čas:p

Poslednja izmena:
A to znaci da ces ti verovatno da dobijes JB sa manje ili bez bagova :) Sto se mene tice bolje bi bilo i jos da cekamo a da JB bude odlican i bez losih tripova.

Jesi proveravao zastitno staklo, grebe li se posle skidanja onog shatter proof film-a aka folije :D ?

Poslednja izmena:
Ne. Mada ga ne nosim zajedno sa ključevima i sl. Uvek je sam u džepu :)

Nazad
Vrh Dno