Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sutra stize PS4 PRO. Kupio sam Last of Us Remastered da imam nesto za pocetak. Od vasih komentara i preporuka sam napravio neki spisak svega sto planiram da odigram na njemu, ako imate jos neke predloge i ideje, napisite - unapred se zahvaljujem!
Sve sto postoji za PC sam zavrsio i igrao, nema naslova koji sam promasio. Evo liste:

Uncharted - The Nathan Drake Collection
Until Dawn
The Last Guardian
Journey
Uncharted 4 - Thief's End
Uncharted - The Lost Legacy
Horizon Dawn - Complete Edition
God of War 3 - Remastered Edition
inFamous - Second Sun
Heavy Rain
The Order 1886
Journey
inFAMOUS First Light
Assassin's Creed Origins
Ratchet and Clank
Final Fantasy XV
Driveclub
Persona 5
Valiant Hearts
Gravity Rush 2
Gravity Rush Remastered

Jel radi plaćanje na psn-u sa visa internet karticama?

Ne.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Witcher 3 u 60fps-a.

In 4K Mode, the game and all its additional content will run in 4K resolution (or supersampled on a non-4K display), featuring enhanced shadows, ambient occlusion and texture filtering, as well as higher resolution textures and gameplay at 30 fps. Switching to Performance Mode will enable dynamic resolution scaling, rendering the game at a resolution of minimum 1080p and up to 4K, while targeting 60 fps during gameplay. Both modes will additionally feature support for HDR, making the game look more vivid when played on an HDR-capable display.

3 meseca od izlaska nba 2k18,niko jos uvek nije uspeo da ga platinuje.

Mazi,ovo je kao stvoreno za tebe :)

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Kad vec pominjete NBA, koja je ono fora da ne mogu da se koriste povredjeni igraci? Moze li to nekako da se sredi?
Zanimljivo jeste jer kada je u stvarnosti igrac povredjen isto je i u igri, ali opet nije ok da ne moze u tom slucaju da se koristi, ipak je to samo igra.
Izbacivanje EL me nije toliko pogodilo ali ovo je malo bezveze. :D

Mislim da ne moze da se menja. Pre svega zbog onlinea.

3 meseca od izlaska nba 2k18,niko jos uvek nije uspeo da ga platinuje.

Mazi,ovo je kao stvoreno za tebe :)

Ne volim NBA puno, htedoh da ga uzmem da igram sa zenom, ovako sam video 16/17 i sta sve rade u igri, nije 4fun.

Resident Evil 4-5-6
Resident Evil Revelations 1-2
Walking Dead (sve Telltale igre) + 7 Days to Die
Nioh: Complete Edition
Assassins Creed Collection - Black Flag + Unity + Syndicate
Dragons Dogma
Metro Redux

Ja sam bankrot. Cujemo se za par meseci :D

Нашао данас на снижењу бели про за 299е, плус сам имао неке купоне, па сам добио четворогодињшу гаранцију, све скупа за 280 :)
Иностранство наравно :(

Kad vec pominjete NBA, koja je ono fora da ne mogu da se koriste povredjeni igraci? Moze li to nekako da se sredi?
Zanimljivo jeste jer kada je u stvarnosti igrac povredjen isto je i u igri, ali opet nije ok da ne moze u tom slucaju da se koristi, ipak je to samo igra.
Izbacivanje EL me nije toliko pogodilo ali ovo je malo bezveze. :D

Moze naravno, kliknes na r3 i izaberes injury free roster ili kako vec se zove...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Apsolutna preporuka za Lost Legacy po toj ceni.
Meni se igra vise svidela nego prethodna dva dela.

Odličan je TLL, svaka preporuka.

Noti Dog je presao igricu sa Uncharted serijalom.

Tll je samo nastavak svega. Ne kapiram sta su to ljudi epohalno novo ocekivali od te igrice?

Igra je pre svega prelepa,a prica jako lepo upakovana za tih 7-8 h koliko treba da se predje.

Dobio sam PS4 pro na poklon. Recite mi kako kupujete ključeve za igre iz Srbije?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

^ masala! :) Putem vaucera za PSN (kupovinom dopune kreditnom karticom na g2a) za uk/us nalog. Ima ovde "nasih" koji ti mogu objasniti celu proceduru ( i prateci info za kreiranje naloga)

Btw. Uncharted TLL vredi 15e. Ako se zaviri u svaki ugao, 8+ sati se lagano izvuce. Odlicna igra po staroj formuli sa novim-starim likovima. Cela igra je u stvari srednji deo svake Uncharted igre ali i kao takva za 15ak eura no-brainer.

Btw (za vas koji ste presli) - mogu li da izdrljam HZD+exp i AC Origins za ~nedelju dana? Ili da smanjim ocekivanja (vremenski) i probam da preguram HZD i TLoU?

Poslednja izmena:
Btw. Uncharted TLL vredi 15e. Ako se zaviri u svaki ugao, 8+ sati se lagano izvuce. Odlicna igra po staroj formuli sa novim-starim likovima. Cela igra je u stvari srednji deo svake Uncharted igre ali i kao takva za 15ak eura no-brainer.

Ja sam potrosio 10-tak sati, jer sam vijao onu ogrlicu.
Igra je odlicna od pocetka do kraja, sto U3 i (posebno) U4 nisu bili.
Poslednji chapter je mozda i nesto najbolje sto je ND ikada uradio.

^ same here... Kada sam je našao I skapirao čemu služi bacio se u treasure hunt... U principu najviše vremena se I potroši u onom vijanju u "open world" delu igre.

Ajde i ovde da se ponudim hah...

Treba mi partner za Co Op u Destiny 2. Za sve svrhe,campaign,adventure,public eventovi...dogovoricemo se vec.

Ako hoce neko,javnite mi.

Nema key-a, svi kupujemo na PSN store-u.
Edit: my bad, sada videh da je ključ sa cdkeys sajta. Legit je cdkeys sajt tako da nema šta.

Poslednja izmena:
Da li mogu da kupim i igram HZD The Frozen Wilds sa USA store i ako imam instaliran HZD sa diska ali iz EU? Presao sam igricu, pa sam mislio da uzmem ovaj DLC ako je moguce igrati ga ovako.

Mislim da ne može.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno