Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ratchet je vec bio?
Bloodborne, lepo za sve koji nisu odigrali po meni ubedljivo najbolju PS4 igru. Dark Souls 3 je smece na konzolama, na PC-u vrhunska igra 60 FPS, na PS4 15-25, uzas.

Toliko loše radi DS3, čak i na Pro verziji? Što znači da će i remaster keca biti problematičan ako je u istom endzinu?

Vidim da svi hvale PS+ naslove, baš naglašavaju da je jedan od najjačih meseca ikada... Meni se opet zalomilo da imam jedan od naslova ali makar Bloodborne je bio na wishlisti i mogu da isprobam Souls tip igru..

Za PS5 se samo nadam da ce biti backwards kompatibilan sa PS4 naslovima, u suprotnom nemam razloga da prelazim dok mi ne gekne konzola...

Jok. DS3 radi dobro na Pro-u pogotovo posle raznih patch-eva.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Na PS4 Pro vidim da je igra dobila FPS patch i da ima 45-60 FPS što je daleko bolje. Gledam sad da telefona ne deluje mi baš previše fluidno, frame pacing u punom svetlu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Hbg, CPU je veliki bottleneck za PS4 pro. GPU je ~10% sporiji od od rx580. Da su ubacili malo krsteniji CPU, ne bi bilo frke sa 99% crossplatfrom naslova i vozilo bi na ~60 fps-a. (Witcher 3, Nier, TR2...)
Ovako dobijas medium/high (PC master race podesavanja) ~45-50fps-a, a sa boljim CPU-om bi islo na high sa verovatno stabilnijih ~60fps-a 1080p (PCMR settings).
Mada opet, Sony se uzima prevashodno zbog odlicnih ekskluziva...

Kada pogledas 350e je PS4 Pro konzola, a onda baci brzo pogled koliko samo kosta RX580... :d

25. maj je najavljeni datum izlaska Detroit: Become Human.

Da, Bloodborne i Ratchet and Clank glavne PS4 igre za mart. Sjajan mesec.

Takođe je objavljeno da se od 08. marta iduće godine prestaje sa isporukom besplatnih PS3 i PS Vita naslova uz PS+.

ja ne vidim ni jednu od te dve igre
vidim Rime, Knack i Grand Kingdom
jel postoji mozda razlika medju storovima? ja sam na UK store-u

Biće u ponudi od 06. marta (prvi utorak u mesecu).

Ovaj PS+ popust bas lepo legao mesec pred isteka. 35e me iskostao jer sam imao 3 funte, ovako 41 kontam.

Koji popust?

Ja sam skoro kupio PS4 Pro i uzeo PS+ preko kolege s foruma, skroz sam nov u ovome i slabo imam vremena za igranje, tek otkrivam šta i kako, ali moram vam reći da mi se sviđa.
Pretplata mi ističe 10. aprila, UK nalog je u pitanju, šta predlažete kao najbolju opciju za produžetak pretplate i uplatu sredstava za kupovinu igara?

jedno prosto pitanje ,dali ps4 moze da zameni pc po pitanju multiplayera (fifa,bf1...) ?Hteo bi da predjem na tu platformu pa me zanima

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Moze, naravno. Osim ako nisi od onih koji moraju da se igraju na tastaturi 😉.

ma za to cu morati da se naviknem,ali po pitanju laga da li je identicno pc-ju?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Hoću povremeno da pogledam neki video kroz sonyjev browser. Ima li načina da pošaljem na ps4 link nekako, imam Twitter, YouTube naloge povezane...

Dobar je FF 15. Zavrsih konacno, podugacak je.

Steta za odsustvo nekih iole kvalitetnih cutscena i produbljivanje price.

Prica je interesantna, tj.ideja, ali je skroz limunada sto se tice samog produbljivanja. Sve sami dijalozi od po par recenica u kojima sam biram odgovore.

Svet je bas veliki i posle Witchera, sasvim ok igra.
Zadovoljan sam kad se sve sabere, bas.

Edit: Grafika je stvarno prelepa

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ја сам нови ps4pro са 4 године гаранције платио 280е.

Hoću povremeno da pogledam neki video kroz sonyjev browser. Ima li načina da pošaljem na ps4 link nekako, imam Twitter, YouTube naloge povezane...

Ako misliš da strimuješ sa računara? Onda imaš Plex aplikaciju. A za filmove i serije ima piratskih sajtova koji rade preko ps4 browsera.

Na UK valjda je 35 funti, il bese 37 pa sam samo kupio 20+15 dopunu. Tako nesto.
Jeste, sad vidim - 37,5 funti. Onda sam odmah pogledao, bilo 49,99.
A kako tj. gde kupuješ dopunu? Na KP vidim samo jednog lika da prodaje, sa ne baš povoljnom konverzijom.

Mislim da ne postoji igrica sa gorim kontrolnim izvodjenjem od Shadow of the Colossus.

Ovo je delimicno neigrivo.

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Taj rad.
I na ps3 je bio isti sistem tako da verujem da kontrole nisu dirali uopšte.
git gud [emoji846]

Sent from my D6603 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno