Dobavih i ja konzolu da vidim kakav je osecaj napokon. Nesrecni PS2 al bolje ista nego nista, jel moze neko da mi predlozi par must have igara? Imam GoW, GoW2, Pes iz 2008., Prince of Persia sve delove, Burnout Dominator i to je to. Ima li nesto od kvalitetnih ili makar zanimljivih igara koje bih morao da posedujem? I nesto za multiplayer takodje...
Metal Gear Solid 2 i 3, Primal, Ghosthunter, GTA VCS, Silent Hill 2 i 3, Okami, ICO, Shadow of the Colossus, The Thing (skroz nepravedno zapostavljena igra), Black, Devil May Cry, Twisted Metal Black, Final Fantasy XII, Grand Theft Auto: Vice City, Fatal Frame (sva tri dela), Kingdom Hearts 1 i 2, Onimusha, Final Fantasy X, Echo Night: Beyond, The Getaway, Clock Tower 3, Jak and Daxter: The Precursor Legacy, Killzone, Manhunt (samo 1 jer je 2-ka njesra), MDK2: Armageddon, Metal Slug Anthology (old style rules:banana

, Pitfall: The Lost Expedition, Second Sight, Tenchu: Wrath of Heaven, Alone in the Dark, Cold Fear, Psychonauts, Resident Evil 4... I taaaakoooo...:smoke: