Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Igra nije ni izašla. Naravno da će biti patch-eva koji peglaju stvari.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Sigurno nisu nepodnosljivi.
Performance je u jako malo igara zakucan na 60fps i na pro-u i na X-u. Slabi procesori, ne moze bolje od ovoga.

Suludo je očekivati capped 60fps na novije (i zahtevnije) naslove, ali makar stabilnijih 45/50...

E ako ću i na Soniju da brojim frejmove, onda je*eš sve. Čak i taj famozni Vičer i Bladborn na koji se svi žale, nisam imao nikakvih primedbi.

U BB je drugi tip problema - framepacing, a ne fps.
Ne moras da brojis - stavis da ide u 30fps i ne razmisljas (uz par izuzetaka, doduse).

Ja sam jednom i najbolja mi je igra na ps4.
Sto ne znaci da ne primećujem ono sto ne valja.

Ne kažem da valja, ali mi je bilo skroz nebitno, nisam ni primetio da postoji, nego sam ovde čitao komentare samo. PS4 mi služi da upalim, ćutim i igram i uživam :d

Vec desetak sati igram novi GoW, i moram reci, hvala svim novinarima sto nisu spoilovali igru. Fantasticna je, i sto manje znate o njoj [pored pre-release trejlera], bolje je. Sta sam sve vec video, i dalje ne mogu da dodjem sebi jer igra maltene nema mane. A in-game gameplay je bolesno dobar, Souls na kreku, ali pojednostavljeno da je zabavno i up-beat. I na pocetku je zanimljivo, al kada kratos malo ojaca, bitke su fenomenalne. Side contenta ima tona, i tu se mogu naci i najtezi izazovi [jer neretko se naidje na protivnike koji su dosta veceg nivoa, al moguce je izboriti se i sa njima uz pazljivo igranje].

Prica, okrizenje, bossovi, pa cak i klinac... sve je odlicno. A grafika IZUVA, ko ne igra ovo na dobrom HDR ekranu, zeznuo se.

edit - I da, da na pomenem da sam pre 10tak dana presao Horizon Zero Dawn koji mi se bas bas svideo. Ovo je bolje.

Koju tezinu preporucujes za prvi prelazak? Dvoumim se izmedju Balanced Experienced i Give Me A Challenge. :)

Za prelazenje novog GoW-a je potrebno oko 30ak sati, sto je duplo vise od bilo kog drugog dela. Za neko maksimalno kompletiranje, verujem jos par sati preko toga. Super!

I vise nego duplo.GoW 1,2 i 3 su se prelazili za 5-8 sati.Ovo oko 30h je i vise nego odlicno.

Oko 40ak sati da se komplet pređe.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Pao preorder! Jedva cekam, jos oko 34 sata pa ludilo može da krene! :)

Mislim da jedina igra koja će nadmasiti ceo ovaj hajp i koju lično vise iscekujem od Kratosa je TLoU 2.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gadis mi se... :p

Baci neki unboxing mini-review i utiske o igri... :)

Thx! :) Bacam pogled. :d

Ja izgleda necu da izdrzim... Gamestop nudi 2 igre+9.99e za GoW pre-order,sto je dzabe... xD Uzecu koliko sutra...

Vladimirdowla@
Jel to imas neki YT kanal gde ces da postavis video?Rado bih odgledao,pozz.

Stoji coveku u potpisu... :d

Subovao se[emoji3]Na tapatalku sam,pa se ne setih da udjem na profil.Inace hvala Yojinbo

GoW ima jednu bas bas fenomenalnu sekvencu... koja ce biti upropascena spoilerima cim se igra pojavi masovno u prodaji jer taj unveil utice na jako velik deo igre. Male su sanse da cete ostati ne-spojlovani, tako da ako planirate da igrate odmah na launchu drzite se daleko od neta.

Nešto odma na početku igre ili kasnije?
Koja je najeftinije solucija za GoW digital?
Razmena igara?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Gledao sam sa digital foundry poređenje PS4 i PS4 Pro verzije i ne vidim ja tu neku razliku.
Mislim da ništa bitno neću propusti ako bi igrao na mom PS4 i LG 2015 55 inch 4K TV koji nema HDR pa je realno smeće kakvih sad ima.
Imam neki plan da uzmem Sony 65 inch 4k 10bit HDR i PS4 kroz neki period, ne mogu sad da dajem lovu.

Nešto odma na početku igre ili kasnije?
Koja je najeftinije solucija za GoW digital?
Razmena igara?

Gamestop... Bring in 2 games + 9.99e... :p
Ja odradio upravo i učipih Crash-a i FF XII za GoW...
Verujem da nisam mnogo propustio sa ove dve,crash će sigurno biti na nekoj akciji za 15ak evra...

Gamestop... Bring in 2 games + 9.99e... :p
Ja odradio upravo i učipih Crash-a i FF XII za GoW...
Verujem da nisam mnogo propustio sa ove dve,crash će sigurno biti na nekoj akciji za 15ak evra...

Ne kapiram kako ovo funkcioniše?
Pretpostavljam da živiš preko i da su fizicke kopije u pitanju?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Pa gamestop lanac prodaje polovne igre, tako da uzimaju polovne i nude tako neke akcije 2kom+ doplata za neku novu. Verovatno je u USA, mada imaju radnje i po Evropi.
Razmena igara na nekoj većem lvl.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno