Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav.. Kupio sam sinoc par igara na svom nalogu.. otisao kod druga i ulogovao se na svoj nalog, stavio da bude primary, i stavio da mu skida igre

Interesuje me da li mogu nekako da namestim da se na taj moj nalog svaki put kad se ulazi trazi sifra?

Ima mladju bracu, neko ce slucajno uci na moj account i sve izbrljati..

Naravno da može.

Ideš na Settings/Users/Login Settings/Passcode Management.

jos jedno picetnicko pitanje,kako se ponasa ps4 povezan preko wifi mreze(dl ~40,up~4) za online gaming?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Mislim da stuca ping na par sekundi. Igrivo ali skoci na par sekundi. U nekim igrama ok u nekim primetno.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Yay, radi mi kupljen DLC sa UK naloga na hrvatskom nalogu za HZD! Hvala @star-duster na informaciji!

Krenula nova runda popusta na PS USA store.

Kupio sam Infamous SS za 9.99, Uncharted 4 za 23.99, prvi dan kad sam uzeo Sony uzeh i Nathan Drake Collection za 19.99, sad je i on 9.99...

Da li moze neko da mi kaze: https://store.playstation.com/en-us/product/UP9000-CUSA00694_00-JOURNEYPS4061115 , mogu li ovo igrati bez one godisnje clanarine? Vidim da pise PSN game, ako ne onda mora da ima oznaku Full Game?

Na popustu je i Last Guardian, FF15, Gravity Rush Remasterd i dvojka, Killzone (msm da je 7$)... Sta vi kazete, koje uzeti? :D

Horzion ZD nema popusta :( ... nema mi druge nego da cekam za to i Uncharted: LL...

Potrebna je pretplata PS+ za jurney ako se igra online

*Online multiplayer also requires a PlayStation®Plus subscription.

Čudno, na PS3 nije potreban PS+ za Journey. S vremena na vreme uključim PS3 da još jednom odigram tu kratku ali fenomenalnu igru i uvek se završi sa još jednim friend request-om. ;)

Tj. za Journey ne postoji MP, već se igrači nasumično sreću. Gotovo da nema razlike da li sami ili sa nekim u društvu prešli.

Zato što je MP na PS3 besplatan.

Gledao sam malo FC 5 gameplay.

Deluje mi prilicno ok. Bas jedva cekam da izadje,prica me ponajvise interesuje tu.

Treci deo i cetvrti su bili cool,narocito treci.
Primal no comment...

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

^ Redneck simulator... Ne znam koliko mogu sa pricom da izvuku tu. :)

Steta je i za lokaciju, egzotike nikad na pretek...

Neka RDR2, TLOU2 i Death Stranding (i GoW) "isporuce", ostali naslovi neka se poredjaju kako hoce... FC je i onako naslov koji se ceka na debelom popustu... Od svih tih delova jedino kec i trojka su ostavili utisak (dvojka mi je bila neigriva zbog bagova).

RomeoDobioTvrdogBobana

Poslednja izmena:
I spiderman ne zaboravi. Sve za sad u vezi te igre deluje preozbiljno.

Pa slazem se. Ali ja sam malo freak za FC serijal hahah... Peti deo mora probam odmah.

Spajdi ce biti ok, verujem kao i Days Gone, ali nije nesto za sta bih odmah izvalio novce.

Samo neka izbace ona 4 naslova koja sam naveo i eventulano Ghost of Tsushima za PS4 i bicu vise nego zadovoljan.

+nadam se da ce PS5 da bude bude backwards kompatibilna sa PS4 naslovima.

TLoU2 sumnjam da će pre kraja 2019-e
Spiderman 2018-e
God of War proleće 2018-e
RDR2 proleće 2018-e
Days Gone 2018-e
Far Cry 5 kraj marta 2018-e
Shadow of the Collossus februar 2018-e

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Bice bogata godina pred nama.

Na onim sajmovima su takodje predstavljene neke igre ispod radara koje deluju odlicno i bice osvezenje.

Momcine uzecu DS4 dzojstik, pa me zanima jedna stvar, PS Now na kompu... Uplaticu i planiram da predjem neke PS3/4 igre, da li cu moci na taj nacin da dobijam trofeje i da li ce to da mi se racuna na PS nalogu kada se povezem na samu konzolu? I ako na primer zapocnem neku PS4 igru preko kompa, da li mogu da je nastavim kasnije na konzoli?

I da li neko ima neki spisak igara koje mogu naci tamo trenutno?

U pogresnoj temi pitas. :)

Ne znam da li je PS Now povezan sa PSN-om... Ja sam isto imao na umu da odradim zbog par PS3 naslova ali sacekacu da dodje u EU (navodno za nemacko podrucje dolazi na leto) zbog ocajnog pinga u USA.

Bice bogata godina pred nama.

Na onim sajmovima su takodje predstavljene neke igre ispod radara koje deluju odlicno i bice osvezenje.

Ma uzimaj ekspanzije za Destiny mani to :)

Pa koliko znam neko je vec probao i navodno je ok, ne laguje toliko.. Malo sam citao po netu, povezan je sa psn nalogom, tj. potreban ti je da bi uopste i mogao da aktiviras sam PS Now. I ja bi isto zbog PS3 naslova, ne kupuje mi se posebna konzola, plus igre, ovako predjem za cas i cao.. Vidim da ima 7 dana free trial, a nakon toga je 20e mesecno, kod nas.

Svi okoreli gejmeri i prepuni informacija a niko nista ne zna za PS Now? :D

ja sam probao PS now po onoj promo ceni od 10usd za mesec dana
da je to regularna cena verovatno bih nastavio, ovako je preskupo za ono sto se dobija

Vredi li Fallout 4 GOTY 35$ ? Ili bf1 full 24$ ? Ne znam sta uzeti za 40.. Uzeo Gravity Rush, Sleeping Dogs, Mirrors Edge Catalyst i Outlast bundle za 30.

Ne znam sta uzeti.

Bez ikakvih zadnjih namera, ako moze da se otvori odvojena tema za FW, za budzenje, dzidze i bidze za PS4. Iskreno stvarno me uopste to ne zanima, nekako mi deluje da nisam jedini, bice lepse i preglednije da ima jedna oficijalna tema za original igre i aplikacije i slicno, i druga gde ljudi mogu da diskutuju o cemu god zele...

Jel ovo puna verzija hitmena sto je za dzabe?

Samo prva epizoda.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno