Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dishonored 2 za PS4 je fantastican. Od pocetka je radio bolje nego PC verzija. Cini mi se da je port keca zakljucan na 30fps i to je najveca zamerka bila.

Dishonored 2 za PS4 je fantastican. Od pocetka je radio bolje nego PC verzija. Cini mi se da je port keca zakljucan na 30fps i to je najveca zamerka bila.

Po meni totalna suprotnost, grozno radi igra na PS4.. pa 30fps je igra sem ako nisu poboljsali patchevima, davno sam igrao ali se secam da mi je odvratno bilo kako radi i izgleda

Hmm, moguce da sam ga onda igrao na PS4 Pro.

Na Pro odlično radi. Prešao dva puta (i sa Corvom i sa Emily)

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Hval za info ljudi.

Pokupio disk pre 40ak minuta, ali imam problem. Disk je nov neotpakovan ali kod za Dishonored 1 izgleda da je istekao (nece da aktivira, procitah na netu da su isle aktivacije do Maja 2017) - da li da kontaktiram Sony support ili Bethesdu. Verujem da Gamestop zabole, cak sta vise verujem da su i zbog toga isli diskovi tako jeftino...

Ubedio me drugar (sa kojim delim US nalog) da kupimo Far Cry 5. Igrom slučaja preko Live Playstation sajta dobih kod za 20% popusta i taman to iskoristih da je uzmemo. Tako da nas je igra izašla 48$ (uzeli kod od 50$) umesto 60$ tj oko 2500din po osobi. Not bad za Day One igru 🙂
Opikao sam malo više od sat vremena i za sada mi se sve dopada, intro je imao baš eerie feeling, sekta je jeziva, grafika naravno preljepa, gameplay mehanika poznata (plus dodatno utegnuta) ali je što šta i izmenjeno. Pisaću kasnije malo više utisaka... Za sada sam zadovoljan.

^ Nije uopste lose, 20e za day one... :d

Jos da ti se posreci za GoW tako.

Btw. cisto da odgovorim sam sebi i eventualno ako se nekome dogodi da pazari disk verziju a da ne rade prateci kodovi - kontaktirao Bethesdu putem mail-a, uz poslat racun o datumu kupovini (i potvrdi da je nova igra u pitanju), dobio kod za Dishonored 1 koji funkcionise. Happy camper...

Oni 20% off kodovi sa one live promocije vaze do 30. aprila tako da ce sigurno biti validni i za GoW.

Moze li se 20% kodovima ostvariti popust na više igara istovremeno?

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Da, važi za ceo račun.

Ubedio me drugar (sa kojim delim US nalog) da kupimo Far Cry 5. Igrom slučaja preko Live Playstation sajta dobih kod za 20% popusta i taman to iskoristih da je uzmemo. Tako da nas je igra izašla 48$ (uzeli kod od 50$) umesto 60$ tj oko 2500din po osobi. Not bad za Day One igru 🙂
Opikao sam malo više od sat vremena i za sada mi se sve dopada, intro je imao baš eerie feeling, sekta je jeziva, grafika naravno preljepa, gameplay mehanika poznata (plus dodatno utegnuta) ali je što šta i izmenjeno. Pisaću kasnije malo više utisaka... Za sada sam zadovoljan.

Vala uzeo i ja, prijatno sam iznenadjen. Jos od dvojke sam poceo da hejtujem FC ali ovo je za sad okej. Ocekivao sam brdo negativnih komentara al kad si spomenuo da deluje ok reko ajd da proguglam kad ono svi vise no prosek za ubi.

Mad Max i Trackmania Turbo su PS Plus igre za april.

Maxa sam obrnuo kada je bio aktuelan ovo drugo nisam.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Igre od prošlog meseca sam već posedovao, a ove sam hteo da kupim u više navrata. Tako da je dobro. 🙂

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Da li taj code vazi samo jednom?

Naravno.

Sinoc poceo sa zenom sat i po, vise no odlican utisak ! Od smeha do koncentracije sve na nivou.

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

Dobra je, mozda mi je malo bila monotona na pocetku ali je sve bila bolja kako je odmicala, pogotovo na samom kraju, nije neka vrhunska prica ali daleko bolje od gomile koje se serviraju u igrama u poslednje vreme. Svakako zanimljivo iskustvo od igre.

Dobra je, mozda mi je malo bila monotona na pocetku ali je sve bila bolja kako je odmicala, pogotovo na samom kraju, nije neka vrhunska prica ali daleko bolje od gomile koje se serviraju u igrama u poslednje vreme. Svakako zanimljivo iskustvo od igre.

Zadrzao sam pozitivno iskustvo i nakon prelaska. Ono puckanje na kraju je bilo malo suvisno bar po meni, na pocetku je ok sto nisu smarali da se ponovi neki deo vise puta vec su ga lepo nasminkali. Ovog meseca su i EA i Ubi prijatno iznenadili sto se retko meni desava.

Ima neko da mu bleji kamera za PS4 i voljan je da proda ili pozajmi na par dana? 😀

Imam ja kameru. Nikad korišćena, stoji mi u kesi godinama.

Wow, Mad Max za dž. Xtraaa.

Inače, na vreme sam se otkačio Vite. Izbor igara krš. Dao sam liku i svoj nalog (share) da ima gratis igre svakog meseca.

Damn, moram da jurim da prodam Trackmania turbo nalog. 😀

I knack sam kupio pre koji mesec ali za sitne pare tako da nije strašno, a Mad maxa i Ratchet&Clank merkam već duže vreme.

Za mene, iako ne igram MP, sa ovim izborom igara (a propustio sam MGS recimo), za 40$ ps+ je pun pogodak.

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

Damn, moram da jurim da prodam Trackmania turbo nalog. 😀

I knack sam kupio pre koji mesec ali za sitne pare tako da nije strašno, a Mad maxa i Ratchet&Clank merkam već duže vreme.

Za mene, iako ne igram MP, sa ovim izborom igara (a propustio sam MGS recimo), za 40$ ps+ je pun pogodak.

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

Pa to i jeste poenta, plus ako se kao sin i ja ne skidaš sa COD i BF1 respektivno.... 🙂

Kakve video opcije će imati God of War na PS4 Pro?
Deluje solidno igra, nisam nešto oduševljen što su ubacili ovog malog, ali videćemo.
Ne vidim razlog za ovako drastičnim promenama. GoW uvek mogu da igram, nikad ni nije dosadna igra.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno