Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro, te manijake i speedrunnere ne treba uzimati kao ozbiljan argument.

U Souls igrama treba koristiti sve moguce metode farmovanja, sto efikasnije to bolje.

S tim da ako se prefarmaš gubiš mogućnost online interakcije (PVP, co-op i slično), jer igra može da te spaja samo igračima koji su u opsegu tvog lvl-a. 🙂

Pa sta da radim kad 4 dana odnosno 10ak sati nemam ni blizu sansu da pobedim vec igram jedan segment samo.
Ako je nekom to zanimljivo ili izazov, super. Ja nemam zivce bas toliko 🙂

A ovo za spajanje nisam bas siguran. Spajali su me sa nekim likovima koji sa 10ak udarca pobede bosa, za kog meni pre toga po 30 udaraca nisu bila dovoljna i ginuo sam.

A opet. I pored svega toga, uopste ja nisam nadmocan posle ovog milionskog apgrejda. Naprotiv...

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Iskocila lista igara koje ce da iskoce danas na snizenju u EU Store-u... Ako im je ovo Uskrsnja/prolecna akcija, onda je totalno neinspirativno. Cak je i nesto sto je na akciji sada, skuplje nego na prethodnim...

Evo ga link, ali je za AT/DE (=UK) region...

A opet. I pored svega toga, uopste ja nisam nadmocan posle ovog milionskog apgrejda. Naprotiv...

Ma naravno da nisi do kraja igre cekaju te brutalni bosovi i deonice... Samo farmaj dok ti ne dosadi 😀

Maa...nafarmao sam se na predzadnjeg bosa.
Od danas new game+ [emoji848]

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Pa sta da radim kad 4 dana odnosno 10ak sati nemam ni blizu sansu da pobedim vec igram jedan segment samo.
Ako je nekom to zanimljivo ili izazov, super. Ja nemam zivce bas toliko 🙂

Ne pričam konkretno o tebi, možda si ti zaista i bio underleveled za tu borbu ili si ih trošio na pogrešne atribute, već pričam o globalu 🙂

Za Bloodborne je preporučljivo da zadnju mapu odradiš sa levelom u opsegu 70-80. Za NG+ i PVP meta je 100-120.

A ovo za spajanje nisam bas siguran. Spajali su me sa nekim likovima koji sa 10ak udarca pobede bosa, za kog meni pre toga po 30 udaraca nisu bila dovoljna i ginuo sam.

Što se tiče spajanja, spaja te u opsegu od 40% iznad/ispod tvog levela. Što je malo više nego recimo u DS3 gde je to za većinu stvari 20%.

Poslednja izmena:
Evo kome treba

https://live.playstation.com/

Ulogujte se sa PSN USA nalogom i odgledajte videos u desnoj koloni, dobijete kod od 10 cifara za 20% popusta na bilo sta, unosi se prilikom checkouta na PSN, vazi do 31. marta

(ne vazi za preordere i ps plus, nazalost, ali mozete uzeti bilo sta drugo sto je vec izaslo ili cak i vise igara - cak vazi 20% na igre koje su vec na popustu)

Pozdrav ljudi, relativno sam nov u Sony svetu, pa imam jedno pitanje, čisto da vidim da li sam se zeznuo. Uzeh juče ps plus godišnji za 65 evra u Kopru, Slovenija (slovenački), iako sam imao i za 45 u Trstu (Italijanski), nalog mi je slovenački pa me interesuje da li bi radilo da sam uzeo u Italiji? Pozdrav

Evo kome treba

Ulogujte se sa PSN USA nalogom i odgledajte videos u desnoj koloni, dobijete kod od 10 cifara za 20% popusta na bilo sta, unosi se prilikom checkouta na PSN, vazi do 31. marta

(ne vazi za preordere i ps plus, nazalost, ali mozete uzeti bilo sta drugo sto je vec izaslo ili cak i vise igara - cak vazi 20% na igre koje su vec na popustu)

Hvala 🙂

Sorry only users over 16 in North America can login :/

Пробао сам и са VPN (Tunnel bear), али ми избацује исту поруку.

Poslednja izmena:
Ko je zimus uzeo na PS storeu onaj novogodisnji paket za Hitmena sa prvom misijom i jos nekim mini bonus dodacima, koji je bio za dzabe, moze sada da odradi "upgrade" za 16.99e za celu prvu sezonu -odnosno otkljuca celu igru.

Cini mi se da jeftinije od toga Hitman nije bio...

Sorry only users over 16 in North America can login :/

Пробао сам и са VPN (Tunnel bear), али ми избацује исту поруку.

Ako si stavio na nalogu da si maloletan nista od toga *mjau**mjau**mjau*

🙂
8e62b04c549675b0a101978b2339c9bd.jpg

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Jel neko primecuje poboljsanje u slici posle ovog 5.50 update-a ?
Meni se cini da je isto sve.

Slici? Pojasni

Ako si stavio na nalogu da si maloletan nista od toga *mjau**mjau**mjau*
Уопште ми не да да куцам мејл и шифру. Наравно да нисам ставио да сам малолетан...

Evo kome treba

Ja sam uspeo. I to bez problema. Hvala

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Da nije ovo phishing fora?

Ne verujem jer sam pre toga bio ulogovan, nisam kod njih kucao na sajtu podatke. Namerno sam tako uradio. Plus imam 2FA.

Jel mora ceo video da se gleda?
Za MLB pali neki Twich video.

Успео сам и ја, али преко телефона. Из неког разлога нисам могао да се улогујем преко компјутера. Добио сам код за попуст.

Sad sam se istripovao zbog markovog posta za psh9shing. Pa se ne usuđujem da povučem kod

Ne razumem kako ste dobili kod?
Vrti mi ove videos i nista se ne desava, a logovan sam.

Imas specificni making of video da pogledas sa spiska desno i kad se zavrsi imas dugme claim prize. Kliknes i iskoci kod njega kopiras i uneses prilikom
Checkouta i dobijes popust.

A za phishing se ne tripujte ljudi pa domen je live.playstation.com ne moze biti less phishing ni da probaju...

Taj mod je za PS4 Pro, pa ako imaš obični, nećeš videti ništa drugačije.

U igrama da. Ta funkcija je moguća samo na Pro konzoli (kada se u podešavanjima uključi tj štiklira supersampling mode) i u igrama koje rade u 1080p tj na 1080p monitorima/televizorima.

Momci, imam 1 problem. Imam 3 konzole, na dve koristim Nosioc-guest kombinu. Na guestu ne mogu više da igram igre. Izbacuje mi ključ na igrača, i obaveštenje account lockout/password reset gde me obavesti da ili mi je zaključan acc zbog više neuspešnih pokušaja, ili mi je poslat mail za reset. Mail nije poslat, tj nisam ga dobio.

Kada odem na sajt i probam da se ulogujem na acc, iste sekunde kada kliknem submit mi izbaci "connectio timed out". Isto mi izbaci kada odem na forgot password, ukucam mail i kliknem na submit.

Šta je u pitanju? Ovo ne radi već par dana, igraonica je u pitanju, pomislio sam da je ip ban i da će proći samo od sebe, sada više nisam siguran. Resetovan ruter.

Imas specificni making of video da pogledas sa spiska desno i kad se zavrsi imas dugme claim prize. Kliknes i iskoci kod njega kopiras i uneses prilikom
Checkouta i dobijes popust.

A za phishing se ne tripujte ljudi pa domen je live.playstation.com ne moze biti less phishing ni da probaju...

Uspeo sam sinoc.
Nisam shvatio da MLB video treba da se pogleda, ja ostavio one za druge igre da se vrte.
Uzeo Uncharted 4, Lego Marvel Super Heroes i Darksiders HD za 24$. 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno