Ne razumem kako moze da bude odlicna kupovina kad je televizor scam. Jesi li probao da pokrenes 4k/120Hz? Jel mislis da je ok da se TV reklamira kao 4k/120Hz a ustvari interpolira 3840x1080? Ja sam ga kupio prosle godine i vratio odmah. Generalno, solidan TV ako se ne haje za 4k/120Hz sto je bio primarni razlog kupovine za mene...Sa ovom nadogradnjom X900H ostaje odlicna kupovina i dan danas.
Ali to i dalje nije Google TV ako sam dobro razumeo?Pošto od automatskog ažuriranja još nema ništa, reših da ažuriram TV ručno preko fleša. 🙂
Uputstvo: Ažuriranje firmvera na verziju 6.1288 (06. OKTOBAR 2021. god.)
Izmene: Android TV OS update information for the XH90 and XH92 series
Sad je ANDROID 10 (security patch 1. JUL 2021. god.)
Android je updateovan, ali ui je i dalje stari. Ima fora sa us firmware ili onim od x91j ako neko bas hoće novi ui.Nije Google TV, za sad androidTV
Kada se postavi na high local dimming i odradi podešavanje po ovom (ili slično, pojedine opcije neko voli neko ne) slika je makar meni savršena i blooming oko titlova ne postoji. Fabrička podešavanja, pogotovo vivid sa druge strane - ima. Ali ni na jednom tvu do sada nisam bio previše zadovoljan fabričkim presetima, ovaj Sony nije izuzetak@Bosla Какав је са блумингом, исијава ли много око титлова, поготово на тамној позадини?
Hvala na info, meni mnogo znači ako budem terao steam link a i za plex server.Inače, zaboravih u originalnom postu da napišem, sa najnovijim fw kao posledica prelaska na novi Android sada je moguće samo ubosti USB (3.0 port naravno) to eth gigabit i lan adapter, ja imao jedan od dell laptops, isprobah... Nebo i zemlja. Pošto kao i kod LGa i Sony je stavio 100mbs lan modul... U 99% slučajeva vam gigabit neće trebati, pogotovo ko koristi preko WiFi a ne kablom, ali za ljude koji imaju i gigabit net, ili plex media server, unc share sa filmovima, zaista znači. Takođe steam link I jos neka čudesa svakako mogu imati benefit. Možda je bilo već reči o ovome, u kom slučaju se izvinjavam.
Moze, ali nije pametno jer onda TV ne moze da se vrati na XH90 softver .Ima fora sa us firmware ili onim od x91j ako neko bas hoće novi ui.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari