Vec desetak sati igram novi GoW, i moram reci, hvala svim novinarima sto nisu spoilovali igru. Fantasticna je, i sto manje znate o njoj [pored pre-release trejlera], bolje je. Sta sam sve vec video, i dalje ne mogu da dodjem sebi jer igra maltene nema mane. A in-game gameplay je bolesno dobar, Souls na kreku, ali pojednostavljeno da je zabavno i up-beat. I na pocetku je zanimljivo, al kada kratos malo ojaca, bitke su fenomenalne. Side contenta ima tona, i tu se mogu naci i najtezi izazovi [jer neretko se naidje na protivnike koji su dosta veceg nivoa, al moguce je izboriti se i sa njima uz pazljivo igranje].
Prica, okrizenje, bossovi, pa cak i klinac... sve je odlicno. A grafika IZUVA, ko ne igra ovo na dobrom HDR ekranu, zeznuo se.
edit - I da, da na pomenem da sam pre 10tak dana presao Horizon Zero Dawn koji mi se bas bas svideo. Ovo je bolje.
Gadis mi se...
Baci neki unboxing mini-review i utiske o igri...![]()
Koja je najeftinije solucija za GoW digital?
Razmena igara?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nešto odma na početku igre ili kasnije?
Koja je najeftinije solucija za GoW digital?
Razmena igara?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Gamestop... Bring in 2 games + 9.99e...
Ja odradio upravo i učipih Crash-a i FF XII za GoW...
Verujem da nisam mnogo propustio sa ove dve,crash će sigurno biti na nekoj akciji za 15ak evra...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari