Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^
A gde bi iskreno mogli da idu sa konceptom igre da su uzeli stari formulu/pristup -> uzeci u obzir da je sve bilo over the top...

Verovatno su odlucili da promene izvedbu i pristup prici ugledajuci se na uspeh HZD i TLoU-a. Ujedno i da sa "sporijim" pristupom i ozbiljnijom pricom "pocesu" veterane GoW fransize kao sto je Uncharted 4 odradio.

Realno, da li bi voleo jos jedan reskin igre, po istom principu kao Far Cry sto stancuju od 3jke ili nesto drugaciji? 😉

Smeta mi totalna promena u Kratosovom karakteru.
Nisam igrao ni Last of us ni Uncharted 3,4. Krenuo sam U3 i nije mi legao na početku.
Kamera je super, oružje ok, videćemo kad bude 20-30$.
Ionako ništa ne igram, ne drži me nista pola sata... 🙁

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Velika greska sto se Uncharteda tice, trebas da odigras sve.

Realno verujem da su "obrnuli igricu" sa GoW fransizom, ali je IP jednostavno previse velik da bi ga ostavili da skuplja prasinu.

Isto kao i Uncharted, gde doduse zaokret u izvedbi igre nije toliko velik, ali je U4 ipak bio ozbiljniji nego prethodni delovi.

^
A gde bi iskreno mogli da idu sa konceptom igre da su uzeli stari formulu/pristup -> uzeci u obzir da je sve bilo over the top...

Ništa tu nije bilo over the top, prva dva GoW-a su bila vrhunska u svim mogućim aspekima, u tom specifičnom podžanru prva dva dela ni do danas niko nije prebacio. Priča je bila baš kako treba, ništa pretenciozno i preobimno, bez neke preterane patetike, sasvim dovoljno da digne adrenalin pred narednu makljažu, baš kao što i treba da bude.

Treći deo mi se već nije tako svideo, iako je grafički bio odličan u svoje vreme. Već tu se osetilo peglanje u produkciji, te je igra bila daleko lakša i pitkija od prva dva dela, jednostavno više tu nije bilo tih "difficulty spike-ova" i krive učenja, već je sve bilo boza od početka do kraja.

Meni je lično žao zbog ove promene podžanra, IP je i napravio uspeh na tome što je ponudio nešto novo.

Sto se tice Uncharteda meni je U3 za cistu 10ku , bolji mi je cak i od drugog dela , U4 jos nisam odigrao, ali to je sledece na tapetu 😉

Sto se tice GoW verujem da je to jedan od onih naslova koji ne mogu da ispadnu lose, verujem da ce nov GoW biti vrhunska igra ali iskreno ne verujem da ce uspeti da nadmasi onu genijalnost tako da kazem kakvu je imao GoW 3 recimo.

Ništa tu nije bilo over the top, prva dva GoW-a su bila vrhunska u svim mogućim aspekima, u tom specifičnom podžanru prva dva dela ni do danas niko nije prebacio. Priča je bila baš kako treba, ništa pretenciozno i preobimno, bez neke preterane patetike, sasvim dovoljno da digne adrenalin pred narednu makljažu, baš kao što i treba da bude.

Treći deo mi se već nije tako svideo, iako je grafički bio odličan u svoje vreme. Već tu se osetilo peglanje u produkciji, te je igra bila daleko lakša i pitkija od prva dva dela, jednostavno više tu nije bilo tih "difficulty spike-ova" i krive učenja, već je sve bilo boza od početka do kraja.

Meni je lično žao zbog ove promene podžanra, IP je i napravio uspeh na tome što je ponudio nešto novo.

Zar akcenat u GoW-u i nije na H&S krljacini, blood & gore u over the top scenama/situacijama Kratosa i prici koja je tu cisto svrsishodna? Ili sam ja nesto omanuo?

Koliko vidim bice i dalje "krljacine" ali sa vecim akcentom na pricu i drugacijim (sporijim) pacingom...

Poslednja izmena:
Zar akcenat u GoW-u i nije na H&S krljacini, blood & gore u over the top scenama/situacijama Kratosa i prici koja je tu cisto svrsishodna? Ili sam ja nesto omanuo?

Koliko vidim bice i dalje "krljacine" ali sa vecim akcentom na pricu i drugacijim (sporijim) pacingom...

Bravo, i ja tako razmisljam. Sto menjati nesto da bi vise licilo na sve ostalo? I wanna killem all :angel:

U tom smislu ta prila stoji, ali u grčkoj mitologiji teško da bilo šta može da bude over the top.

Odigraj gow 1 i gow 2 pa ćeš videti i sam da je dosta vipe od toga. Grehota bi bila da sebi uskratiš igru koja je sam svoj podžanr.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

@rAMA

Jel pogadja zivac ovim?

Poz ekipa.
Samo da pitam sta se desava sa igrama ako platim mesec dana PS+ i za to vreme kupim neke igre sa onom nizom cenom za PS+ korisnike?
Ne gubim igru ni beneficije koje idu uz nju tipa in-game itemi kad mi istekne PS+ ?

Ne gubiš.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

ty sir.

Naigrao se Far Crya, sad me zanima da li je Primal na istom nivou [emoji848] MP je po meni fail, ali SP odavno nisam igrao a da sam uzivao a da je pritom open world fps.

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

Meni je mnogo bolje legao FC4 nego Primal.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ja platinirao fc4 i primal, obe su ekstra, ipak mi je primal više legao zbog okruženja. Inače 5icu cu sačekati neki popust.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ja gledao par strimova 5ice i ono je FC3 plus helikopteri... bukvalno je bar 80% igre identicno, cak su kavezi u outpostima isti...

Imam mali problem od kad sam uzeo novi monitor.
Na starom monitoru nisam imao ugradjene zvucnike dok na novom imam,problem je u tome da mi sad zvuk sa ps4 pro ide samo na zvucnike monitora.Nemam nigde u meniju monitora da ih iskljucim samo pojacavanje i smanjivanje jacine.
Na starom monitoru sam imao ps4 zvuk preko 3.5mm konektora koji sam povezivao sa pojacalom i zvucnicima koje koristim i za pc dok kod novog monitora ide sve preko njegovih ugradjenih zvucnika.
Kad povezem novi monitor sa pojacalom preko 3.5mm ne desava se nista.
Verovatno jer je ps4 povezan preko hdmi sa monitorom pa zato i salje zvuk ali ne znam kako da prebacim/ugasim zvucnike i da mi zvuk ide preko pojacala/zvucnika.
Monitor je Asus VC279H
Hvala svima unapred na pomoci,nadam se da sam uspeo da objasnim koji imam problem. 🙂

Koristim MX259H od Asusa i ako ne koristim njegove zvucnike, koristim sluske preko 3,5mm jack-a na kontroleru - ali automatski detektuje kada se nakace sluske.

Imas pozadi opticki izlaz za audio ako je PS4 i Pro verzija u pitanju (slim nema). Druga opcija je hdmi (audio) splitter...

Znaci mora taj splitter da se ima kad je monitor sa zvucnicima,da bi dobio zvuk preko pc zvucnika ?
Ne znam zasto ne reaguje kad povezem monitor sa pojacalom.
Izgleda da sam trebao da uzmem monitor bez zvucnika. 😀

Poslednja izmena:
Imam jedno noob pitanjce. Ako instaliram GTA V sa diska (EU) i napravim nalog Rockstar, da li mogu posle kada ga kupim na USA store da igram sa istim tim nalogom sto sam imao preko cd-a ili ne mogu? Da li je nalog vezan za mene i ps4 bezobzira da li je igrica sa diska ili kupljena na ps store? To me interesuje jer cekam sve neki dobar popust za GTA V na ps store-u, a ne bi da mi bzvz propadne nalog kada ga napravim za online igranje.

Online ces moci da igras sa istim likom ali Story ces morati iz pocetka

E pa da to mi je bilo bitno da online mogu da igram sa istim likom, story manje vise. Nego reko da mi ne propadne sve i da moram ispocetka se zezam sa online likom, jer sam kreirao njihov nalog i igrao sa diska EU. Jer sve cekam neku dobru ponudu da pazarim na ps store-u. Hvala na pomoci. cheers

Za sve igrace BF1, mozete skinuti Incursion alfu sada kao standalone igru......

Trenutno 94 na Metacritic-u (73 reviews).

Sent from Honor 9

Joj sto ja ne volim ovaj ugao/polozaj kamere. Ovako nesto je bilo i u Hellblade-u, slicno.

Ocene su brutalne koliko sam video. Nigde ispod 9/90. Svaka cast. Jedva ckam da je zaigram.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno