Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kasno viđeh... 🙁 Btw, kakve igre su dali free za ovaj mjesec uz ps+, pakao...

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

^ Bo'me za vas sa US i EU nalogom... XCOM 2 + The Surge = ~100h igranja. Vise nego puna kapa za jedan celi mesec...

Pa jel ima neki kršten tennis za ps4?

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Ima ovaj koji treba uskoro da izađe, nmg da se setim naziva, msm na tenis i skuplji je od ovog koji si igrao, što ne mora da znači da je bolji. Da, Tennis World Tour I brandirana je igra...
Ufff, kako mi je krivo za ovaj Surge što nisam na vreme video da može free da se skine...

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

E3 content teaser is up:

Podigao sam i E3 temu pa mozemo i tamo da komentarisemo sva desavanja sa najveceg sajma igara.

Objavljena i oficijelna lista od strane Sonija za Days of Play ponudu igara koje ce biti na snizenju od 8. Juna (doduse bez cena) na PS Store-u.

Btw. da li su ove glasine da je Rockstar sa RDR2 posegao ka najnizim mogucim granama gramzivosti sa DLC-evima i dodacima za igru, pa cak i misije koje su zakljucane iza paywall-a ili je samo BS u pitanju?

Objavljena i oficijelna lista od strane Sonija za Days of Play ponudu igara koje ce biti na snizenju od 8. Juna (doduse bez cena) na PS Store-u.

Btw. da li su ove glasine da je Rockstar sa RDR2 posegao ka najnizim mogucim granama gramzivosti sa DLC-evima i dodacima za igru, pa cak i misije koje su zakljucane iza paywall-a ili je samo BS u pitanju?
Zvanično potvrđeno... Special edition će imati dodatne misije.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ne mogu da verujem, ako se oni nisu nakupili para sa GTA V nije niko. Plus imali dovoljno vremena da nauce na tudjim greskama i vide backlash zajednice koje poteze da ne povuku i oni to upravo rade.

Jedan od glavnih razloga zbog kojih ni do dan danas iz principa nisam odigrao ME3 je stavljanje, tj namerno izbacivanje sadrzaja iz igre i stavljanje iza PW-a u vidu DLC (+sto su usr*li kraj).

Neverovatno koliko se neke igre ocekuju i kolika su velika ocekivanja od publishera da se ne pos*ru po musterija zbog reputacije koju su imali i oni bas urade ono sto ne trebaju...

U tom slučaju...

^
Same here...Da je u pitanju EA/Ubi ne bi me cudilo, ali ako je Rockstar postao toliko alav, samo to mogu i da dobiju. I nadam se da ce na ovaj ili onaj nacin to i da im se obije o glavu. Stvar je principa, jer EA i Ubi posezu za "fuckery" tog tipa...

Samo koliko su se namlatili kinte od GTA V mogli su verovatno da u potpunosti finansiraju GTA 6/RDR 2 i jos neku igru i da se zezaju jos koju godinu a pritom da ostanu sa debelom zaradom...

Poslednja izmena:
Uvek sam gotivio Rockstar iz razloga sto nikada nisu naplatili dodatne DLC za online segment, niti apsolutno jedan put. Jesu unutar igre naplacivali GTA dolare ali ok to svaka kuca radi. Medjutim bojim se da idu u EA pravcu, da li je istina da RDR Collectors edition (ona velika kutija) NECE imati samu igru ili je to glupost?

Poslednja izmena:
Uvek sam gotivio Rockstar iz razloga sto nikada nisu naplatili dodatne DLC za online segment, niti apsolutno jedan put. Jesu unutar igre naplacivali GTA dolare ali ok to svaka kuca radi. Medjutim bojim se da idu u EA pravcu, da li je istina da RDR Collectors edition (ona velika kutija) NECE imati samu igru ili je to glupost?
I ovo je tačno 🙂 Nema igre u Collectors edition...

W.... T.... F....?!

Da li su oni normalni ili svesno žele da se olakšaju na kupce?

W.... T.... F....?!

Da li su oni normalni ili svesno žele da se olakšaju na kupce?
Al košta 100 dolara... Collectors sa igrom budu oko 150 dolara pa i više.

U drugim vestima... postoje neke indicije da ćemo na E3 videti najavu za Bloodborne 2...

Ja bih najverovatnije sa drugarom uzeo onaj Special Edition pošto sadrži SP content. Day one, 80$ tj 40$ po glavi (što mu dođe na oko 3600din kada uzmem kodove). Not bad 🙂

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

@arheolog

Prodaju Collector's Edition igre bez same igre... O čemu dalje da pričamo, nema tu nikakvog mesta za "ali..."

Onoliko koliko sam ja upoznat sa Rockstarom bili su medju poslednjima koji su izbacivali odlične full igre i nisu posezali za "fuckery" kojoj je sklon EA/Ubi. Sa ovim je apsolutno jasno u kom pravcu idu i tek očekujem "pozitivnu" reakciju publike kada igra ugleda svetlost dana i iznenađenja koje su spremili da uzmu novac (EA live services style).
Svako svome što se novca tiče ali jurišanje da se kupi igra što pre samo ohrabruje ovakav model poslovanja i magarčenje kupaca.
U najboljem slučaju ću je uzeti kada bude ~25e i to ako SP deo igre zaslužuje

znaci jos jedna igra koju preskacem...
super, vise kesa za nesto drugo...

Samo preskačite, ja je uzimam day one 😀 Daleko je to od Ubisofta... naime, za razliku od njihovih igara, RDR2 će biti fenomenalan. Neću se u 12 nastavku Far Cry penjati na antene i zauzimati outpost-ove...

Nemam zelje za patkometrijom i igranja day one. Stvar je principa, jednostavno ne želim da podržim takvu praksu publishera. I kao sto ericm rece, mogu novce da preusmerim na 1/2 naslova sada na snizenju.

Ovako nesto je i moglo da se nasluti čim su odlučili da pomere datum izlaska igre - da bi ubacili Battle Royale mod i zbog ovog sadržaja iza paywalla - da je igra sada izasla bio bi mnogo veci backlash zbog hajke koja se vodila tj bila aktuelna protiv SW BF 2 i Shadow of War. Price o peglanju igre je bio cist bs.
Smart move Rockstar

Poslednja izmena:
Izasla lista za EU region sa popustima:

Battlefield™ 1 Revolution 15€
Battlefield™ 1 Premium-Pass 9,99€
Battlefield™ Jahrestag-Bundle 19,99€
God of War™ Digital Deluxe Edition 49,99€
Horizon Zero Dawn 19,99€ PS+ 17,99€
Horizon Zero Dawn™: The Frozen Wilds 12,99€ PS+ 11,99€
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition 29,99€ PS+ 27,49€
The Witcher 3: Wild Hunt 14,99
The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition 19,99€
UNCHARTED™ 4: A Thief's End Digital Edition 19,99€ (PS+ 17,99€)
Uncharted™: The Nathan Drake Collection 19,99€ (PS+ 17,99€)
Uncharted: The Lost Legacy 19,99€ (PS+ 17,99€)
Shadow of the Colossus 19,99€ (PS+ 17,99€)
Gran Turismo™ Sport 19,99€ (PS+ 16,99€)
Burnout™ Paradise Remastered 14,99€
Grand Theft Auto V 24,99€
Just Cause 3 XL Edition 8,99€

Shadow of Colossus deluje interesantno kao i ovaj BF 1 + BF 4 pack za 19.99 (da li se preporucuje samo za SP kampanju ili ne)?

Poslednja izmena:
Jel zna neko na kom sajtu ima PSN kodova u US$, ili gde ima najpovoljnije da se kupe kodovi sa €?
Napravio bih jedan EU nalog samo zbog ovih popusta i zbog Detroit BH koji hoću da igram sa CRO tirlovima, pa koju zemlju bi mi preporučili da je engleski main jezik ili da može da se podesi na engleski i da se plaća u €?! Mislim jako slabo znam nemački, španski, italijanski, francuski i ne znam baš koliko bi se snašao...
P.S. Izvinite zbog topic off-a ali su mi ove informacije sada baš bitne (kad ne možemo ni neki lažan nalog tipa Entropy da povežemo sa PayPal-om i direktno plaćamo sa svoje kartice...

Nisam do sad igrao nista iz Uncharted serijala, odakle bi bilo dobro poceti a da nije skroz od pocetka? 🙂

Stvarno je jako cudno da za PS4 nema ni jedan OK tenis 🙁

Nisam do sad igrao nista iz Uncharted serijala, odakle bi bilo dobro poceti a da nije skroz od pocetka? 🙂

Uncharted definitivno od početka. Nemoj preskakati delove.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Definitivno od početka, ja sam kupio nalog Uncharted Collection, isto tako hteo da krenem od početka. Ali negde na polovini prvog dela mi je izbacivao stalno neki Error koji inače često izbacuje i šta sve nisam radio bezuspešno; tačno na tom delu kada se popnem na uzvišicu me izbaci svaki put i izbaci Error, tako da sam odigrao samo drugi deo, koji je odličan i treći koji je isto dobar, ali ne kao drugi, barem meni. Kupio pre neki dan Uncharted 4 i počeo ga, odličan je početak, neću da spojlam, kao i zaseban 5 deo za koji mi svi kažu da traje kraće nego prethodni ali da je dobro odrađen...
Naravoučenije: posle toga više nikada nisam kupovao naloge, ni Nosioce, ni Guest, samo legalno iz PS STORE-a ili nekog proverenog sajta i nisam radio nijedan share igre, mada kolega ima dosta novih naslova a ja puno starih pa smo uradili Share-play ili kako već, tj njegov nalog je kod mene primaran, moj je kod njega primaran, i oboje igramo sa svojih naloga na svojim konzolama sve igre, oboje plaćamo PS+ ali msm da to nema veze...
Definitivno moram završiti prvi deo jer ne znam ni da li sam do pola stigao. Podseća na Tomb Raider, ali ima bolje dijaloge, priču i zagonetke i neke delove gde baš puno puta moraš da gineš dok ih ne skužiš ali toga ima jako malo u svakom delu. Prosto te Uncharted vuče da samo njega igraš, što znači da je odlična igra... Kreni od Uncharted Collection pa dok završiš The end of thieves će biti na nekom popustu oko 20$...
Mene jako zanima da li je ko igrao Last Guardian, jer je meni ta igra upala u oči pre no što sam kupio konzolu i još ništa ne znam o njoj, nisam hteo da spojlam, samo znam gde ima da se kupi Collector Edition te igre za stvarno smešan novac, pa me zanima da li je stvarno ta igra toliko sentimentalna?!
01628dd9666b975f0110bf844d268562.jpg

Obavezno sve delove lepo iz početka, pogotovo kada su na lepom popustu.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Mene jako zanima da li je ko igrao Last Guardian, jer je meni ta igra upala u oči pre no što sam kupio konzolu i još ništa ne znam o njoj, nisam hteo da spojlam, samo znam gde ima da se kupi Collector Edition te igre za stvarno smešan novac, pa me zanima da li je stvarno ta igra toliko sentimentalna?!

Odlicna je. Treba imati malo strpljenja sa Trico-om i ne ocekivati od njega cuda [svakako je divlji na pocetku igre], ali tokom dugacke kampanje ce se svasta desiti. Zavrsnica je luda i nezaboravna.

Definitivno vredno igranja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno