Bogi79
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.11.2014
- Poena
- 275
@hsv.stoned da cujem i tebe?
😂
😂
According to this information, the main camera of Xperia 1 IV and iPhone 14 Pro Max will be equipped with the same 48MP Bayer sensor.
Since the sensor size is 1 / 1.3 inch, it seems that it will be considerably larger than the 1 / 1.7 inch sensor installed in Xpeia 1 III .
The sensor details can't be confirmed right now as they didn't select the final choices yetBut all the candidates are very good looking![]()
Yes, the sensors will be shared with Apple, either derived from or outright the same sensor. But the lens element and tuning will ensure both are not stepping into each other shoes
DRAM..., taman me podsjeti da te nesto pitam al to cu u Xperia 1 temi, a sta mislis o tom mogucem senzoru u Sony-ju i promjeni u odnosu na prve 3 serije?Navodno 1/1.3'' senzor, tradicionalno uz Real-time Eye AF, unapređene Sony ''rafale'' ali ovaj put sve to uz Clear HDR i povratak DRAM-a.
Samo da te podsetim da su pre 5-6 meseci izbacili Pro-I sa cenom od 1800$Veselo. Jedino sto se nadam da su tracevi naduvani, jer isto su tako su duvali i ocekivali vecu cijenu ovog novog, prvog Sony-jevog QD-OLED TV-a, A95K, ali cijene koje su neki dan zvanicno izasle su ipak bile mnogo manje od ocekivanih.
Da, gledajuci tu logiku da, sjetio sam se i ja toga, PRO-I modela (i prvog PRO), mada opet to su bas usko namijenjeni modeli, a za tako nesto se izdvaja veca para, ali kad vidis da S22U u top spec idu do 1,544 €, prije da ce onda biti kako ti kazes.Samo da te podsetim da su pre 5-6 meseci izbacili Pro-I sa cenom od 1800$
Ovaj novi 1 MK4 ili MK5 će imati kamera hardver sličan Pro-I modelu, ako ne i malo bolji, tako da će gotovo sigurno koštati oko 1500$.
Nema.Pa da li će Soni mrdnuti bar malo u srednjem segmentu?
SD690 kao predstavnik srednjeg segmenta u 2022? Pa mogli su bar da se isprse za 778G+
Pogledao sam Pecin video za edge 30. Telefon onako na prva dopada mi se. Ali cjena sigurno ce da bude djavo i po. Pa sada taj stari edge20 prodaje se za 500eur. Mislim ne prodaje se, onako sedi na cjenovniku. Edge 20 pro je oko 670eur, sto je sludo. Motorolinih cjena su znacajno visa nego u Srbiju.Vidi da li ti se sviđa Motorola edge 20 pro ili edge 30.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari