Sada sam flesnuo ovaj novi frim i cini mi se da je tel brzi prilikom surfato je to za sada
![]()
Prevideo sam da je isti gpu ali eto S2 ima nesto bolji procesor. Kao sto rekoh Hsv-u za 180E preko paketa svakako treba da uzme ovu Xperiu i da ne razmislja uopste o S2.Kako mislis bolji GPU? S2 je dosta skuplji od ovog Sony-a kada se gledaju novi uredjaji, vise ga nema kod Vip-a ali bio je i vise od 100e skuplji u istom paketu
A to sto ti zelis da ima za te pare nece bas skoro
Moguce da je zbog toga, mada tesko mi je da poverujem da je bas toliko bolji na ICS-u.Pa kad si gledao XP sa GB, na ICS je sve mnogo bolje![]()
S2 na official ICS-u je jedna velika kanturina.Nema sanse da je tecniji surf na S2 od Xp-a, znaci ovo nije tacnoposto sam se malopre igrao -> mozda zbog zadnjeg update-a koji je, po meni, doneo poprilicno optimizovaniji ICS (i SII je bio na official ICS-u)
S2 na official ICS-u je jedna velika kanturina.
Bavim se fotografijom, imam hardverski kalibrisan monitor, kolor chekere itd itd Jako dobro znam sta su boje i samsungova "bela" je chudan green cast, fakat!Verovatno zavisi od konkretnog oka! Ne vide sve boje na isti nacin ma koliko se cinilo da je tako![]()
Bavim se fotografijom, imam hardverski kalibrisan monitor, kolor chekere itd itd Jako dobro znam sta su boje i samsungova "bela" je chudan green cast, fakat!
Jos bolje ako je tako.A sad zamisli kolika je kanturina official GB na Sony XP sa yt klipa odakle si izvukao zakljucak da je GS II mnogo bolji u surfu :d
Sudeci po komentarima sa xda itd, poslednji ics apdejt za Sony XP je odlican i telefon radi generalno brzo i dobro i autonomija je bolja. Sad sto se tice kuvanih romova naravno da ih vise ima za GS II.
Ipak mislim da su po aktuelnim cenama iz oglasa sa GS II mnogo veci problem Nexus, Xperia S, Huewei P1 i One S.
Pa pazi, sve zavisi sta kome treba. Ako neko hoce da flesuje 12 romova dnevno SGS II je svakako u prednosti, chipset im je isti i GS II ima 200Mhz vise po jezgru a gpu se lakse snalazi sa 480x800 rezolucijom nego sa qhd kod XP, kamere su tu negde s'tim da Sony snima bolji zvuk u 1080p.
Ali XP ima za klasu bolji audio chip od GS II, kompakntniji je i manje ciglast a opet moze da odradi sve sto i SGS II istom brzinom uz bolju gustinu piksela i prikaz na displeju i primetno bolji audio kvalitet, posle wave-a GS II koji ima ortak zvuci kao kanta sa cx150. Sad, kome znaci veci ekran i xda podrska i dosta igra igre kupice gs II, kome su kompaktne dimenzije, kvalitet kucista, odlican audio kvalitet i prikaz na displeju prioritet kupice XP, po mom misljenju su generalno prilicno izjednaceni, cak sudeci po komentarima sa raznih foruma sa poslednjim apdejtom XP nema nista losiju autonomiju od GS II a dobice JB.
Ipak mislim da su po aktuelnim cenama iz oglasa sa GS II mnogo veci problem Nexus, Xperia S, Huewei P1 i One S.
Flesujes Saletov Neat i zaboravis na ostalih 11.
Za S2 vec imas JB a za XP jedva i taj ICS
Znam ja na sta si ti mislio ali neko ko ne zna moze ovo "kanta" da protumaci kao neku veliku katastrofu. Meni je licno zvuk bio bolji na k800 sa drajverima od W serije nego na S2 ali nije kanta definitivno. :dMislio sam na to da ljudi koji vole da flesuju xx romova dnevno svakako jure xda popularne modele.
Meni je primetno losiji audio kvalitet.. sad nekome je i ovaj na SGS II vrh, ma i na dump telefonima od pre x godina..
Vala i ti tupis sad maksimalno, jedva ics :d
Kako god, oba telefona ce imati samo JB (s'tim sto ne znam da li gs II ima official ili samo prokuvan), SGS II mi toliko ne odgovara da ga ne bih uzeo ni za 10k din u pp paketu gde je XP 20k din, vise puta sam koristio taj telefon i jednostavno mi deluje monotono, od delimicno kopiranog iphone dizajna (al u plastici od 80 din :d) do supljeg zvuka, ne toliko dobrog displeja kao sto se hajpovalo i generalno bledog utiska za tu cenu i hajp u ovom trenutku (znaci skoro 2 godine od predstavljanja, kada se pojavio bio je vrh, sve sem zvuka).
Naravno ovo je samo moje misljenje i izbor telefona prema mojim prioritetima ali stvarno mislim da su GS II i XP egal kada se sve sabere i oduzme.
P.S. Hoces li konacno uzeti neki?
Meni je stock zvuk sa k810i sa Sony slusalicama od 1500 din bio bolji od SGS II + odlicne cx150, zato kazem kanta, takav je moj utisak.Meni je licno zvuk bio bolji na k800 sa drajverima od W serije nego na S2 ali nije kanta definitivno.
Jaooj - samo da se to ne desi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari