Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa odvojene prodavnice, svaka za sebe 🙂 I na UK imaš stalno popuste, nekad se i poklope igre, nekad ne.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ima sad odlicna akcija na psn usa, ia sam sebi uzeo dva NFS za po 5$,battlefield 1 za 6$ i street fighter za 10$ i just cause 3 za 5$. Ima jos odlicnih igara po dobrim cenama.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ima li neka fora da se aktivira trial ps+ na us acc da bi se iskoristile te ponude?
Znam da je ranije bilo ali ne mogu da se setim kako.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Vidio sam ta dva nfs, kakvi su nisam igrao nijedan noviji 😀

Nisam ih jos instalirao,nemam prostora na konzoli 🙂 Za sada samo skupljam igre na nalog na popustima pa cu posle da ih instaliram.

Na psdeals.com pratite akcije i snizenja.

Uzmes za 10$ mesec dana ps plusa i iskoristis te akcije i uzmes sta ti se svidi 🙂

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Dobar je Spajdi.

Radio tornjeve sam otkljucao sve do kraja nakon 3-4 sata igranja, nije mi se to bas svidelo jer nema nikakvog izazova dok se otkljucavaju. Otkrio sam ih cisto kako bih imao sve otkriveno na mapi te usput prikupljao svasta nesto.

Takodje, kolekcionarski primerci dosta nepotrebni. Fotografisanje, skupljanje tih dzidza midza u rancu... Maltretiranje na ulicama... Dosta nepotrebnih stvari za moj ukus, tacnije, ne bi bilo lose da su u igri tek povremeno da se razbije monotonija, ali previse ih je i postaje repetivno.

Medjutim, uz finu pricu, aktobacijski sistem borbe, prelepu grafiku i sijaset combo akcija... igra je dusu dala za opustanje i kvalitetnu *******ciju...

E da... onaj talk show sa JJJ ili kako se vec zove mi je mozak pojeo 😀

Odakle da uzmem psplus za USA trziste za period od 3 meseca.
Da li je neko uzimao skoro?

Na cdkeys nema, a na G2a pise "Can't be activated in Serbia"?
Do sad sam kupovao na ova dva sajta.
Pretpostavljam da ovo na G2a ne znaci nista... ali ne bih da rizikujem.

Pcgamessupply
Video da ima ja sam uzeo juce vauces za ps store...
Ako budes uzimao ps plus ja i kako je proslo jer i meni treba hitno

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Dobar je Spajdi.

Radio tornjeve sam otkljucao sve do kraja nakon 3-4 sata igranja, nije mi se to bas svidelo jer nema nikakvog izazova dok se otkljucavaju. Otkrio sam ih cisto kako bih imao sve otkriveno na mapi te usput prikupljao svasta nesto.

Takodje, kolekcionarski primerci dosta nepotrebni. Fotografisanje, skupljanje tih dzidza midza u rancu... Maltretiranje na ulicama... Dosta nepotrebnih stvari za moj ukus, tacnije, ne bi bilo lose da su u igri tek povremeno da se razbije monotonija, ali previse ih je i postaje repetivno.

Medjutim, uz finu pricu, aktobacijski sistem borbe, prelepu grafiku i sijaset combo akcija... igra je dusu dala za opustanje i kvalitetnu *******ciju...

E da... onaj talk show sa JJJ ili kako se vec zove mi je mozak pojeo 😀

Ne znam dokle si dogurao sa igrom ali kada se otkljuca komplet mapa sa svim side/random eventima (negde na 60-70%) videces tek koliko je bespotrebnog "side content" sr*nja ugurano bez ikakve potrebe. Zeludac mi se prevrnuo u jednom trenutku i smucilo da je igram, tako da sam se prebacio na main pricu. A najgore je sto su to vezali za tokene i otkljucavanje/upgrejdovanje gedzeta koji su kasnije ipak "must have" za tabanje kroz grad u zadnjih 25% igrranja. Cak i side story je toliko repetativan i nekreativan dobrim delom i tacno se vidi da su je zbrzali... Skill poene (ako si odradio slikanje/skupljanje ranceva i one prve Fisk baze) imaces na pretek jer se kasnije mnogo EXP-ja dobija kroz glavnu pricu (ja sam na kraju sa 5 viska zavrsio i bio lvl49)....A od skillova tj perkova za odela max 5-6 su potrebna za celu igru, ostatak je cisto tu da bi se popunila kvota......

Igra nije losa, zabavna je. Ima elementa u kojima moze da se uziva (tabanje i "tarzanisanje" po gradu) i vidi se da su je radili fanovi Spajdija, ali iskreno ostalo (repetativan/grindy gejmplej, samo "ok" prica...) dosta kvari utisak... Da nije tako bila bi mozda i odlicna igra i zato kod mene ide "na dobos"...

Inace odigraj "challenge missions" (ne moras da ih overis sa 100% uspeha, samo zavrsi) zbog malog "easter egg-a" na polovini i na kraju...

Poslednja izmena:
Odakle da uzmem psplus za USA trziste za period od 3 meseca.
Da li je neko uzimao skoro?

Na cdkeys nema, a na G2a pise "Can't be activated in Serbia"?
Do sad sam kupovao na ova dva sajta.
Pretpostavljam da ovo na G2a ne znaci nista... ali ne bih da rizikujem.

Verovatno oni misle da ti imaš Serbia PSN nalog pa zbog toga to piše. Mada ja nikad nisam kupovao na tom sajtu. Na cdkeys retko kada imaju za US

U oktobru ce godinu dana kako je drugar uzeo PS4 500gb + dva dzojstika + Fifa u radnji na G. Posle je uzeo jos WatchDogs i GTA V. Sad hoce da proda i pita me za savet. Ja nemam pojma o tome pa ako moze neko na pp da mi kaze koliko bi moglo da se trazi za tako nesto.

Nek pogleda cene na oglasima, kupujem prodajem mislim da je oko 200e

Da nisi pogresio cifru? 200€ a platio ga 430€ i jos je naknadno kupio 2 igre. Ima jos god garancije i maksimalno ocuvan. Ako sam preksio neka pravila neka moderatori obrisu moja prethodna dva posta.

Zavisi gde ga je platio. Slim od 500GB ti je cca 230€ na kp. Nov naravno.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Kako slim 230, do pre mesec dana nije bio ispod 270 na KP.. Ja platio slim od 500 gb i jos jedan dzojstik 330e. Aj da kazem mogao sam 10e jeftinije da prodjem al pola ovih sto prodaju a da su u BG nemaju na stanju.

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

Ja sam nov ps pro 1t platio 400e...
Nazalost realna cena polovnog obicnog od 500gb sa 2 kontrolora i igricama je oko 200e

Onda neka ga stavi po vecoj ceni sa svime sto ima i ceka da ga proda... Najezi me pomisao koliko ljudi ce da ga zicka i obara mu cenu preko oglasa. .
Inace koliko znam cene konzola i u EU variraju na akciji, slim moze da se zabode za 220e dok Pro ide za 300/350e (nov) tako da za 200e moze da se sutira u g... i peva od srece...

Da je pametan pa da ostavi konzolu i odradi JB ako vec ne moze da priusti igre.. Tek sada ide furiozna zavrsnica sa dobrim igrama za PS4 pred kraj ciklusa konzole...

I zar procene nisu strogo zabranjene na forumu? Uvek nas sljepnu "oni odozgo" za tako nesto... :d

Da li postoji neki "rok isteka" za dopune na PS store-u? U smislu kada se uplati na nalog da li postoji neki vremenski limit u kojem mora da se potrosi?

Da li postoji neki "rok isteka" za dopune na PS store-u? U smislu kada se uplati na nalog da li postoji neki vremenski limit u kojem mora da se potrosi?
Koliko znam nema, moze stajati koliko hoces, jer znam jedan stariji 3acun sam kupio sa 0.01 stanjem jer je vjerovatno igra bila xx.99, znaci stanje racuna stoji kakvo jeste 😀

Ok, thx. Pitam jer cu dobiti vaucere od Gamestopa u zamenu za Spajdija i novi TR a od onoga sto me interesuje verovatno nece biti povoljno duze vreme, barem do sledece godine u ovo vreme...

Btw, navodno kupljen vaucer vazi (od datuma kupovine) godinu dana ako nije aktiviran. Ukoliko se na PS nalogu nista nije pazarilo 3 godine Sony "cisti" wallet... Ne znam koliko ima istine jer nadjoh info na netu...

Poslednja izmena:
Ok, thx. Pitam jer cu dobiti vaucere od Gamestopa u zamenu za Spajdija i novi TR a od onoga sto me interesuje verovatno nece biti povoljno duze vreme, barem do sledece godine u ovo vreme...

Btw, navodno kupljen vaucer vazi (od datuma kupovine) godinu dana ako nije aktiviran. Ukoliko se na PS nalogu nista nije pazarilo 3 godine Sony "cisti" wallet... Ne znam koliko ima istine jer nadjoh info na netu...
Ma dobro te Vaucere mozes uvijek prodati ako ti ne trebaju 😀

Ali eto imas haman 4 god fore, godinu da ga uneses na nalog i onda jos 3 da nesto kupis 😀

Šuška se da su Nioh i Diablo III PS+ igre za oktobar.

aSW5UoN.jpg

gde kupujete vouchere za UK store?
Pre koji dan bio Crash za 20gbp sad COD:WW2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno