Šta je novo?

Sony televizori

• Začetnik teme Začetnik teme Stock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
3 dana.

27. naručio 30. bio na vratima... sad našao mejlove od porudžbine i od Sonija za aktiviranje garancije.
@TsarOfZanzibar Pazi sad druze..CT SHOP javlja danas da nemaju kurira, te da su morali da naprave ugovor sa novom službom koja traži 1500 rsd dodatnih za doplatu usluge.. i to izadje sa 115999 na 117 500 RSD..i kao ako je vama to uredu itd..ja razmisljam..sad da prekidam ovo i da trazim dalje mrzi me.. ali kakva slucajnost da njima skoci TV odmah posle mog narucivanja na 118 999 RSD..U ovom zemlji samo neka muža..

1637672337191.png

niko mi ne rece, koja je redovna cena 65x90j (sa 5g garancije)? Da li vredi uzeti ovaj sa 2g garancije za 150k?

niko mi ne rece, koja je redovna cena 65x90j (sa 5g garancije)? Da li vredi uzeti ovaj sa 2g garancije za 150k
Izvini druže,ja uzimam 55"..ali evo ti na eponudi cene.NIsam video da jos ima sa 5 godina garancije..ja sam dobio 2g
1637673481914.png

Poslednja izmena:
Imam vec 10 godina LG IPS panele, doduse u manjim fullHD dijagonalama...Volim jake i jasne boje pa posto stalno cujem da su VA paneli nesto losiji u odnosu na IPS u pogledu boja mozete li napisati koliko je to tacno uopste tj. vidljivo???

Imam vec 10 godina LG IPS panele, doduse u manjim fullHD dijagonalama...Volim jake i jasne boje pa posto stalno cujem da su VA paneli nesto losiji u odnosu na IPS u pogledu boja mozete li napisati koliko je to tacno uopste tj. vidljivo???
el je ovo bacanje namernih varnica u temi za SONY televizore ? 😀 haha..salim se.. meni su svi monitori IPS paneli.. i slazem se da imaju dobru boju ..ali kontrast im nije jaca strana..Koliko god da mi je zivopisno ipak nema slika dubinu pa se odlucih za VA panel....kapiram da nije mozda color reprodukcija kao IPS ali paneli 10 bita i softversko i procesorsko obradjivanje slike plus taj cuveni kontrast ,nadam se dobrom 😀 Mislim da ti niko ne moze reci sta je bolje, jer niko ne zna sta tvom oku godi ..eto moje skromno misljenje 🙂

el je ovo bacanje namernih varnica u temi za SONY televizore ? 😀 haha..salim se.. meni su svi monitori IPS paneli.. i slazem se da imaju dobru boju ..ali kontrast im nije jaca strana..Koliko god da mi je zivopisno ipak nema slika dubinu pa se odlucih za VA panel....kapiram da nije mozda color reprodukcija kao IPS ali paneli 10 bita i softversko i procesorsko obradjivanje slike plus taj cuveni kontrast ,nadam se dobrom 😀 Mislim da ti niko ne moze reci sta je bolje, jer niko ne zna sta tvom oku godi ..eto moje skromno misljenje 🙂
Ma razmisljam se da predjem na SONY pa zato pitam...znaci VA daje kao lazni 3D efekat(dubinu)? To sam video kod rodbine pa mi bilo nekako cudno sve...A i cudna je nekako generalno slika kad sa fullHD 32" gledas vecu dijagonalu tipa 50" 4K. Sve mi nekako bledje i taj kao 3D efekat..

Ne, ne, nisi me razumeo... pitao sam koja je cena ovog TV-a bila kada je imao 5god garancije... Znam koje su cene sad... 🙂
aha..nisam 😀 iskreno ne znam..Čuo sam da je bio samo period kada je TV bio 2 god garancije regularne u prodavnici + 3 godine koje dobijes od SONY ja kada registrujes tv na njihovom sajtu.. ali za cenu znam da je bila veca,tacnu ne znam... ali ovaj XR55X90J ide i do 180 000RSD,sto je bezobrazno, jer imas OLED za priblizan novac..

Pa to, na tih 5god sam mislio... 2+3g... Samo jos cenu da saznam 🙂

aha..nisam 😀 iskreno ne znam..Čuo sam da je bio samo period kada je TV bio 2 god garancije regularne u prodavnici + 3 godine koje dobijes od SONY ja kada registrujes tv na njihovom sajtu.. ali za cenu znam da je bila veca,tacnu ne znam... ali ovaj XR55X90J ide i do 180 000RSD,sto je bezobrazno, jer imas OLED za priblizan novac..
Da potvrdim, bila je ta akcija 2+3 godine od strane dobavljače do 15. Novembra uz registraciju na sajtu. To mi rekoše u TehnoMed***.
Nadam se da mi neće trebati ni ova 2 godine..

a jel znas koja je cena bila za 65" x90j?

@CarnX
Mislim da je bila tad između 200 i 220 hiljada, tako piše na sajtu regularna cena. Ja zvao jutros da pitam mogu li da doplatim za +3 god. garancije jer sam već naručio baš taj model x90j 65" za 150k. Rekoše to je dobavljač nudio, ne oni.
Ko ga *ebe..

negde sam na forumu ovde citao da obicno to rade, kada daju popust, onda ne daju tu produzeno garanciju... Kad daju produzenu garanciju onda nema popusta... Samo jednu "akciju" mozes da dobijes...

Ja sam uzeo tv i na popustu i sa produženom garancijom, letos oko eura.

Postao sam "srecni" vlasnik 65" X90J za 150k u Tehno****.

Srecni je pod navodnicima jer ima zaglavljen pixel, sto sam video tek kada sam ga montirao na zid. Probacu da ga odglavim ali nema sanse da ga skidam i reklamiram, ne smeta mi toliko.

Van toga TV je bolesno dobar.

Postao sam "srecni" vlasnik 65" X90J za 150k u Tehno****.

Srecni je pod navodnicima jer ima zaglavljen pixel, sto sam video tek kada sam ga montirao na zid. Probacu da ga odglavim ali nema sanse da ga skidam i reklamiram, ne smeta mi toliko.

Van toga TV je bolesno dobar.
Sony kolega 🤣
TehnoNovina ili TehnoLudilo? Ja moj jos nisam otpakovao, sutra moram da jurim nosac. Mrcina od tv-a..

Tehnoludilo 😂

Ja sam pri kupovini nosaca za Mi TV 4S uzeo odmah nosac koji moze do 80" i 40KG.

Taj jedan pixel ce da ti bode oči samo zato što znaš da je tu. Ukućanima ne kažeš, neće ga primetiti. Ali zaboravićeš ga vremenom 🙂

Mislim da si odlično kupio, naravno osim cene koja je takva kakva je.
Tv je u Evropi pusten za 1600e, nisam video da je negde (osim u Americi gde je 1100$ bez poreza) mnogo jeftiniji od 1280e koliko je trenutno kod nas.

@PJ

Pa da, pri gledanju TV-a, cak i statickom prikazu, ne uspem da vidim taj zaglavljeni piksel, samo na crnom se vidi.

@TsarOfZanzibar

Nesto sitno, 2 i nesto GB. Video sam na netu da moze da se obrise Demo content na nekim modelima, pogledacu u toku dana za ovaj.

Nazad
Vrh Dno