Ova poslednja, LT22i_6.2.A.1.100_CE.
Misliš da formatiram SD i ponovo sve ubacim?
Mene je ovaj cm11 upropastio. Koristio ga mozda 2-3 dana i vratio stock jb. Aj sto mi je lagovo, što je loša front kamera i sto se restartovo puta, nego šta se dešava dalje. Vratim stock preko recoverya i kreće show! Prvo se dva puta restartovo bez razloga, a nakon dugog restarta nestanu sve Google apps, phone I msg app. Vratim backup I opet nakon nekog vremena restart i zabode na sony logu. Nesto recovery, nista flashnem kernel sa recoveryem ponovo preko fastboota, al nema više ni backup na telefonu. Mount kartice nece, tako da ne mogu drugi rom da kopiram na nju, neće da mountuje ni na win 7,xp ni na Ubuntu. Poludeo. Pokušam da fleshed sistem preko fastboota (ekstraktovo iz zvaničnog apdejta) i opet nece da saradjuje. Na kraju morao format svega i kartice i flash sa onim flashtoolom. Dal je sve ovo zbog cm nemam pojma...
Sad sam ubacio moonbreaker (iako je matoriji, deluje mi najčistije i bez ikakvih budzenja) i slide xp kernel. Za sad radi ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari