Šta je novo?

Sony PS2 must have igre?

l0wfLoW

Slavan
Učlanjen(a)
12.06.2008
Poena
309
Dobavih i ja konzolu da vidim kakav je osecaj napokon. Nesrecni PS2 al bolje ista nego nista, jel moze neko da mi predlozi par must have igara? Imam GoW, GoW2, Pes iz 2008., Prince of Persia sve delove, Burnout Dominator i to je to. Ima li nesto od kvalitetnih ili makar zanimljivih igara koje bih morao da posedujem? I nesto za multiplayer takodje...

Dobavih i ja konzolu da vidim kakav je osecaj napokon. Nesrecni PS2 al bolje ista nego nista, jel moze neko da mi predlozi par must have igara? Imam GoW, GoW2, Pes iz 2008., Prince of Persia sve delove, Burnout Dominator i to je to. Ima li nesto od kvalitetnih ili makar zanimljivih igara koje bih morao da posedujem? I nesto za multiplayer takodje...

Metal Gear Solid 2 i 3, Primal, Ghosthunter, GTA VCS, Silent Hill 2 i 3, Okami, ICO, Shadow of the Colossus, The Thing (skroz nepravedno zapostavljena igra), Black, Devil May Cry, Twisted Metal Black, Final Fantasy XII, Grand Theft Auto: Vice City, Fatal Frame (sva tri dela), Kingdom Hearts 1 i 2, Onimusha, Final Fantasy X, Echo Night: Beyond, The Getaway, Clock Tower 3, Jak and Daxter: The Precursor Legacy, Killzone, Manhunt (samo 1 jer je 2-ka njesra), MDK2: Armageddon, Metal Slug Anthology (old style rules:banana:), Pitfall: The Lost Expedition, Second Sight, Tenchu: Wrath of Heaven, Alone in the Dark, Cold Fear, Psychonauts, Resident Evil 4... I taaaakoooo...:smoke:

Uuuu najs, hvala. :)

Jes da ce mi trebati brdo vremena da iskopam kopije svega ovoga al vredece. :d

Manhunt, Twisted Metal Black ,RYGAR, Oni, Onimusha1,2,3 i demon siege (najjaci deo), the Suffering1 i 2, mo0zda asterix i obelix xxl1 i 2 ako si ljubitelj platformi :)

A sta od toga valja za multiplayer? Posto za sad igram samo PES, Tekken 5, Burnout. :)

Motorstorm artic edge ima split screen i twisted metal black, ostalo manje vise a najjace za cooperativ je mortal kombat shaulin munks :)

Parappa the Rapper sa PS1 :)

I ladno niko nije pomenuo Gran Turismo 4 :)

Da bre .... GT4 .... niko da ga ne spomene .... :) :) :):) a znam ljude koji su kupili PS2 samo zbog toga ....

Hah, stvarno. :D

Pa, zavisi od toga kakve igre volis... PS2 nije uboga konzola, daleko od toga!

Predrag je manje vise nabrojao sve must have, a cisto da ja dam i svoj doprinos:

Viewtiful Joe - neverovatna, ali na zalost potcenjena cell shaded brawler platforma
NBA Street - ok za multiplej
Ratchet & Clank serijal - ako volis platforme...
Katamari Damacy - jako uvrnuta i zarazna igra
Beyond Good & Evil - prelepa i bajkovita arkadna avantura
Soul Calibur 4 i Virtual Fighter 4 - ako volis borilacke, meni je SC licno must have

Da bre .... GT4 .... niko da ga ne spomene .... :) :) :):) a znam ljude koji su kupili PS2 samo zbog toga ....

Ja sam jedan od njih. Mada, ja sam poskidao skoro sve igre, cak i za PS1. Bas volim da se igram na PS2 i PS1, vraca me u mladost :type:

E, a niko da pomene Tomb Raider, Tekken, Resident Evil, Tony Hawk, Red Alert, Crash Tag Team, Bugerman ... Sve bolja od bolje. koliko sam samo para od uzine ostavio u klubovima da bih se igrao ... Eh, tada su klinci znali da cene igranje, danas svako ima nesto na cemu igra i izgubio se taj osecaj koji smo mi imali kada smo bili klinci.

Resident Evil 4, ubedljivo najbolja igra na PS2 !

Evo predjoh GOW i GOW II, da nema neko na lionu nesto zanimljivo da mi pozajmi da prerezem? xD

Nazad
Vrh Dno