Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Detroit:BH i Lost Legacy za ok cene na EU PSS-u

Normalno, nemam vremena da se učim/vežbam igrati Soulsborne AKA Gitgud igre. Zabole me.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Vidi, ja ne mogu da smislim platformere kao Super Meat Boy jer me frustriraju a ne osecam se bog zna kako kada resim nivo. Ili one japanske bullet hell igre. Meni je to mazohizam i nikada se ne bih posvetio tako necemu. Ali Souls uopste nisu frustrirajuce, niti preterano teske igre, bas su onako po meri. Malo se pomucis ali bude super zabavno. Ne razumem zasto su ljudi napravili toliku famu oko tezine Souls igara, pa svako ko je probao je posle par sati usao u stos. Kada sam bio mali igrice su generalno bile mnogo teze nego Souls, neke jednostavno nisu bile fer.

Dark Souls’ creator on what sets Sekiro: Shadows Die Twice apart

Danas je za prosečnog konzumenta dovoljno da nema mape, markera, strelica, itd... pa da im igra bude "hardcore" :d

Poslednja izmena:
^ Igre tog tipa zahtevaju malo vise repeticije (trial&error), ucenja napamet i celicne zivce iznad svega. Ali mi najvise na onu stvar idu samoprozvani "hardcore" igraci doticnih igara koji prozivaju ostatak "casual" gejmera...

Meni takve igre ne leze iz razloga bas koje je eufrat naveo, zbog nedostatka vremena radije bih da odigram igre gde mogu malo da pustim mozak na ispasu i uzivam u dobrom settingu/storytelling-u/eksploraciji nego da jos dodatno stavljam zivce na probu...

+edit:
Zato ce mi recimo Ghost of Tsushima leci mnogo vise nego Soulsbourne igre, ali cisto zbog settinga/tematike planiram da igram i Sekiro...

Poslednja izmena:
Ne znam da li je prošla ispod radara ili nije u trendu ili je slab studio u pitanju ali niko ne spominje Call of Cthulhu naslov koji izlazi krajem meseca! Kad se setim kako sam Bethesdin biser Dark corners of the earth ljustio davne 2005e,hajpu nikad kraja u vezi novog naslova. Mada priznajem da sam malo skeptičan u vezi Cyanide studija jer mi se njihovi radovi nisu preterano svideli.

Novi RDR2 trejler pokazuje da se Rockstar držao starog oprobanog recepta iz prvog dela i zadržao/unapredio najbolje stvari.Ovaj naslov će da se žvaka mesecima. Uff koliko dobrih naslova na vidiku i plus Croftova rastura, po meni kvalitet prvog dela na steroidima, grobnice su mogle biti komplikovanije ali ok. Fina prica, odlična atmosfera, prelep ambijent. Tek sam na 50%.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Nije bez mane, ali je kada se sve sabere i oduzme ok TR igra i uzivanje su grobnice. 🙂 Sacekaj Cenote nivo (i obavezno odradi sporednu grobnicu)

Ne bih da cepidlacim sta mi nije leglo da ne bi doslo do eskalacije jer mozda onaj zadrti fanboy Emix i dalje prati forum... 😛

U4 > bilo koji novi TR 😀 'grabs popcorn'

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

^U svakom pogledu. Cak bih rekao da je U3 vise za poredjenje sa TR serijom, jer su tu negde po kvalitetu... :d
Ali kada nemas konja i magare je dovoljno... 😛

Kada budu oduvali sve moguće i nemoguće rekorde sa TLoU 2,baciće se na TLoU 3 [emoji41] ali to ce tek biti treća dimenzija na ps5.

^ Bice sigurno samo mozda ne sa N.Drake-om u glavnoj roli, sto ono eksperimenstisanje sa The Lost Legacy-jem potvrdjuje kao neko opipavanje terena.
Uncharted (uz par novih IP-eva od prosle/ove/sledece godine) je za Sony i ND zlatna i po zelji mogu da vade..

ND realno možda odluci da izadje i komfort zone i odradi neki novi IP, poput drugih studija, ako smatraju da su dostigli vrhunac sa naslovima koje imaju - što po nekom mom utisku verovatno jesu (sa Uncharted serjialom) I hoće sa (TloU). I onda bolje da prekinu nego da ponude nešto po sličnom šablonu... Mada ako zafali novac eto najave... 🙂

Meni iskreno tip igara poput Uncharteda nikad dosta i na keca bih uzimao, jer ih jednostavno nema na tržištu...

Poslednja izmena:
Uff bulletstorm bi mi legao samo tako. Obrnuo je na ps3 i ostala mi je u lepom sećanju.

Pitanje za Spiderman igrace, da li specijalna metalna verzija igre dobija tri dlc-a koji su planirani do nove godine? Posto obicna - standard pretpostavljam da ne dobija, nego moras da dokupljujes dlc-eve ponaosob..

Pitanje za iskusne.
Koliko je SP4 slim otporan na pregrejavanje. Zapravo, moja konzola stoji u Tv polici zatvorena. Prilog slika:
f9aa55571a9123a8917b841052133486_product_large.jpg

Koliko to smeta konzoli,treba li da ima malo oduška?

Valjalo bi da bude na otvorenijem mestu nego u zatvorenom prostoru. Koliko se glasno ventilator čuje kada otvoriš fioku?

Stiže mi slična komoda i biće mi konzola isto tako zatvorena, da li se gubi konekcija sa gamepadom, imaš li kakvih problema?

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Nemam problema sa konekcijom gamepad-a. Meni nije smetala buka ventilatora na Xbox 360 Jasper konzoli,a kamoli na PS4 Slim konzoli.
Samo me brine to pregrejavanje,da ne rikne PS4.

Poslednja izmena:
Po buci možeš da odrediš koliko se ventilator muči da održi podnošljivu temperaturu. Neki segmenti igre pokrenu ventilator na 100%, ali ukoliko se dugotrajno tako čuje onda nije dobro po samu konzolu.

Zašto je ne bi držao u onom otvorenom delu iznad? Meni na gotovo istoj TV vitrini u tom delu stoji PS4 i D3.

Pitanje za Spiderman igrace, da li specijalna metalna verzija igre dobija tri dlc-a koji su planirani do nove godine? Posto obicna - standard pretpostavljam da ne dobija, nego moras da dokupljujes dlc-eve ponaosob..

Uzeci u obzir cenu trebalo bi da da ali nigde ne stoji u opisu... If not, sigurica ti je Deluxe verzija na PS store-u.

Po buci možeš da odrediš koliko se ventilator muči da održi podnošljivu temperaturu. Neki segmenti igre pokrenu ventilator na 100%, ali ukoliko se dugotrajno tako čuje onda nije dobro po samu konzolu.

Zašto je ne bi držao u onom otvorenom delu iznad? Meni na gotovo istoj TV vitrini u tom delu stoji PS4 i D3.

Otvorim ja vrata od vitrine dok igram,baš zbog toga da dodje konzola do vazduha. Ali nekad držim zatvorenu, 2-3 sata igranja u zatvorenom.

Ja samo tako probao par dana sa starom fat verzijom i zujala je kao traktor da sam mislio da ce da eksplodira. Kad sam otvorio vrata unutra 300C,igrao možda par sati. Od tada nikada vise zatvoren prostor.Uvek otvorena vrata ili pored komode, jeste da malo štrči zbog estetike ali sta je tu je.
Vezano za bt, kod mene je prekidao kada sam bio dalje od metar sa zatvorenim vratima. Otvorena i vidno polje ps4-ds4 može i do 5m ali i dalje hoće da stuca na toj daljini. Na kraju uzeo 5m ps4 kabal i skratio sebi muke. U pitanju je ds4 v2.
57951b812b2a7524df8eb91e9cac73e1.jpg

• Like
Reagovanja: M J
Igrao ko Assassins's creed Odyssey?

Zavrsio Spidermana (cool zabava) pa sad mudrujem da li da idem na AS ili na TR.

• Like
Reagovanja: M J
Moj glas isto ide za TR. A posle toga RDR2, AC Odyssey mi deluje kao naslov tek kada padne cena na 25/30e...
Ne mogu nikako da razumem toliko visoke ocene za Spajdija. Videh čak i u domaćim časopisima i nekim od naših gamer portala da je naširoko nahvaljen dok TR ima realnu ocenu - gde su sve mane objektivno navedene dok su za Spajdija prevideli dosta losih aspekta...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno