hsv.stoned
Audio Guru
- Učlanjen(a)
- 27.10.2009
- Poena
- 2,095
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk Max
- RAM
- Kingston HyperX Fury 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (CL16)
- GPU
- Sapphire RX 580 Pulse 8GB
- Storage
- Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
- Zvuk
- FiiO K5 Pro + Beyerdynamic DT 900 Pro X/Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W + FiiO E10k
- PSU
- Cooler Master G550M
- Kućište
- Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
- Monitor
- GIGABYTE G27Q & AOC i2481FXH
- Miš & tastatura
- Asus ROG Chakram wireless & ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14 Ultra 16/512GB Black & Sony Xperia™ XZ2 Liquid Black
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Evo sta mi se desilo pre neki dan - bio sam u voznji 2-3h, napolju u minusu ili jedva oko nule na suncu. Oko 2h je const. radio gps/sports tracker i H+/3G, za to vreme osim toga sam koristio jos walkman i ''ispucao'' 50-ak fotografija, nekoliko poruka i kraci poziv.. i onda sam stao da se odmorim i preko ove aplikacije iz zezanja pogledao temperaturu baterije, mislim da je bila oko 14, 15c, ne mogu da se setim. Inace je u nekom ne toliko zahtevnom radu oko 36c a letos sam preko druge aplikacije video ja mislim 49c posle 2h igranja drag racing 4x4 na 30c u sobi.
Kuciste telefona je bilo ladno ''ko zmija'', zavrsio sa foto (jedna panorama nije uspela, 2/3 recimo, mozda zbog zime) i kada sam pokrenuo opet sports tracker posle 10-ak sekundi telefon se ugasio tj baterija prsla sa oko 45%. Sacekao sam par minuta, upalio telefon i bio je na 56%, sports tracker podaci nisu bili snimljeni, nastavio sam da koristim kameru i namerno upalio mondo/blic aplikaciju i baterija je brzo spala na 44-5% i posle toga nastavila da skida isto kao i do sada.
E sad me zanima da li je baterija prsla i zrela za zamenu ili je ovo ''samo'' posledica hladnoce? Desavalo mi se na wave-u da iscuri u slicnim uslovima ali sa 15-ak %.
Primetio sam da je oslabila, ima vec 12 meseci i planirao sam da zamenim ako prsne skroz, videh da ima kao neka 1500 mAh za XP, oko 15e.
Kuciste telefona je bilo ladno ''ko zmija'', zavrsio sa foto (jedna panorama nije uspela, 2/3 recimo, mozda zbog zime) i kada sam pokrenuo opet sports tracker posle 10-ak sekundi telefon se ugasio tj baterija prsla sa oko 45%. Sacekao sam par minuta, upalio telefon i bio je na 56%, sports tracker podaci nisu bili snimljeni, nastavio sam da koristim kameru i namerno upalio mondo/blic aplikaciju i baterija je brzo spala na 44-5% i posle toga nastavila da skida isto kao i do sada.
E sad me zanima da li je baterija prsla i zrela za zamenu ili je ovo ''samo'' posledica hladnoce? Desavalo mi se na wave-u da iscuri u slicnim uslovima ali sa 15-ak %.
Primetio sam da je oslabila, ima vec 12 meseci i planirao sam da zamenim ako prsne skroz, videh da ima kao neka 1500 mAh za XP, oko 15e.